Tradisjonen tro

God søndagskveld, dere Hvordan har dagen deres vært?

Første søndag i advent betyr tradisjonen tro samling av hele familien. Det beste jeg vet er uten tvil slik kvelder som dette! Tante og Sten Inge kom helt fra Arendal, Mommo var selvfølgelig på plass, Onkel, Beate og mine to fettere, Mamma, Øyvind og Eirik. Ja, hele Andersen klanen! Ingen får meg til å le mer i hele verden enn denne fantastiske gjengen. Jeg vet jeg sier det ofte, men jeg kan ikke si nok hvor takknemlig jeg er for å ha en såpass sammensveiset og god familie. De er mine viktigste støttespillere og mine beste venner hele gjengen! Så i kveld har vi kost oss en hel haug, feiret første søndag i advent, spist alt for mye julekaker og startet ned tellingen mot selveste julaften. En alle tiders start på årets beste måned!

17 kommentarer

 1. Oslofru

  Hoppas ni har haft en underbar första advent! 🙂

 2. Så fantastisk med en sammensveiset familie. Det er verdifullt 🙂

 3. Så spennende å gode de julekakene så ut på det storefatet! Hvilken sorter er det? Var det kakemenn dyppet i sjokolade jeg så? ;D

 4. siljeeira

  Så fine bilder, av en fin og nydelig gjeng <3 Familie er så viktig og den beste tiden deler man med de. Vi skal feire jul i Sydney i år, så det blir ikke jul med familien, men vi skal da klare å få det koselig fordi 🙂 Men neste jul, DA skal vi hjem altså, hihi.

  Ser ut som dere koste dere maks, og alle de julekakene da, herrefred så deilig!

  Håper du får en fantastisk mandag skjønneste deg, klemmer fra altfor langt unna 🙂

 5. Kristina Andersen

  siljeeira: Tenker nok du får en deilig jul i varmen, søta! Ha en fin mandag Silje, klem til deg <3

 6. Kristina Andersen

  Mari: Åh jaa 😀

 7. Kristina Andersen

  Emma: Helt sant <3

 8. Maren Joanna

  God morgen Kristina!

  Jeg må bare få si at det er så innmari koselig å titte innom bloggen din på denne tiden av året! Spesielt i år da jeg ikke har pyntet til jul selv.. Å pynte til jul midt i et flyttekaos med eksamnensstress på toppen følte ble litt vel mye! Men da er det så fint at jeg kan titte innom her og kjenne litt på julestemningen likevel! 🙂

  God første desember! Ha en fantastisk mandag! 🙂

 9. Hvor er «tappekranen» fra?:-)

 10. Jeanette

  hehe,Milo er glad i likør seg jeg 😛

 11. Kristina Andersen

  Maren Joanna: Så koselig å høre at du syns det, Maren! Håper du får en fin mandag <3

 12. Fantastisk koselig!! Fine, gode familien din♥

 13. Ingvild

  Moren din er egentlig veldig pen- ser godt hvor du har det fra;)! Si det til hu a, men det vet hun sikkert allerede:)

 14. kristina risløv

  Første gang jeg er innom bloggen din, og du har fått deg en ny fast leser! Utrolig fin blogg, flink du er 😀

 15. Karoline

  Hvor er den tappekranen fra? 🙂

 16. siljeeira

  Hihi, jaaa, jeg kan jo ikke klage da 🙂 Tusen takk, mandagen var fin, nå er det plutselig onsdag igjen og jeg er klar for å ta fatt på en ny dag! Nyt resten av kvelden du fine <3

 17. Til Karoline og Anonym.Tappekranen er kjøpt i Skagen,en interiør butikk i gågaten.Hilsen mammaen til Kristina.

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *