Odderøy Fyr

Etter at en god frokost som bestod av havregrynrundstykker og godt pålegg var i magen, pakket jeg og Hilde oss inn i varmt tøy og dro på langtur. I dag la vi turen til Odderøya, en av de fineste tur-plassene her i Kristiansand. Vanligvis bruker vi kanskje en times tid på denne runden hvis vi spaserer helt fra meg, men i dag var det så glatt hele veien at vi endte opp med å bruke over to timer… Dere skulle sett oss! Vi måtte klatre på gjerdene, holde oss i trær og stresse rundt for å ikke tryne langflat på den alt for glatte isen. På toppen av alt hadde jeg kamera med meg, så jeg var jo livredd for å falle oppå det.. Haha! Heldigvis klarte vi oss med bare to fall, og ingen av de var på speilrefleksen – så da sier jeg meg fornøyd 😉


Nå har jeg nettopp kommet hjem fra familieselskap, vi ble servert god laks til middag og herregud – det var så utrolig digg med noe annet enn julemat! Jeg regner med jeg ikke er den eneste som er lei av sukker og tung mat nå? Gleder meg allerede til å våkne i morgen, da blir det en etterlengtet styrkeøkt og en lang joggetur. Iiiih, så deilig det skal bli!

8 kommentarer

 1. Massoma Jurmy

  Wow så tørt det ser ut! Her i Førde (Sogn og Fjordane) er det nesten 1 meter med snø :O

 2. Så og hørtes deilig ut. Jeg skal på jobb imorgen, og synes det er altfor tidlig. Vil ja mere ferie, men sykehus stenger aldri…. Har du en tre roms leilighet, siden du har plass til venninnen din der? Du er snill.

  Har trent er par ganger i uken, juleuken, deilig det, men gleder meg også til 2015 med nye mål og drømmer!

  Klem fra meg til deg, hilsen Anja

 3. Susan J.S

  Lager du rundstykkene selv? Kan du legge ut oppskrift? 🙂

 4. Kristine

  Hvor har du kjøpt juletreet dit?

 5. Kristina Andersen

  Kristine: Det har jeg kjøpt på Plantasjen 🙂

 6. Kristina Andersen

  Susan J.S: Jepp! Oppskrift kommer her 🙂
  http://kristinaandersen.blogg.no/1410852904_rykende_ferske_rundst.html

 7. Kristina Andersen

  Anja: Flink du er som står på og jobber Anja, vi trenger mennesker som deg! Du er god 🙂 Jeg har et soverom, så vi deler seng.. Haha! Klem tilbake til deg <3

 8. Hvorfor slettet du instagrambildet med den teksten? «Apparently there are people who stop eating when they are full» (eller noe sånn)?

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *