Bildene som aldri ble vist

Har dere noen ganger lurt på hvordan bildene som ikke blir vist på en blogg ser ut? Alle de man sletter, og håper aldri ser dagens lys? Hehe! Jeg skal love dere at det ikke alltid er lett til å få hunder til å sitte stille, unngå å søle morgenkaffe ut i senga eller bli blåst i stykker av vinden mens man knipser disse blogg-bildene. Jeg ler meg ihjel av hvor kaotisk ting egentlig kan være. Så i dag har jeg leitet i papirkurven, og funnet frem noen av bildene fra desember som aldri ble publisert 😉


– HAPPY NEW YEAR

Årets siste dag er her, og jeg klarer nesten ikke vente med å legge bak meg 2014. Livet har vært så tungt å bære dette året, og helt ærlig så er jeg bare evig takknemlig for at jeg har klart å komme meg igjennom det. Derfor ønsker jeg 2015 velkommen med et åpent sinn, jeg er så klar for en ny start og klar for å gjøre det kommende året så bra som det kan bli! Alt i alt handler det om å ta vare på de gode øyeblikkene og sette pris på de man har i livet sitt. Fordi det er nettopp det som betyr noe! Med dette vil jeg avslutte 2014 her på www.kristinaandersen.no, og ønske dere alle et riktig godt nyttår! Takk for nok et fantastisk år med dere på bloggen, og takk for at dere lar meg leve ut drømmen min. Jeg håper 2015 vil by på spennende overraskelser for oss alle, og at livet kan vise seg fra sin aller beste side. La oss krysse fingrene sammen, og møte det nye året med et smil!

Kos dere så utrolig mye i kveld, ta i mot det nye året med åpne armer og legg bak dere det som ikke er verdt å ta med seg inn i 2015. Nytt år, nye muligheter. HURRA

31 kommentarer

 1. Anette Vedøy

  Godt nytt år! Hadde også blitt superglad om du kunne stikke innom bloggen min og stille meg spørsmål(?)! Uansett får vi håpe det blir et fint år til neste år <3

 2. Godt nyttår, Kristina!! Jeg håper 2015 blir et bra år med nye eventyr og opplevelser og uten sykdom. Kos deg. Klem fra meg til deg, hilsen Anja

 3. Godt nyttår til den fineste bloggeren jeg vet om <3

 4. Hehe så koselig å få sett noen av de «mindre fine» bildene:) godt nyttår:)

 5. Elizabeth

  Haha, takk for titten Kristina, og de beste ønsker for 2015! 🙂 Godt nyttår! 🙂

 6. Kristina Andersen

  Elizabeth, Hilde, Maren, Anja og Anette: Godt nyttår fine dere <3

 7. Hvilken rase er den hunden til venstre på det nederste bildet?

  Ønsker deg alt godt i det nye året, du er superflink til å blogge og virker som et helt fantastisk menneske!

 8. Kristina Andersen

  Anonym: Ikke sikker :/ Takk snille deg! GODT NYTTÅR <3

 9. Hahaha! Så utrolig gøy når du ikke tar deg selv så utrolig høytidelig 🙂 Digger deg, digger bloggen din! Håper du får det mye bedre i det nye året som kommer, ønsker deg en riktig fin nyttårsaften <3

 10. Jeanette

  haha,elsker blikket til Milo på det andre bildet! For et utrykk! Godt nytt år til deg! Stå på videre fine du

 11. Godt nyttår, fine og gode du! 🙂 Håper du får en fin feiring i kveld <3

 12. Hahaha, du er bare helt herlig! Godt å se at du må jobbe litt for de perfekte bildene du også 🙂 Ønsker deg et godt nyttår <3

 13. Hahahahah, ler meg ihjel av det av bikkja, print screen! :p

 14. Ja dette var crazy bilder..

 15. kan du skrive et innlegg med nyttårsforsettene dine? 😀

 16. Jeg og min vordende fru skal også feire. kun oss to. vi tar det rolig i år. takk for fin inspirasjon. dette kommer virkelig godt med for meg. selv er vi en fin trio da eksen min Mette skal bli med i år også. jeg blir faktisk inspirert når jeg ser dette. jeg skal starte med blanke ark dette året.

 17. Hahahaha, outtakes-bilder er jo bare de gøyeste som finnes! Takk for at du deler dem også:D Egentlig burde alle innlegg inneholdt the outtakes på slutten av hvert innlegg, hihi;D GODT NYTTÅR!!!

 18. victoria

  Godt nyttår fine Kristina! Skal bli kjekt å få følge deg enda et år ! 🙂 alltid like kjekt å lese bloggen din, du virker så jordnær og et hærlig menneske! 🙂 håper 2015 blir amazing og at det blir akkurat sånn du ønsker! 🙂

 19. Vanessa

  fantastisk. wow. litt av en kavalkade.

 20. ShaGilkristineeee

  dette likte jeg. jeg skal gjerne gå innom bloggen din ja. jeg vet jo hvor den er.

 21. Godt nytt år!

  Hadde vert kjekt om du hadde begynnt med bilder som aldri ble vist på slutten av hver måned 😀

 22. Har DET året jeg også. Er helt sikker på at dette året blir alt bra!!;)

  Godt nyttår Kristina og håper 2015 blir et topp år for deg<3

 23. Ingvild

  Tusen takk for at jeg har fått følge deg i din hverdag i 2014! Jeg har lest hver eneste innlegg, og det kommer jeg til å fortsette med i 2015 også 😀 Du er en inspirasjon for mange, Kristina- aldri glem det! Godt nyttår <3

 24. BloggEye

  Hatt en fin kveld i går vennen?

 25. Anne Marte

  hahaha, åå jeg ler – bildet av Milo er helt priceless!! kan du lage et innlegg om julekoppene fra lexington? de er så utrolig fine!

  godt nytt år!!

 26. Godt nytt år, skjønne deg!! Du er en super inspirasjon og er like hyggelig å klikke seg inn på bloggen:)

 27. åherrefred bilde nr fire er til å dø av! 😀 Noe så sassy da!

 28. Maria U

  Haha, herlig at du deler disse bildene også 😀 Godt nytt år!

 29. Haha det første med hunden din var jo bare søtt da.. 😊

 30. Hahah gud så herlig! Digger deg bare enda mere nå. Godt nyttår 😀

 31. Veldig fin hodegavl på sengen, hvor er den fra?:)

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *