By the fireplace

– those lazy christmas mornings –

Det er nesten trist at andre juledag går mot slutten… Jeg har kost meg så hjemme hos mine foreldre! I dag startet dagen med god julefrokost, før jeg snørte på meg joggeskoene og la bak meg noen kilometer i skogen. Man får jo så innmari med energi av all den gode julematen, så da er det like greit å få løpt litt i fra seg 🙂 Nå skal vi straks videre til nok et familieselskap, denne gangen hos Onkel. Jeg har hørt rykter om kalkun, så jeg kan nesten ikke få kommet meg fort nok ned der.. Haha! I kveld reiser jeg hjem igjen til meg selv, da braker det nemlig løst med julebord hjemme hos meg. Jentegjengen kommer på besøk, og andre juledag skal avsluttes med champagne i glasset og topp stemning. Jeg gleder meg

7 kommentarer

 1. Madde K.K

  Åh, så utrolig koselig. Du er nydelig!

  Ønsker deg en fin romjul og et godt nyttår 🙂

 2. Kristina Risløv

  Så pen du er, Kristina! Du er utrolig flink til å ta bilder 🙂

 3. Heisann ! 🙂

  Vet du hvor mammaen din har kjøpt de flotte svarte stjernene bak sofaen ? 🙂

  Fortsatt en riktig god jul =)

 4. Kristina Andersen

  Mayrin: House Doctor 🙂

  Kristina Risløv: Takk snille <3

  Madde: Gooood jul <3

 5. Hei, jeg bare lurte på hvilken veske du brukte på Oslo turen din?

 6. Så fina bilder!!

  Önskar att man varit med… 😉

 7. Hvor mange ganger er det mulig å legge ut bilde av de falske neglene dine rundt en kopp?….

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *