A christmas stroll

–  merry christmas from me and my grandmother –

Hvor skjønn er ikke Mommo? Jeg kunne tynt den dama flat! Jeg pleier alltid å ta julekort bilder til bloggen, og i år fikk jeg altså lurt med meg Mommo på bildene. Dette vil jeg fremkalle og ha i ramme her hjemme, jeg syns bildet ble så koselig Tenk at det er lille julaften i dag, da! Hva er planene deres for dagen? Her skal jeg få unnagjort enda en treningsøkt, før jeg pakker baggen og reiser hjem til jul. Nå venter late dager og julehygge med familien – tradisjonen tro. I kveld skal jeg besøke Mommo, og spise kveldsmat med mine foreldre og lillebror. Jeg gleder meg så til å komme hjem!

10 kommentarer

 1. Ingvild

  Ha en vidunderlig jul <3

 2. …and Merry Christmas to you!! 😘

 3. Så koselig! Jeg skal på kveldsvakt og nattevakt i natt, men imorgen er det endelig juleferie. Det gledes. Og hjem til foreldrene mine! Skal til broren min min på kvelden, og det gleder jeg meg.også til. Nå venter en hard styrketrenings økt. Deilig. Kos deg masse, søte! Klem fra meg til deg, hilsen Anja

 4. Blir ikke noe vanlig julefeiring på meg i år. Jobber på et sykehjem og skal jobbe hele julen,inkludert julekvelden,så dagene går litt i surr kan man si 🙂

 5. Kristina Andersen

  anette: Så fint av deg! Du er gull <3

 6. Kristina Andersen

  Anja: God jul Anja <3

 7. Lashana

  Omg. I wish I could visit there. It is sooo beautiful.

 8. Henriette

  Såå herlig!! Du har en skikkelig skjønn familie 🙂 ha en kjempe fin jul <3

 9. Kristina Andersen

  Lashana: It really is 😀

 10. Vibeke Vigdal Øren

  Så herlige bilder! Det såg ut som dikka har kosa dikka masse 😀 God jul til deg, fine!

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *