Årskavalkade 2014: del 2

Mai

«FarFar Finn» fylte 80 år og det ble feiret med stort kalas på Røyland Gård.

Shape Up kom ut i bladhyllene og jeg var så stolt! Det var en sann ære å få være covergirl på Norges største treningsmagasin. En opplevelse jeg aldri kommer til å glemme!

Trening stod som alltid på planen fem dager i uka, selv om jeg var sliten og kroppen i denne tiden konstant ropte «stopp».

17 mai ble feiret, og for min del startet ikke dagen med champagne-frokost. Nei, denne frøkna dro på løpetur langt utpå vidda for å trene beina i myra.. Haha, jeg ler meg ihjel! Etter to svette timer var det rett hjem i dusjen, og feiringen av nasjonaldagen kunne bare begynne!

Sommeren var på vei, og gymmet ble stadig byttet ut med utendørs treningsøkter.

Tone fant ut at hun ventet en liten gutt, og rett etter ultralyd løp jeg bort på jobben for å overraske henne.


Juni

Jeg og Ida dro til Gran Canaria, sjekket inn på Costa Del Kongsvik og koste oss ihjel. Dagene gikk til å late seg på stranda, lese masse bøker, spise latterlig mye sushi, drikke litervis med sangeria og nyte livet som bare vi to kan.

Jeg tok en spøk på Ida som resulterte i at iPhonen hennes knuste i Gran Canaria, så den nest siste dagen tok hun tidenes hevn på meg.. Jeg kan jo ikke annet enn å le meg ihjel av utfallet, men fy fader – jeg har aldri vært så redd i hele mitt liv. Det er to ting jeg er hysterisk redd for, det er hvithai og svømme langt ut på åpen hav alene. Dessverre for meg er Ida godt klar over dette, og jeg kan garantere at jeg aldri skal ut i en tråbåt igjen i hele mitt liv.

Jeg kom hjem for noen dager, og nøyt fine sommerdager med venner og familie.

Kofferten ble nok en gang pakket, og det var tid for årets store familieferie. Denne gangen ble Mommo også med oss på tur, og vi hadde en helt magisk ferie sammen som jeg aldri vil glemme! Vi besøkte så utrolig mange flotte plasser, både Barcelona, Marseilles, Villefranche, Monaco, Roma og Napoli.

Film fra turen vår hvis dere ønsker å se:

 


Juli

Juli startet med at min kjære Ida kom på besøk i Kristiansand.

Vi dro på festival, fartet rundt og var på konsert med blant annet Jason Derulo.

Jeg var preget av kraftig pollenallergi og klarte ikke lengre trene, derfor ble det mange rolige turer utendørs for å kompensere litt.

Det ble sommerferie, og tid for grilling, bading og hygge sammen med både familie og venner.

Jeg var i Oslo for både jobb og hygge sammen med Ida.

Juli ble avsluttet med nok en tur, denne gangen til Bergen sammen med Hilde. Vi løp selvfølgelig Stoltzen, koste oss med shopping og god mat, samt tittet på alle de fine skipene som deltok på The Tall Ships Races.

7 kommentarer

 1. Karoline

  Så mange fine bilder! Ser ut som du har hatt et flott år 🙂

 2. Det jeg kommer til å huske mest på bloggen din i år er videoen «hevnenersøt» haha, så så utrolig morsomt å se på! Men sikkert ikke for deg der og da!

  Lagde forresten oreokulene isted, har lagt ut noen bilder på bloggen min (med utrolig dårlig kvalitet), men iallefall så ble de sykt gode! takk for oppskriften! skrev at jeg fant den hos deg! God jul vakre Kristina! <3

 3. Dyre venn

  Så glad for at du innimellom gir dyrene opperksomhet på bloggen din. Det er helt umenneskelig hvordan pelsindustrien er.

  http://www.vg.no/forbruker/dyrene/her-venter-hundene-paa-aa-bli-slaatt-i-hjel/a/23359870/

 4. Kristina Andersen

  Dyre venn: Herregud.. Jeg blir så lei meg 🙁

 5. Kristina Andersen

  Amalie: Haha!! Glemmer det ikke med det første jeg heller :p Så gøy du likte oppskriften og at oreokulene falt i smak! De er såå gode 😀

 6. Pernille

  Du er utrolig nydelig 🙂

 7. Hva heter modellen av Michael kors veska til venninna di? Den hvite, nyyydelig ♡

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *