In my sunday uniform

I dag har jeg lagt rett ut med en hangover sendt fra marerittet.. Herregud! Men likevel er det så verdt det, for gårsdagen glir rett inn i historiebøkene som en av de gøyeste kveldene! Etter en bedre middag og en flaske vin sammen med Maren Sofie på Bølgen og Moi, dro jeg og Hilde videre til Marita i bursdagsselskap. Der var hele den gamle jentegjengen, tilsammen var vi vel over 20 jenter som koste oss en hel haug. Senere ble det byen, og en litt for høy føring av champagne – noe som garantert førte til denne ekstreme hodepinen og kvalmen jeg våknet opp med i dag. For en kveld! Jeg ler av bare tanken..

 – coffee and cake on a lazy day –

Nå har jeg nettopp kommet hjem etter å ha vært ute å spist pizza sammen med familien, det er så kjekt når vi alle samles! I kveld står det ingenting annet enn avslapping på planen, jeg og Hilde skal se Hannibal og spise snop. Det må til på en lat søndag

14 kommentarer

 1. Høres AKKURAT ut som min søndag. Mekka meg brownies og blandet sammen saft, ligger på sofaen og ser på film. Søøøndag med hodepine, men verdt det 😉 ny, frisk uke i morgen 😀 kos dere!!:)

 2. Anniken G.

  Mye mat og avslapping hører Søndagen til! Håper du har hatt en veldig fin dag, og at den forsetter bra 🙂 Digger deg!

 3. Hei fine du 🙂 Hvor har du handlet bordet ditt? Det var super fint !!

 4. Nina Refstie

  Kose deg masse vennen, elsker neglene dine:)

 5. Så utrolig flott du er, Kristina! Syntes du har blitt tynn i det siste 🙂 misunner motivasjonen din når det kommer til trening og kosthold.. Ha en fin søndagskveld videre 🙂

 6. Fine deg! Hvor har du kjøpt de hvite putene med mønster på? Er det lenge siden? Kjempe fine:)

 7. Det er slik en skikkelig kvalitetsLørdag høres ut. Søndagen, not so mutch… 🙂

 8. Fineliving

  Åh vakre bilder! Hvor er marmor brettet fra? det var nydelig 🙂

 9. Du er så utrolig skjønn og jeg har fulgt bloggen din siden den startet ❤️ Men jeg ville tipse deg, uten å kritisere ; håper ikke du blir lei deg altså – om å kanskje blogge litt om meninger eller spesielle tema (som ikke er tur eller tvkos). Kjenner jeg kjeder meg litt når jeg leser og tenkte at det er bedre å kanskje si ifra (for å hjelpe) enn å la være å lese ❤️

 10. Kristina Andersen

  Anonym: Du må gjerne komme med forslag til hva du vil jeg skal skrive om 🙂 Bloggen min er jo i all hovedsak en livsstil-blogg, hvor jeg skriver om trening, hverdagen, mote, skjønnhet og mat. Selv syns jeg at jeg har masse variert her inne, men er mer enn gjerne åpen på forslag til innlegg 🙂

 11. Kristina Andersen

  Fineliving: Jeg aner ikke, fikk det til jul :/

 12. Kristina Andersen

  Silje: De har jeg kjøpt på Hansen & Co i Kristiansand for noen måneder siden 🙂

 13. Kristina Andersen

  Nina Refstie: Håper helgen din har vært fin vennen! NÅ er det ikke lenge til vi skal ut på en sving <3

 14. Når du sier «snop» hva spiser du da?

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *