Balsam for sjela

I går var jeg på nok en fantastisk skitur! Langrenn må være noe av det gøyeste jeg vet nå som det er vinter, og fremover nå er planen min faktisk å begynne med å trene langrenn for meg selv noen ganger i uka. Det er jo så enormt god trening, både for kondisjonen og styrken. I tillegg storkoser jeg meg når jeg kommer meg ut i naturen, og kan skøyte avgårde på skiene mine i total stillhet med hvit snø så langt øyet kan se. Da er jeg i mitt ess, altså! Øyvind joinet meg i går, og vi fikk en nydelig tur i fantastiske forhold på godt over en mil rundt Naspevarden. Balsam for sjela!

– cross-country skiing with my dad yesterday –

Siden jeg har tenkt å trene en del på ski fremover, har jeg i dag vært å kjøpt meg nytt utstyr. Skiene mine er allerede nye og mer enn gode nok for meg, men jeg vil ha mer ordentlig skitøy til å gå i. Så nå skal jeg se proff ut i løypene ass! Hihi.. Allerede i morgen legger jeg ut på min første ordentlige treningstur helt alene, og jeg gleder meg så!


Hvordan har mandagen deres startet da, godtfolk? Jeg håper dere har fått en så smooth start på uken som mulig! Her er jeg nettopp ferdig med arbeidsdagen, og skal til å lage meg middag. Nina har utfordret meg og Hilde til å bli med henne på en slags militær-trening når kvelden kommer, så her skal det lades opp med et solid måltid først. Grugleder meg! Og du? Stikk innom litt senere, da kommer det en digg oppskrift du bare må prøve ut!

19 kommentarer

 1. Så nydelig det såg ut! *misunnelig 🙂

  Lurte på om du går klassisk eller skøyting?

 2. drammensungene

  veldig fine bilder! Ha en deilig dag!

 3. Cecilia Catharina

  Ser ut som en helt herlig tur 😀

 4. SPREKA mi::) ha, ha gleder meg til å ha dere med på trening👍selv om man skal lete lenge etter sprekere mennesker en deg og Hilde 🏃🏃🏃💪💪

 5. Hvor går du på ski? Leter etter et sted å reise til for å gå på ski, høyfjellet er så dyrt…

 6. HEi Kristina! Så utrolig sprek du er. Hvor lenge giikk du ?? klem klem

 7. Camilla

  Hei Kristina! Er dette en ganske «flat» løype? Jeg er nybegynner på ski og ikke så god opp og ned bakker 😛

 8. Hei! Er øyvind den ekte faren din? 🙂

 9. Gina Sofie

  Så søt du er!

  Lurer på hva slags skiklær du har kjøpt deg og fra hvor?:)

  Skal begynne å trene på langrenn jeg også, og vil gjerne ha noen nye og «proffe» skiklær.

 10. Så fantastisk. Langrenn er faktisk balsam. Var på hyttetur i helgen der vi gikk mange mil på sk. Deilig. Idag klarte jeg ikke å komme meg på trening, skuffet.. Men tok litt kondis trening hjemme med tabata app. Tok det å litt. Men litt skuffet over at regninger, rydding og tv overtok…

  Klem fra meg til deg, hilsen Anja

 11. fitnesscherry

  Så herlig:-)

  Mandagen min staratet litt treigt, men kom seg utover dagen! Gjennomført ukens første økt, jobb og skolearbeid. Ser ut som din var helt fantastisk:)

  Marie

 12. Kristina Andersen

  Anja: Så deilig med hyttetur! Lov å slappe av også i blant, man kan ikke være superhelt 365 dager i året. Klem til deg Anja <3

 13. Kristina Andersen

  Gina Sofie: Jeg kjøpte både Swix og Bjørn Dehlie 🙂

 14. Kristina Andersen

  Nina: Takk for en herlig økt, sprekeste jenta mi! Gudd å gøy det var 😀

 15. KristinV

  Du stråler, Kristina! Jeg får så mye motivasjon og inspirasjon av deg for tiden. Et klikk innom bloggen din, og jeg er i godt humør 😀

  Stor klem <3

 16. Selv om jeg ikke kjenner deg, blir jeg glad inni meg når jeg ser at du har det så bra for tiden. Det fortjener du! Kos deg på ski i morgen:)

 17. Er det langt å kjøre fra Kristiansand? Hva heter det der?

 18. Hei! Bruker du smørefrie ski? Jeg har det, men de er det jo ikke akkurat noe futt i. Men ser for meg det er litt styr med den smøringen?

 19. Kan jeg spørre hvor du går på ski?

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *