Wool and leather

hunkydory genser –  zara bukse og skjorte – bianco boots – daniel wellington klokke – givenchy veske


God tirsdagskveld, dere Har dere hatt en fin dag? Det har jeg! I dag har jeg nemlig kost meg masse med mamma, Øyvind og Eirik. Vi dro ut for å bytte noen julegaver, og gikk samtidig rundt i en god del timer for å handle litt. Og i dag fikk jeg endelig kjøpt meg ny vinterparkas! En kjempefin og dyrevennlig parkas fra Jean Paul 🙂 Jeg har vært på jakt etter den perfekte i en liten evighet! I tillegg kom jeg hjem med litt fresht treningstøy fra Nike til det nye året, påfyll av renseprodukter og kremer til ansiktet, samt et fint bilde jeg skal ha her hjemme i stua. Så nå sier jeg meg storfornøyd!

23 kommentarer

 1. Kan du legge ut bilder av treningstøyet? Evnt på insta? Trenger nytt selv 😀

 2. Wow! Hot shot ;-D digger buksen din, har en nesten lik selv 🙂 Hva skal du i morgen? Og hva slags outfit går du for?!

 3. Ja du er skjempe pen du er altig nydelig du tror meg fine plag du har også og riktig god jul og gått nytt år

 4. isabelle h

  Dødsfin! Den buksa satt jo som et skudd! Nydelige kristina 🙂 godt nyttår 🙂

 5. Karoline

  Du ser virkelig bra ut, Kristina! Kult antrekk 🙂

 6. Du er utrolig utrolig vakker!! Herlighet

 7. Utrolig fint antrekk 🙂

 8. Kjempefint antrekk 😊

 9. Hvilke produkter bruker du til ansiktet? 🙂

 10. Wow. Det antrekket rocket du virkelig!

 11. Ine Kristin

  For ei flott frøken! Bilde nr.3 bare skriker «girlpower», haha. Fine du 🙂

 12. Elise Ervum

  For en stilig skinnbukse! Og du ser helt fantastisk ut, Kristina 🙂

 13. Caroline

  Kan du skrive et innlegg om nyttårsforsettene dine?😊

 14. Charlotte

  Hei!

  Jeg er også på utkikk etter en fin og dyrevennlig jakke og syns jeg leter og leter men finner ingenting! ALT har jo pels eller har pels i sin produksjon! Kan du vær så snill å legge ut navn og modell osv på jakken?

 15. Karoline

  For et flott antrekk og for noen bilder! 😀

 16. Caroline

  Hei!

  Jeg føler at jeg må takke deg. I alle årene jeg har lest bloggen din så har den vært et fristed for meg. Et sted jeg klikker meg inn og får ro i sjela. Jeg vet ikke hvorfor det er slik, men du har er veldig vinnende vesen og fantastisk trygg utstråling. Du er den eneste bloggen jeg leser fast, og den eneste hverdagsbloggeren som engasjerer meg. 2014 har vært et tungt år for meg også, og selv om vi ikke har prater sammen så har din åpenhet og metode for å overvinne vanskelige stunder inspirert meg til å holde ut. Hver gang jeg er stresset eller nervøs så klikker jeg meg også inn. Da er det koselig å se på bilder av den søte leiligheten din eller å lese om hvor mye du setter pris på livet. Jeg mener jo bestemt at du utøver universet sine lover ala «The Secret» og at det vil fortsette å skje gode ting for deg! Beste av alt er at du bruker din lykke til å hjelpe andre. Du er så god, Kristina! Og jeg sier ikke at det er flaks heller! Jeg vet du jobber hardt med bloggen og deg selv.

  Det er ikke slik at jeg ikke har nære og gode venner i mitt eget liv. Likevel er du definitivt med på å gjøre verden til et bedre sted og det er jeg takknemlig for. Vil du skal vite at jeg er sikker på at du kunne skrevet om hva som helst og jobbet mot hva som helst og lykkes gang på gang.

  Jeg håper 2015 blir et fantastisk år for deg, og at du fortsetter å blogge!

  PS: Du ser stunning ut i dette antrekket! Klem fra Caroline.

 17. Kristina Andersen

  Caroline: TUSEN takk, Caroline <3 Hvor heldig er ikke jeg som får våkne opp til en slik kommentar sammen med morgenkaffen min? Jeg fikk helt frysninger nå, jeg! Takk igjen, og takk for at du leser bloggen min 🙂 Håper året 2015 blir kjempefin for deg, og at nyttårskvelden din også blir fin! Stor klem til deg Caroline <3

 18. Kristina Andersen

  Charlotte: Jeg kjøpte min på Match i går, den er blå parkas fra Jean Paul og var på halv pris 🙂 Løp og kjøp!

 19. Kristina Andersen

  Ine Kristin og Marie: Så snille dere er!! Tusen takk 😀 Åh, blir så glad for å ha så snille lesere jeg!

  Aurora: Elixir <3

 20. Kristina Andersen

  Guro: Dere får se meg i det når jeg trener, eget innlegg blir det ikke. Det er helt vanlig treningstøy 🙂

  Bell: Jeg skal hjem til mine foreldre, sammen med Mommo og Hilde. Vi skal spise kalkun og ha en rolig kveld 🙂

 21. Madicken

  Hei Kristina! Sitter her hjemme med influensa og lengter etter trening og gode turer. For å få tiden til å gå driver jeg med litt netthandel, hvilken treningstights er din favoritt? Til trening av kondisjon, styrke og turer? Klem i fleng

 22. Henniie

  Wow, virkelig gjennomført 🙂

 23. Pernille

  Kult antrekk!! Dette kledde du:)

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *