Pampering Tuesday

– Milo waiting paitient for his turn at the hairdresser –

I dag fikk jeg endelig satt rumpa ned i frisørstolen hos skjønneste Marianne igjen. Det er alltid så koselig å se denne glade solstråla igjen, jeg er heldig som har fått en frisør som også har blitt en venninne jeg kan snakke om alt mellom himmel og jord med Timene hos Komponisten bare flyr avgårde, og det er ikke sjeldent at jeg ler så tårene triller der. Haha! Denne gangen var det ikke så mye vi skulle gjøre, kun farging av etterveksten (som jeg i kjent stil innbiller meg at var helt ned til ørene…) og klipping av tuppene. Så nå er jeg happy, vet dere! Hodebunnmassasje fikk jeg også…. Ah! Det må jo være noe av det beste som finnes?

10 kommentarer

 1. ÅÅÅ Milo da,så skjønn.

 2. Kristina Andersen

  Anonym: Hihi jaa! Liten sjarmør han 😀

 3. Ingvild

  Åh, er fantastisk med et frisørbesøk!! 🙂 Nyt tirsdagen!!

 4. kimsdatastash ;-D

 5. Ranveig

  Deilig med avslapning i frisørstolen. Jeg har et spørsmål.. leiligheten eller huset til din venninne Nina var så fin, hun har det jammen fint. Kan du spørre henne hvor hun har fått tak i de fine bildene med teksten «Live – Love – Life»? Har så utrolig lyst på disse. Ha en fin dag, ler innom her hver dag 🙂

 6. Kristina Andersen

  Ranveig: Jeg tror Nina sin samboer Chris, har trykket de selv til henne på jobben sin 🙂

 7. Jeg synes Marianne er så fin på håret jeg. Kan du ikke ta noen flere bilder av henne neste gang, så kan jeg vise frisøren min! 🙂

 8. Ranveig: No worries om du ikke finner de, wallprints, bilder med tekster på og motiverende ordtak på andre motiv, er det mest harry interiørtilskuddet du kan finne.

 9. Jónína Sigrún

  Enig! Hodebunnsmassje er nok det beste som finnes!

 10. Victoria

  Åh anonym over her som forteller andre hva som er harry og ikke… Det er jo IKKE harry. Har fine sitater overalt i leiligheten, jeg. Synes det er så koselig. Om det ikke er fint for andre – so fucking what? Frøken anonym kommer sikkert aldri til å lese det her, men jeg følte for å skrive det likevel 😀 blir så lei folk som skal bestemme hva som er fint og ikke, på en sånn hånelig måte. Æsj.

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *