Julaften 2014

For en fin kveld jeg hadde i år, sammen med de som betyr alt i hele verden for megI år var vi dessverre litt uheldige, og var ikke alle samlet til jul som vi pleier. Det ble nemlig omgangssyken i familien, så mine stakkars små fettere måtte holde seg hjemme sammen med min onkel og tante Beate. Huff, noe så kjedelig! Så i år ble vi altså mindre folk her hjemme enn vi pleier, men vi klarte likevel å kose oss stort. Det var pinnekjøtt til middag og riskrem til dessert – tradisjonen tro. Etterpå ble det timesvis med pakkeåpning, og høyt støynivå i stua. Akkurat slik en julaften skal være 🙂

– Pictures from this years Christmas Eve –


Jeg fikk så mye fint i går, og ble helt sjokkert over alle overraskelsene som ventet meg under årets juletre. Jeg blir så utrolig takknemlig at jeg finner virkelig ikke ord! Jeg må tydeligvis ha vært veldig snill i år? Hihi! Men enda gøyere var det likevel å få gi til de andre, og bare ha en kjempefin kveld med verdens beste familie. Det er jo det julen handler om – kjærlighet og samvær

Jeg håper du også hadde en kjempefin julaften, med alt du måtte ønske deg og enda litt til! Her i stua skal vi akkurat til å snurre film, Mommo har kommet på besøk og har fått velge hva vi skal se. Det er jo første juledag, så dere vil kanskje tippe at vi skal se en julefilm? Vel, guess again….. Taken 2 skal snurres! Haha, jeg ler meg ihjel! Mommo ass..

25 kommentarer

 1. Koselige bilder! Hvor er dessertskålene fra? 🙂

 2. Kristin

  Wow, så fin du er! Hvor er kjolen din fra? 🙂

 3. Kristina Andersen

  Kristin: Rebecca Stella 🙂 Tusen takk!

  Susann: Det vet jeg ikke :/

 4. Så fin header, kristina! Du stråler! Når kan du fortelle oss mål for treningen for 2015? Jeg trenger inspirasjon og motivasjoooon fra deg 😀

 5. Kristina Andersen

  Bell: Det kan jeg! Men ikke før på nyåret 😉 Hihi!

 6. Kan du si noen av tingene du fikk og eller ga bort? 🙂 skjønner at det kan vere personlig, men er veldig kjekt å høre hva andre får og gir bort!

 7. Ramona skaug

  Lage julegaver innlegg 😊?

 8. Kristina Andersen

  Ramona skaug og Sofie: Jeg velger helt bevist å ikke «flashe» med gavene mine her på bloggen. Dette har jeg unngått å gjøre de siste årene, fordi jeg vet julen er sårt for mange og at ikke alle er like heldige. Så derfor føler jeg ikke for å lage et helt innlegg om dette 🙂

 9. Jeg fikk ingen gaver, men jeg vet jeg har vært snill i år for det om. Jeg bare har ikke noen å få gaver av. Men min datter fikk masse gaver, det er det viktigste 😉

 10. Jeg syns virkelig at du fortjener skryt for å ikke «flashe» gavene dine! det er så mange som faktisk gruer seg til å fortelle folk hva de har fått fordi det blir en slags konkurranse, merker det spesielt hos yngre barn. Blir lei meg fordi det er jo ikke det julen er ment for 🙁 Virkelig tommel opp, Lady KA 🙂

  Ellers virker det som om du koste deg masse, og det var godt å se. God jul til deg og dine 🙂

 11. Maren, du representerer de som ikke er like heldige å ha mange rundt seg, eller ikke har råd til det hysteriet som jul har blitt. Noe å tenke på for oss alle. Så nydelig det du skriver om datteren din😊. Flott mamma lyser det lang vei. Ønsker dere alt godt 🙂

 12. virker at mange bloggere nå for tiden liker å skrive og poengtere hele tiden at det aller viktigste ikke er det materialistiske. det stemmer nok. Det er helt enig i!

  Men det er så rart når det er dere som over gjennomsnittlig opptatt av fine/dyre klær/sko/ting og som har vedlig god råd til driver og skriver hvor uviktig dette EGENTLIG er… ja, ja, det er jo lett å si at penger og ting og tang ikke er så viktige når man har det:)

  Ikke sant, Kristina?

 13. Caroline

  Hvilket kamera og linse bruker du her? =D Fine bilder!

 14. Hvor er de fine svarte «stjernene» på veggen fra? 🙂

 15. Camilla

  Herlige bilder!!😃

  Lurte på om du hadde noen gode tips mot fett hår? Evt gode billige produkter? 😊

  Fortsatt God Jul 😃🎄

 16. Kristina Andersen

  Marte: House Doctor 🙂

 17. Kristina Andersen

  tracey: God jul Tracey <3

 18. Kristina Andersen

  Maren: Send meg adressen din på Mail, så skal du få en gave fra meg <3

 19. Vad julfint och trevligt ni ser ut att ha haft det!!

  God fortsättning på julen!! 😉

 20. Kristin

  Kjempe fint av deg å ikke flashe med gavene du fikk men hva med å bare skrive noe som du ønsket deg til jul istede? Ønsker er jo ikke farlig å komme med 😉

 21. Hvor er kjolen fra?

 22. Jeanette

  så koselige bilder! Flott å se at du koste deg,selv lå jeg å spydde hele julaften,så ufattelig kjedelig.Var alene hjemme mens jeg så naboene over gaten koste seg med julemiddag,mens jeg selv sto over kjøkkenvasken å spydde mens sølvguttene sang julen inn i bakgrunnen.Var så lei meg at jeg bare gråt :/

 23. Kor har du kjøpt jule kjolen din? 🙂

 24. dagenmedbarn

  Hei, hvor har dere kjøpt sofaen fra, den er veldig fin

 25. Karoline

  Så koselige bilder! 😀

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *