Good morning

God morgen, dere ♥

Her nyter vi en deilig søndagsmorgen med nybakte rundstykker, godt pålegg og varme kaffe. Skikkelig julestemning i heimen, det er jo tross alt tredje søndag i advent! I dag fikk jeg Bokhandleren i Kabul av mamma i julekalenderen, og det passet meg helt perfekt siden det er både regn og grått ute. Jeg har hatt lyst å lese denne boken til Åsne Seierstad lenge, så nå gleder jeg meg til å endelig få gjort det! Er det noen av dere som har lest den? Jeg har hørt den er så bra!

Denne søndagen står en treningsøkt på planen, og kanskje ut å se litt i butikkene som har søndagsåpent. Vi får se! Når kvelden kommer snikende har jeg skikkelig lyst å se Love Actually, den er jo så fin! Jeg har prøvd å finne den over alt på nett, men til ingen nytte. Hva skjer med at ingen har den? Det er jo tidenes skjønneste julefilm! Så i dag får jeg raide butikkene i et siste forsøk, jeg gir meg ikke før jeg finner den. Haha! Den må liksom til hver eneste desember 🙂 Hva er planene deres for dagen?

40 kommentarer

 1. Kan du ikke bare streame den på nett? For eksempel her: http://www.letmewatchthis.ae/movies/view/watch-2012-Love-Actually

  🙂

 2. elisabeth

  Last ned Media Hint på firefox eller chrome, så får du den amerikanske netflixen! 🙂 Koster 20 kr eller noe i mnd, men er en mnd prøvetid eller noe sånt 🙂 der kan du se alle de fine julefilmene, blant annet love actually <3 klem!

 3. God morgen!

  Jeg mener at Netflix har den filmen?

 4. Last ned Hola Unblocker og se den på amerikanske Netflix. 😊 Mener den ligger der 😉

 5. Love Actually ligger ute på amerikansk Netflix 🙂

 6. Ann-Kristin

  Hvis du laster ned popcorntime så finner du den der 🙂

  Jeg har lest bloggen din en god stund og du er en utrolig stor inspirasjon! Håper du har hatt en fin helg og at du koser deg idag 🙂

 7. Tror den er på amerikanske Netlix (evt. bare den britiske, siden jeg så på den i England). Håper du finner den uansett! 🙂

 8. Kamilla

  Hei Kristina.

  Kom over noe jeg tenkte du kanskje ville lese:

  http://www.nattogdag.no/2014/12/drapet-pa-sandra-borch/

  Jeg støtter deg hundre prosent og har ingen sympati for Sandra overhode.

  God tredje søndag i advent til deg

 9. Ann-Kristin

  Hei! Hvis du laster ned popcorntime så finner du Love Actually der 🙂

  Jeg har lest bloggen din i lang tid nå og du er en stor inspirasjon! Håper helgen har vært bra og at du nyter søndagen 🙂

 10. Absolutt en fin dag å lese på! Må selv studere så er grådig sjalu på alle som ikke må det! Elsker forresten de nye neglene dine! Du kan prøve å laste ned popcorn time, det programmet har stortsett alt av filmer og serier, og i god kvalitet. Prøv det!

 11. Jeg lastet den ned i går ettermiddag og så den i går kveld med venninner. Du kan jo gjøre det samme om du ikke finner den:))

 12. Jeg leste boken for noen år tilbake, anbefaler den virkelig. Jeg kjente på veldig mange følelser underveis i boken, og hvis du er som meg – en person som blir veldig følelsesmessig engasjert, så forbered deg på at du kommer til å felle noen tårer. Jeg ble så sint, oppgitt og lei meg da jeg leste boken. Husker at jeg hadde veldig behov for å snakke med noen om boken etter at jeg hadde lest den ferdig.

  Hvis du liker boken, vil jeg også anbefale deg å lese triologien om en saudi-arabisk prinsesse. Første boken heter «prinsessen», andre boken heter «arabias døtre» og tredje boken heter «prinsesse sultanas kamp». Det er Jean p. Sasson som skriver bøkene 🙂

  Nå ble denne kommentaren mye lenger enn jeg egentlig hadde tenkt, men jeg blir så fryktelig engasjert når det kommer til temaer som dette. Uansett, ha en fantastisk og god søndag, fine Kristina <3 klem

 13. her blir det jobb i en av de søndagsåpne butikkene på Bryne:). Deretter ribbe med min kjære,hans bror og brorens kjæreste:):) ha en fin søndag:)

 14. Solveig

  Har du oppskrift på de rundstykkene? Ser veldig gode ut!

 15. Natascha

  Hej Kristina.

  Fine billeder.

  Hvor er dit nattøj fra? Hvad mærke er det ?

 16. sunniva

  De har den filmen på popcorn time, det er gratis 🙂

 17. Kristin

  Du finner den og mange andre gode filmer på popcorn-time.se

 18. Åh, tänk om man fick vara Milo, för en dag!! 😉

 19. hvor har du kjøpt pysjen? 🙂

 20. Marianne

  Elsker rundstykkene, har laget dem sååå mange ganger siden du la dem ut 😀 Har også prøvd å bytte ut cottage cheese med mager kesam, funker som gull 🙂

  http://www.diosa.no, NY nettbutikks som selger moteklær og tilbehør til kvinner i alle aldre 🙂

 21. Linn Therese

  God søndag til deg!!

  Det med bladet hørtes jo kjempe spennede ut, tror jammen jeg skal kjøpe det bare for å lese om deg 😀

  Ellers vil jeg tipse deg om dagens luke i adventskalenderen på bloggen min som er en giveaway på en helt ny kjole fra nelly og en bluse fra bikbok! 😀

 22. Play.com selger «Love Actually» for ca 70 kroner 🙂 De har fri frakt til Norge, og varene pleier å komme innen uke i posten. Du må tåle engelske subtitles, men det pleier jo gå fint for folk flest 🙂

  http://www.play.com/DVD/DVD/4-/156466/Love-Actually/Product.html?searchstring=love+actually&searchsource=0&searchtype=allproducts&urlrefer=search

 23. Last ned popcorntime:) der er den.

 24. Håper du finner den, den er jo virkelig julefilmen over alle julefilmer. Du finner den nok. I går så jeg filmen «bride for Christmas «. Søt julefilm. Idag blir det pinnekjøtt middag med familien, julens første, endelig. Så det blir kos. Begynte dagen med styrketrening, baseløft. Ny pers i knebøy, deilig. God søndag ønskes deg. Har du forresten noen gode bokanbefalinger å komme med når som mabge fri dager kommer? Så deilig å rigge seg opp i sofaen med pysj og en god bok

  Klem fra meg til deg, hilsen Anja

 25. Kristina Andersen

  Anja: Så deilig! Kos deg masse 😀 Jeg har lest så lite selv i det siste :/ Men syns Et Helt Halvt År er veldig fint, og New Yorks Bekjennelser er veldig fengende 🙂

 26. Kristina Andersen

  Mona: Oi! Takk for tips 😀

 27. Kristina Andersen

  Maren: Cubus 🙂

 28. Kristina Andersen

  Salle: Haha! 😀

 29. Kristina Andersen

  Silje: Tak for tips! Skal sjekke disse ut når jeg er ferdig med denne 🙂 Liker at du engasjerer deg, det er viktig innen temaer som dette! Ha en fin søndag Silje <3

 30. Charlotte

  Jeg likte ikke Bokhandleren i Kabul i det hele tatt, selv om den selvfølgelig tar opp mange viktige dilemmaer. Følte at Åsne Seierstad bare viste frem negative sider ved familien og Afghanistan, samtidig som hun ikke tydeliggjorde at hun skildret familien gjennom sine øyne annet enn i innledningen og avslutningen.

 31. hvor så du siste episode av soa?? 😀 du vet det er 14 episoder, mener at det kun er vist til 13..?

 32. ÆÆÆÆ kor ha du kjøpt den pysjen??? EG MÅ HA! Superfin, akkurat som du!

 33. Du tar så koselige bilder:) Ha en fin 3. adventsdag.

 34. God søndagskveld 🙂 Planen min er akkuratt den samme som din, kose meg med litt godt og Love actually på skjermen. Tenk, bare en uke og tre dager til selve juleaften! Går så fort <3

  Forresten, hvilken modell er det på headsettet dit? Det du har på deg på det ene bilde i snap samlingen din? 🙂

 35. <3Emily

  Oppskriften på rundstykkene? 😀

 36. Marlene A

  Den er på popcorn time! 🙂 Dog med engelsk tekst. Vet man kan ha det på norsk, men da må man laste ned noe tilleggsgreier og så n00b som jeg er, så aner jeg ikke hvordan man gjør det 😛 haha.

 37. Ikke negativt ment, men går du aldri uten sminke? Når jeg nettopp har stått opp er jeg altfor sliten for å sminke meg med en gang, så lurer på hvordan du gjør det 😀 ?

 38. LisbethHS.

  Kan du ikke dele oppskrifta på de rundstykkene? De så bra gode ut! 🙂

 39. vi sier ikke nei takk til en oppskrift på de rundstykka, de så himmelsk ut!

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *