Winter Wonderland

Flere av dere har spurt så om hvor kjolen jeg har brukt i julen er fra, og jeg kjøpte den på Nelly. Kjolen er designet av Rebecca Stella, og jeg syns den er så fin! Faktisk så fin at jeg brukte den to kvelder nå i jula. En gang på selveste julaften når jeg feiret med familien, samt i går når det var julebord med gode venner. Og dette blir garantert ikke de siste gangene! Jeg syns det er så fint med utringning i ryggen, så denne falt godt i smak hos meg. Klassisk og tidløs, den lille sorte slår jo aldri feil!

– Kjole fra Rebecca Stella (annonselenke)


Hva gjør dere i kveld, fineste leserne? Her har jeg og Hilde nettopp bakt hjemmelagt pizza, og skal straks rigge oss til i sofaen med film. Deilig å bare ha en hel dag hjemme til avslapping, jeg er maks sliten etter gårsdagen og kjenner kroppen trenger hvile. Derfor kunne det ikke passet bedre med en skikkelig kosekveld! Jeg føler det er søndag i dag, jeg! Men så er det jo bare lørdag, og godt er det – for da er det enda en fridag i morgen. Ønsker dere alle sammen en kjempe kveld

21 kommentarer

 1. Så fin kjole! den må jeg klikke meg hjem!

  Lurte på noe: er sengegavlen din festet til sengen eller står de separat?

  Ønsker deg en fortsatt fin jul!

 2. Vakreste du! <3

 3. På tide å trene igjen snart eller? 🙂

 4. Kristina Andersen

  Eline: Seperat 🙂 Samme til deg Eline!

  Amalie: <3

 5. That ass!!!!

 6. Smashing kropp du har Kristina!!!

 7. Kristina Andersen

  Tina: Så snilt sagt! Tusen takk Tina 🙂

 8. Så fin kjole. Elsket den. I kveld har jeg vært på sushi restaurant og på kino med tvillingsøster, mamma og pappa, vi så «the immotion game «. Veldig veldig bra. Anbefales! og spist meg mett på tidenes beste sushi og popkorn. Det er vel litt lov i julen??!! Kos deg videre i kveld, og ja,det er sådeilig at det er lørdag!

  Klem fra meg til deg, hilsen Anja

 9. catarinaphotography

  Flott kjole på en flott jente!

  Du ser smashing ut Kristina!! 🙂

 10. Hei:) Hvordan holder du puppene på plass i den kjolen?Vet ikke om jeg får til å gå uten bh liksom 🙂

 11. Flott kjole! Men hvordan gjør du det med puppene, dropper du bh? Jeg syns åpen rygg er veldig fint, men føler ikke jeg kan gå uten bh… Ha en fin lørdagskveld 🙂

 12. Jeg er relativt ny leser av bloggen din, men du har den beste bloggen! Så utrolig inspirerende innlegg, så ærlig og godt skrevet! Du ser forresten helt sykt bra ut i tillegge, ikke pinnetynn(positivt), men likevel stram og utrolig vakker!

 13. Fiiiiin kjole!

 14. Så flott du så ut her! 🙂 veldig elegant. Og veldig pent sminket!

 15. Så tynn du har blitt:) men sunn-tynn heldigvis!:-D du ser så sykt bra ut:-D skulle gjort mye for den kroppen, ansiktet, kardashian-rumpa(!!);-) hehe;-) ha en forteffelig jul videre Kristina:-D Stor klem fra fast leser:-D -Johanne-

 16. Anonym: Hva faen er det som får folk til å skrive slikt?????? Jævla idiot

  Kristina, du er nydelig! Det var det jeg tenkte da jeg så bildet!

 17. Vakker kjole og flott jente !!:)

 18. Hei Kristina 🙂

  Bor Hilde hos deg enda, kan tenke meg hvor koselig det er å bo sammen med sin bestevenn. Bodde hun ikke sammen med samboeren sin før? Lurte bare siden de hadde så fint interiør hjemme 🙂 masse klemmer og godt nytt år

 19. Woow! Så utrolig nydelig du er ?:)

 20. Kristina Andersen

  Simla: Jo, det gjorde hun 🙂 Klem tilbake og godt nyttår!

 21. Kristina Andersen

  Karina: Dropper BH 🙂

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *