Knit and denim

bikbok genser – pull and bear skjorte og jeans – michael kors veske – marc jacobs klokke – zara sko


Tenkte det var på tide med et aldri så lite antrekk på bloggen 🙂 Nå har jeg sopet rundt i koseklær, treningsklær eller kjoler så alt for lenge, så da er det godt å kle seg opp litt normalt igjen! I dag står en aldri så liten skogstur på planen, deilig å få beveget seg litt etter tidenes mest late gårsdag. Så blir det nok et familieselskap senere, hos søsteren til Øyvind. Gleder meg veldig til det! Og i morgen er det mandag, da blir det trening og litt mer rutiner igjen. Flere som gleder seg til en ny uke?

21 kommentarer

 1. Adriana

  Virkelig elsker antrekket!

 2. Fint antrekk 🙂

 3. Nydelig antrekk og bilder.Fine deg.

 4. cecilie

  Kjære Kristina, du som alle andre har sikkert fått med deg den grove hetsingen av Caroline Berg Eriksen. Jeg synes det er skammelig at den ene dagen gråter vi for Odin som ble mobbet ihjel, neste dag mobber vi en sunn og fornuftig dame kalt fotballfrue. Den ene dagen blir hun hatet for at den naturlig, fine, sterke kroppen sin blir eksponert 4 dager etter fødsel. Men så blir hun jammen i meg hatet når det kommer frem at hun selv mener hun har mangler ved egen kropp. Kunne du ikke skrevet et innlegg rundt dette? Vil så gjerne høre hva du mener.

 5. Hanne Mjåseth

  Så fin! 🙂

  Kos deg i dag <3 Ble en ganske så lat gårsdag her også, så i dag gleder jeg meg til en løpeøkt!

 6. Utroooolig lekre bilder og så fin du var på håret👌👌👌

 7. Kristina Andersen

  Irene: Tusen takk <3

 8. Kristina Andersen

  Adriana: Hyggelig å høre! Tusen takk 🙂

 9. Du har så flott fasong på kroppen! Du ser så sprek og sund ut 🙂 ville bare si det. Haha 🙂

 10. Marita-Susan

  Kjempefine bilder,så pen du er <3

 11. Kristina Andersen

  Annie: koselig å høre! Tusen takk Annie:)

 12. Solveig

  Er disse bildene tatt idag? Snør i Grimstad idag.. :p

 13. Så fin du er <3

 14. Jeg har vært en fast leser av deg så lenge, og jeg skal være ærlig å si at jeg tror aldri jeg har lagt igjen en kommentar på bloggen din før. Du får jo så mange kommentarene uansett, tenker jeg, men denne gangen måtte jeg faktisk legge igjen en kommentar. Du er en av de få bloggerne jeg virkelig får så mye inspirasjon fra. Du virker så utrolig omtenksom, positiv og viljesterk! Du fronter en sunn livsstil, og jeg får så mye glede av å lese bloggen din. Du har nydelig og langt glansfullt hår, et utrolig fint smil og en smashing kropp, og jeg er sikker på at du er like bra på innsiden. Jeg må alltid le litt når Kardashian gjør en forandring på frisyren, og du tar etter. Det er så gøy at du ser opp til den dama, for så heldig som du er så ligner dere jo! Faktisk synes jeg du er enda penere. Var jo en periode du trente så mye at kroppen din sa stopp, så husk å ta vare på deg selv, Kristina! Dette var egentlig bare noen ord jeg ville slenge ut en søndagskveld, så håper jeg du koser deg i familieselskap! Klem fra meg <3

 15. Du er virkelig flott! Kan jeg spørre hvilken bukse du har på deg? =) Syns den var smashing!

 16. Kristina Andersen

  Stine: Nei, så skjønn du er! Så utrolig koselig kommentar å komme hjem til, Stine 🙂 Tusen takk for kjempe fine ord, det setter jeg stor pris på! Takk for at du leser bloggen min, og igjen – takk for fin kommentar <3 Stor klem

 17. Anne Marte

  Så fint antrekk, du har drømmekroppen! Skal selv på trening i morgen, gleder meg 🙂 ha en fin kveld, Kristina;-)

 18. Må bare hiva inn ein kommentar om at du ser så smashing ut! Sunn og sprek 🙂 Blir veldig inspirert av deg!

 19. Du har så utrolig fin klesstil! Kan du begynne å legge ved lenke til klær selvom du har kjøpt i butikk av og til?:-) har leta så lenge etter turtleneck genseren din i nude fra zara men finner den ikke på nettsiden.. Klem

 20. Stilig og inspirerende antrekk 🙂

 21. Flotte bilder! Du kler deg så fint!

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *