So much fun

– time to make some new stories for Sunday –

Du vet gårsdagen var en bra kveld når du ligger å har latterkrampe i senga på en tidlig søndagsmorgen…. Haha! Jeg, Nina og Hilde var først her hjemme hos meg, koste oss med ost og kjeks, vin og champis, makroner og snacks. Vi ble sittende å skravle rundt bordet i over fem timer, før vi tok turen til byen når klokken var rett over midnatt for å møte noen kompiser. Og herregud, det er sjeldent at byen er så gøy som i går! Vi danset hele natten, koste oss med fine folk og avsluttet kvelden med calzone til nattmat. Jeg fikk så vondt i beina av all dansingen på alt for høye hæler at jeg endte med å traske hjemover barbeint…. Veldig smart valg å gjøre midt på vinteren, men hva skal man si? For en kveld, og for en gjeng!


Her våknet jeg jammen meg opp til ferdig ryddet og vasket leilighet, Hilde er bare så alt for snill som rydder opp gårsdagen før jeg er ferdig med å snorke! Og ikke nok med det. Tror dere ikke at hun hadde bakt grove rundstykker til oss, og hadde noen helt magiske egg og bacon muffins stekende i ovnen? Prisen for årets samboer går uten tvil til min bestis! Nå skal vi snøre på oss joggeskoene, og legge ut på søndagstur. Gleder meg til en god tur i frisk luft 🙂

27 kommentarer

 1. Jeanette

  det er så godt å se at du har det så bra! du stråler.Ha en fin søndagstur,det skal jeg i strålende sol i Bergen i dag!

 2. UTROLIG koselig å høre du har det gøy for tiden, klemmer fra meg <3

 3. Charlotte Tunes

  Så flotte dere er!! Veldig kjekt å se hvor gøy dere har hatt det sammen <3

 4. katrine

  hvor er kjolen fra? nydelig 😀

 5. Kristina Andersen

  katrine: Den er fra Nelly 🙂

 6. Kristina Andersen

  Charlotte Tunes, Jeanette og Anonym: Så snille dere er som bryr dere så om meg! Tusen takk, gode dere <3 God klem og god søndag 🙂

 7. Fast leser

  Hei!

  Du har jo vært på Oasis of the seas, jeg skal muligens på akkurat samme rute som deg bare med Allure i April. Lurte bare på om det er andre å møte på vår alder på cruiset (jeg er like gammel som deg), eller om det stort sett bare er pensjonister og småbarnsfamilier?

  Takk på forhånd for svar!

  Hilsen fast leser 🙂

 8. Ingrid Marie J

  For noen herlige bilder! 😀 Håper dere har en flott søndag!

 9. cuskima

  Vet du hva eg håper du hvirkelig koser deg og har det gøy på ordentlig og ikkje sånn du hadde det for entid tilbake……at vennen dine vet du koser deg inni deg også.

  Tror dere hadde en amazing kveld..spiste også ost og kjeks med megselv og hundejentene mine,men minus jordbær og Champagne da….hahaha….ha en smashings søndag

 10. Så fine bilder! 🙂 Lurer på hvor den fine hyllen på det nederste bilde er kjøpt? Slik kunne jeg tenke meg:-)

 11. Elsk på den kjolen. Og supert at du har hatt en super helg. Har du lyst til å linke til kjolen?

 12. Wow, så fin du var i kjolen! 😀

  Bare tenkte på noe. Du har jo sagt at du ikke tåler sånn altfor mye alkohol, sånn er jeg også. Jeg har funnet ut at det hjelper å sitte våken en stund etter at du er ferdig å drikke, kanskje en times tid, og drikke masse vann før du går til sengs! Da legger man seg ikke med stigende promille 🙂 men dette vet du kanskje fra før, hehe :-))

 13. Åssen fikser du å jogge etter en kveld på byen?? :-O mener du sa en gang at du lå fyllesjuk i flere dager? Jeg ligger rett ut helt til tirsdag-onsdag:-p

 14. Jeanette

  Du er så flink til å dekke på og gjøre det fint! Hvor der det serviset fra?

 15. Kristina Andersen

  Kaja: Jeg har ikke jogget i dag, jeg har powerwalket og gått skitur 🙂 Blir vanligvis helt kaputt, men det hjelper skikkelig å bare få litt frisk luft. Nå er jeg derimot helt død :/

 16. Kristina Andersen

  Fast leser: Først må jeg si at du må bare glede deg 😀 Cruise er fantastisk! Det er absolutt folk på vår alder der også 🙂 Mye liv og moro på kveldene!

 17. Catharina

  Hvilke utesteder i Kristiansand synes du er best? 🙂

 18. Holyyy, råsexy er du! Den kjolen kledde du virkelig 🙂

 19. Herregud så flott du er! Du stråler for tiden….og all honnør til de flotte venninnene dine som virker til å passe godt på at du har det bra 🙂

 20. Nicoline

  Hei, den sjeselongen din er den kivik fra ikea? er det evt to eller tre seter du har?:-)

 21. isabelle h

  Herregud, så fin du er!!! Og venninnene dine også, ikke minst:)

 22. Så fin kjole! Hvilket merke er det? Og hvor har du kjøpt den? 🙂

 23. Hvor er ostefatet fra? 🙂

 24. Mari Alena

  Høres ut som tidenes kveld! 🙂 Så gøy 🙂

  Og kjempefine bilder :))

 25. Cathrine Lyster

  Snill bestevenninne du har! 🙂

 26. For ein smokin`hot kjole du har!

 27. Vil du spørre Hilde hvor det skjørtet er fra?

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *