What a night

God morgen, dere

Her sitter jeg inntullet i morgenkåpen, og har nettopp kommet meg hjem etter gårsdagen… Haha, for en kveld! Vi startet noen venninner her hos meg, med god drikke i glasset og topp stemning. Så tok vi turen videre til noen kompiser av oss, og der ble vi hele kvelden før vi dro videre på byen. Jeg kan ikke huske sist jeg var på et utested i Kristiansand, jeg tror faktisk det er hele åtte måneder siden. Men i går storkoste jeg meg med fine venner og en haug av kjentfolk, andre juledag er jo nesten alle ute, så da er det jo klart man må slå ut håret litt! Jeg hadde det så gøy i går at jeg helt glemte bort kamera, men snapchat logger jeg vel aldri heeelt av på – så da kan jeg i det minste by på litt bilder derfra 🙂

– snapchat lately-

Nå tenkte jeg og Hilde å ta en rusletur i sentrum, få oss noe frisk luft og handle inn litt godsaker til kveld. Så kjenner jeg at det frister å stoppe innen bakeren for å kjøpe en stor caffelatte og en god lunsj jeg kan nyte i kulda. Jeg er supersulten!

4 kommentarer

  1. Maren Joanna

    Høres ut som at du hadde en kjempefin kveld! Her ble kvelden tilbragt i sofaen da jeg var ute en tur 1. juledag. Ønsker deg en fantastisk fin romjul videre! 🙂

  2. Kristina Andersen

    Maren Joanna: I like så Maren <3

  3. Hvor er genseren fra øverste bilde til venstre fra? Så såå deilig ut 🙂

  4. Kristina Andersen

    Thea: zara:)

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *