Trening VS hveteboller

God mandag fra det slappeste mennesket i verden

Planene mine om å ha en sprek start på mandagen gikk mildt sagt ikke helt etter planen… Men jeg prøvde, da! Jeg tok turen opp på Solsiden, hvor jeg tenkte jeg både skulle trene både kondisjon og styrke. Etter bare ti minutt på mølla gikk jeg av, når hodet fokuserer mer på plakaten til bakeren som lokker med tre hveteboller til ti kroner – da er det på tide å rulle inn ass. Så gikk jeg bort i vektene for å løfte litt sammen med gutta, men heller ikke dette var riktig for meg i dag. Så da sneik jeg meg likegodt ut av gymmet, og tok heisen ned for å slippe trappene. Haha! Jeg velger å skylde på de x-antall drinkene jeg bælmet nedpå andre juledag, for når denne kroppen får i seg alkohol – blir jeg liggende klein og rar i mange dager etterpå. Så nå er jeg altså tilbake i senga hvor dagen startet, og har planer om å bli her frem til jeg går lei. Jeg har jo ferie, så hvorfor ikke?

Til min store glede fant jeg nettopp ut at jeg har to nye episoder av Kourtney And Khloe Take The Hamptons jeg enda ikke har sett, så nå kan dere tro min indre stalker jubler av glede! Flere av dere har spurt hvor jeg streamer dette, og det gjør jeg HER Enjoy!

25 kommentarer

 1. Hhahaha, herregud, digger at du er litt care 😀 Har du lyst, har du lov. Nyt fridagene dine!

 2. Hahah😀 Kjenner meg altfor godt igjen her!☺

 3. Cathrine

  Lykke!! Elsker selv The Kardashians, så nå er jeg overlykkelig! Takk for at du delte hvor du streamer fra! Klem fra medstalker :))

 4. Elsker at du er så åpen og ærlig!

  Jeg er syk i dag,og det eneste som frister er hveteboller. Så det har jeg trykket i meg i dag 🙂

 5. Nyt ferien! 😀

 6. Det har kommet ut en julespesial episode også, 🙂

 7. Maria Isabell

  Jeg var på trening både fredag og søndag og hadde tenkt til å ha en sunn dag i dag, før det blir trening igjen i morgen. Men.. Hilsen hun som har spist pizza og sitter og trykker trynet med smågodt atm!

 8. Stine Helene

  Haha, digger at du er ærlig om sånne ting og ikke later som om du er OPP OG HOPP KL 6 HVER DAG OG LØPE 2 MIL + TRENE 1 TIME STYRKE! Vi har alle våre late dager, og det er fullt lovlig 😀 Alt med måte!

 9. Kristina Andersen

  Stine Helene: Hihi! Ærlighet varer lengst 😀

 10. Kristina Andersen

  Maren: Oi, det har jeg ikke fått med meg! Vil du sende link?

 11. Kristina Andersen

  Aina: Takk Aina 😀 Ha en fin mandag <3

 12. Karoline

  Strålende, nå blir det maraton resten av kvelden! Hurra! 😀

 13. Kos deg masse med Kardashians! 😀 digger det.

  Hvor har du kjøpt natt-shortsen? super fin 🙂

 14. Hei 🙂 når du brukte emerginC for fet hud, fikk du veldig rød og stram hud av disse produktene? 😊 jeg skal beStille de men vet ikke om jeg tør rett og slett for har jo kviser men også veldig sensitiv hud 😒

 15. Mia Elise

  HAHAH herregud jeg bare digger deg altså !

 16. Kristina Andersen

  Ida: lindex 🙂

 17. Du stråler om dagen!! 🙂

 18. Haha digger det! Hveteboller<3

  Lurer på om du har noen nyttårsforsetter og om du vil lage et innlegg om det?

  Og sunne frokostfavoritter/middag/kvelds?

  Hva du spiser ift trening?

  Følger du en spesiell matplan?

  Begynner bli rimlig klar for et nytt år nå! Ha en fin dag

  😘

 19. Lizbeth

  Haha, jeg kjenner meg SÅ igjen. Bare at det for det meste er veien fra sofaen til soverommet for å bytte til treningstøy, som blir byttet ut med en tur til kjøkkenet for å hente en knekk sjokolade.. Kremt. Men jeg syns du er kjempeflink altså, man er like flink som lytter til kroppen sin også syns jeg 🙂

 20. Chanett

  Går det ann å bli så vakker?:) Går det ann å ha en så nydelig og glødende utstråling?:) .. Tydeligvis 🙂 du tar pusten fra meg, Kristina 🙂

  Kos deg videre med ferie og late romjuls dager :)<3

 21. Kristina Andersen

  Chanett: Så snill du er, takk Chanett <3 Håper du nyter disse fine dagene du også 🙂

 22. Veronica

  Må man ha bruker der du streamer?

 23. Reidun Beate

  Kos deg masse nå Kristina. Du er så utrolig fin 🙂

 24. Madeleine

  Må man legge inn bruker og kortnr får å få streama ? Du er alltid så nydelig Kristina 🙂

 25. kristin

  koster d penger?

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *