Set a goal

… that makes you jump out of bed in the morning

– Good morning, Monday! –

Hva er dine grunner til å stå opp av senga om morgenen? Selvfølgelig er det ting som jobb og skole som gjør at vi må stå opp, men det er ikke dette jeg mener.Hva er det som får deg til å stå ekstra lett opp når alarmklokken ringer? Hoppe opp av den alt for varme senga? Hva er det som gjør deg klar til å angripe dagen?Om du ikke har en slik grunn, så gå i tenkeboksen og skap deg en grunn så rå at du får stjerner i øynene av bare tanken. Skaff deg et mål! Min grunn til å stå ekstra raskt opp av senga, er rett og slett målet mitt om å bli den beste versjonen av meg selv. Jeg blir helt gira av tanken på trening, så det å vite at jeg etter frokost har en hard økt som venter på meg, det gjør meg så gira at jeg gleder meg til å angripe hver eneste dag og nærmest løper ut av soverommet for å starte dagen. Så! Hva er målet ditt som frister mer enn å dra seg lenge under en varm dyne?

19 kommentarer

 1. Heii:) Ramlet innom og ville bare legge igjen en kommentar for å si, så fin blogg du har:) jeg hadde settet pris på om du ville tittet innom min blogg også. Blir ekstra glad om du vil legge igjen ett lite spor etter deg. http://Www.pourfemme.blogg.no

  Klem!

 2. Ingvild

  Ahh, inspirerende bilder!! Ha en god mandagsmorgen, fine du!

 3. Kristina Andersen

  Ingvild: I like så Ingvild, ha en super dag!

 4. God morgen og god mandag Kristina 🙂

  Har du sett på programmet på TV3 som heter Bertrands metode? anbefaler virkelig det programmet 🙂 (det minner meg om dette innlegget)

 5. Kristina Andersen

  Anne: Oh yes, det har jeg! Utrolig bra program, Bertrand er helt RÅ 🙂

 6. Iselin Renée

  Fantastiske bilder 🙂

 7. åhhh, nå ble jeg sulten..

  Helt ærlig så greier jeg å komme meg opp for jeg kan ikke gå glipp av noe skole, vil bestå med gode karakterer, haha.

  kan du være så snill å svare på denne undersøkelsen om skolegang? tar kort tid 🙂

  https://no.surveymonkey.com/s/F8KJWC7

 8. jente23

  Målene mine med å stå opp tidlig er 1: Jeg får mer ut av dagen. 2: Jeg sovner raskere igjen på kvelden. 3: Jeg kan dra på besøk til venninner tidlig på mårran, så spiser vi frokost sammen:-) 4: Kommer meg raskere igang med skolearbeidet som uansett må gjøres, (går desentrasliert) og kan si meg ferdig når ettermiddagen kommer 😀 humøret er desuten mye bedre når man står opp tidlig, og jeg får med meg mest mulig av dagslyset! Her jeg bor blir det mørkt ca. Kl 14 :p

 9. Lene-Marie Røstad Sunde

  Åhh! Mål er så viktig. Og blir så glad når andre skriver om det! hehe..

  Ha en kjempefin dag! 🙂

 10. Vet du, igår var jeg så lei av å være senge liggende med benet, og bestemte meg for at det nå var friskt. Jeg la ut på en joggetur, og etter 20 min begynte ankelen å hovne opp, jeg tråkket over på det vonde benet, falt om å lå å hylgråt langs veikanten, og venninnen min i full panikk ringte mamma & pappa, mens forbipasserende stoppet opp. Flaut! Jeg ligger nå med like vondt ben, som det det var når ulykken inntraff for en uke siden. Er det mulig? Herreminn! 😂

 11. Mmm der var det mye fristende!!! Særlig alt som har med avokado, tomat og mozarella å gjøre :p. Hva trente du i dag? Hvor lenge skal du ha sondre som PT? Jeg skal på crossfit senere i dag. Gruer meg allerede 😉 mandager er alltid værst for da er det ekstra lang og ekstra tung økt.. Derav navnet; monster monday mash !!! Men følelsen ETTERPÅ…? Utrooooolig digg 😀

 12. Svartrev

  Oi, her var det mye godsaker!

 13. Kristina Andersen

  Bell: Lykke til på trening i dag! 🙂

 14. Mari Alena

  Du gir meg så utrolig mye inspirasjon kristin! Tusen takk 🙂

  Jeg må virkelig bli flinkere til å sette meg mål og finne den gnisten 🙂 Men ikke lett når man er midt i en stor bachelorperiode og B-menneske i tillegg 🙂 hehe

 15. Så flink du har blitt til å trene igjen! Du inspirerer 😀

 16. Ikke Bertrand

  Jeg står opp om morgenen fordi jeg vet at det er bra for meg å være våken på dagtid, fordi jeg liker å starte dagen tidlig og fordi helsen min er god når jeg klarer å holde en «normal» døgnrytme. Så hjelper det selvsagt veldig at jeg har en jobb å stå opp til, en som jeg liker godt. Jeg har veldig mye å glede meg over og være takknemlig for i livet mitt. Jeg føler meg ganske rå som er født i et land hvor jeg faktisk kan ha stor innflytelse i min egen hverdag og trivsel. Jeg setter meg mål, både innen trening og andre områder i livet. Men jeg trenger ikke disse målene for å stå opp om morgenen.

 17. Jeg har litt andre krav til meg om morgenen. Må være på jobb 7.45 og jobber til minst 17.00. Veldig intenst arbeid disse timene. Orker lite etter dette. Trenger jeg si hva mitt yrke er? Tror ikke dere klarer å gjette det?!

 18. Lizbeth Osnes

  Det må utvilsomt være den herlige jenta mi, som med tidenes gladeste stemme roper på mammaen sin fra naborommet <3 Da er det alltid like deilig å stå opp 🙂 Har jeg en tung morgen hjelper det å fokusere på alt det koselige vi skal finne på sammen igjennom dagen og vips, så står jeg på kjøkkenet og kokkelerer til frokost 🙂

 19. Karoline

  Tusen takk for alt du deler av deg selv, og all inspirasjon som du kommer med! Har vært fast leser i flere år, er dessverre dårlig på kommenteringen. Du har bidratt med treningsinspirasjon på en fantastisk start på dette året, og nå bare MÅ jeg fortsette! Trening har endelig blitt så gøy! Så vil bare si tusen hjertelig takk, Kristina. Jeg heier på deg, og ønsker deg alt godt 🙂

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *