1 juledag på Naspevarden

Har jeg fortalt dere at vi fikk snø på selveste julaften? Klokken 15.00 åpnet himmelen seg, og hvite snøkrystaller kom dalende ned fra himmelen. Jeg ble så utrolig glad, den dalende snøen gjorde virkelig julestemningen komplett! De siste dagene før julaften har vi nemlig hatt varmegrader her i Kristiansand, så vi trodde vel alle at snøen og friske kuldegrader kunne vi se langt etter. Men nei, den kom utrolig nok som bestilt på den store dagen vi alle så gjerne ønsker oss hvit jul! Klar man må ha snø når det er julaften! Noen tur i hvitt landskap rakk jeg derimot ikke på onsdag, men i går – da ble det tur på hele familien!

– walking in a winter wonderland –

Vi la turen til Naspevarden, en utrolig fin plass som vi egentlig går på ski hvert eneste år. Nå er det ikke nok snø til at løypene kan prepareres, men en fin skogstur fikk vi så absolutt! Vi vandret rundt en god stund, og fikk en flott tur på rett under en mil. I strålende sol på knallblå himmel, kunne jeg ikke ønsket meg en bedre start på første juledag!

6 kommentarer

 1. Så herlig 🙂

 2. Du er så flott 🙂

 3. GOOOOD JUL, frøken! Ser ut som du har kost deg mye. Ingenting er som en lag tur i skogen, og ihvertfall ikke feil når snøen er ankommet. Her kom heldigvis snøen i natt, så ute er det helt hvitt, endleig – komplett, hihi <3

 4. Kristina Andersen

  Lisa M: Herlig at snøen kom til deg også, Lisa! God jul 😀

 5. LisbethS.

  Haha, for noen herlige bilder av deg og din far 😀

 6. Kristina Andersen

  LisbethS.: Haha, ikke sant! Poseringstvang :p

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *