Green colada power smoothie

I dag lagte jeg meg en helt nydelig smoothie spekket av sunne godsaker til lunch! Og den ble såpass god at jeg bare må dele oppskrift med dere. Som alltid har jeg mager kesam som base i smoothiene mine, det er rett og slett fordi kesam metter godt og er rik på proteiner. Helt perfekt dersom man vil ha smoothien som et fullverdig måltid!

Til en stor smoothie trenger du:

En håndfull med spinatblader En halv avokado En stor kiwi En boks mager kesam Sukkerfri pæresaft Isbiter

Ta alt i en blender, slump med litt vann og kjør den helt til det blir en tjukk og god blanding – fri for klumper. Jeg har nettopp begynt med supermat igjen, og tok derfor oppi hvetegress-pulver i tillegg. Det må dere også gjerne gjøre hvis dere har det tilgjengelig! Denne smoothien er supergod, og smaker ikke så grønt som man skulle tro. Saften tar bort det mest av smaken, så dette ble virkelig en frisk og god blanding som ga meg masse energi. En sunn, god, mettende og næringsrik lunch!

12 kommentarer

 1. sarahsdiary

  NAM! Yay, for smoothies <3

 2. Cecilia Catharina

  Så utrolig god den ser og høres ut! 😀 Den skal jeg absolutt prøve å lage!

 3. Den så kjempe god ut 😀 Men ett spørsmål; Hvor fårman tak i sukkerfri pæresaft?

 4. Hvor får man tak i pæresaft? På vanlig matbutikk? Denne må jeg lage 😀

 5. Pæresaft fra hvor? Så godt ut 🙂

 6. Kristina Andersen

  Anonym: Eldorado 🙂

 7. Kristina Andersen

  Leser: Jeg kjøpte min på Rema 1000, den er fra Eldorado! Supergod 😀

 8. Eldorado er Norgesgruppen sitt eget varemerke, så da kan den ikke være fra Rema. 🙂

 9. du har tipset om mager kesam i smoothies før, så jeg prøvde det for noen dager siden, men opplevde at kesamen skilte seg fra resten når smoothien var ferdig blanda?? ikke var den gått ut på dato heller :/

 10. Heisann!

  Lurer bare på hvor du får tak i hvetegress? 🙂

 11. Kristina Andersen

  anette: Så merkelig! Det har jeg aldri opplevd før, alt blander seg helt supert her altså 🙂

 12. Hei. 🙂

  Hvordan tror du smoothien blir uten pæresaft?

  Tusen takk for svar!

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *