Første søndag i advent

Julen er endelig på plass i leiligheten. God første søndag i advent, dere


Dere har spurt om jeg ikke kunne vise leiligheten i sin helhet med julepynten, så her kommer bilder 🙂 Dette er mitt andre år med jul i leiligheten min, og jeg elsker denne tiden på året her hjemme. Jeg syns det er så koselig! I fjor hadde jeg ikke juletre, men i år klarte jeg altså ikke dy meg. Det er jo så utrolig stemningsfylt med et stort tre som lyser opp hele stua! Hele treet er pyntet med kuler i sølv, noe resten av julepynten også går igjen i. Kun to røde og grå nisser har fått plass her i år, og det holder i massevis. Jeg liker å holde stilen gjennomført også når det er jul, og da er grått og hvitt finest her hos meg. I dag er det første søndag i advent, noe som betyr at julen starter på ordentlig. Hoho! Skal dere også pynte i dag?

27 kommentarer

 1. Så koselig, Kristina 🙂 Jeg er på utkikk etter et plastjuletre, siden vi er mye borte i julen, men må jo fortstat ha et tre. Er du fornøyd med ditt, og kan du si hvor du kjøpte det og hva det kostet?

  Ha en fin første søndag i advent!

 2. Så koselig, fikk skikkelig julestemning av å se disse bildene! 😀

 3. Kristina Andersen

  Marthe: Jeg kjøpte mitt på fredag hos Plantasjen. Det er 180 cm høyt og kostet rett under 800 kroner 🙂 Ha en fin dag søta!

 4. Camilla

  Så utrolig fint og koselig det ser ut!:-) Well done.

 5. thepurplemind

  her kommer også pynten frem i dag, gleder meg 🙂

 6. Kristina Andersen

  thepurplemind: herlig!

 7. Åh, så koselig og stemningsfullt! Og tusen takk for at du viser oss:D

 8. Henriette

  Herifra ser jo treet veldig fint ut, men ser det veldig plastikk ut på nært hold? Tenkte jeg sku å kjøpe meg et plastikkjuletre i år, litt lettere å holde 🙂 du har forresten pyntet kjempe fint 🙂

 9. DIGGER stilen din 😀 Er ikke så glad i «rød-jul» hjemme hos meg selv heller, men det ble faktisk fint med den julestjerna og de to nissene dine 🙂 (Jeg fikk tak i hvit julestjerne-blomst på floriss, med glitter! btw)

  Hvilke instillinger brukte du når du tok disse bildene? 🙂 Ble kjempe koselige ivertfall! 😀 Ha en flott førjulstid!

 10. Så utrolig koselig du har fått det, Kristina! <3 Julen er såå fin. VI har også fått pyntet litt men tar ikke frem alt enda. Hvor er julestjernen i vinduet ditt fra?

 11. Hei,

  Så utrolig koselig du har gjort det. Veldig fin stjerne i vinduet, lurer på hvor denne er fra?:)

  Klem

 12. Er på utkikk etter en ballkjole, men jeg syns det er så vanskelig å vite hvilken størrelse jeg trenger.. 🙂

  «in» er det en måleenhet i england ? Vet du hva dette da betyr 5′ 9″ og dette 65″ ?

  Håper du kan hjelpe meg med dette 🙂

 13. Kristina Andersen

  Stine: Det vet jeg dessverre ikke :/

 14. Kristina Andersen

  Lisa M og Guro: IKEA 🙂

 15. Kine Borkmo

  Åh, så koselig!! Elsker førjulstid <3 Ønsker deg en god søndag!

 16. Vad vackert du har julpyntat din lägenhet!!

  Det verkar som att du har väldigt god smak, när det gäller det mesta!

  Hoppas du får en underbar första advent!!

  KLEM!!

 17. SupportPrettyLittleLiars - Blogg om Pretty Little Liars og skuespillerne

  Det var virkelig fint! 🙂

 18. Så fint det ser ut, Kristina 🙂

  Selv har jeg slitt med migrene hele helgen (sånn straffes jeg av å drikke alkohol på julebordet på fredag), men jeg har klart å finne frem litt pynt likevel. Juletre, lilla løpere på bordene, lysestake i kjøkkenvinduet og stjerne i stuevinduet. Samt pakkekalender på stua. Holder meg helst til hvitt eller sølv selv, men klarte ikke å unngå de lilla dukene, det er så fint 🙂

  Ha en fin søndags kveld, Kristina!

 19. Såå fint! Juletre og nisser hører jo til i desember, hihi. Kos deg i førjulstiden ♥

 20. Stine: In står for Inches. 5`9″ står for 5 feet/fot og 9 inches.

  Inches på norsk betyr tommer. 1 inch=2,54 cm. 1 fot er 30,48 cm.

 21. JA! Jeg pyntet litt igår og resten i dag ;D Tror jeg kjøpte samme tre som deg i går, synes det var så fint og kjekt med lysene! Har også mest hvitt og sølv til jul, passer bedre hjemme hos meg ;D

 22. Katrine

  Så utrolig fint du har det!:-D Hvor er de hvite putene med litt blått på fra? Så lekkre!!

 23. Åh du har d så fint der hos deg! Jeg får skikkelig julestemning av å se de fine bildene! Du kan virkelig pynte fint til jul! 🙂 Les bloggen din hver dag og liker den veldig godt! Keep it up! 🙂

  Adventsklem til deg fina

 24. elisenett

  Så utrolig fint du har det! Håper du får en kjempefin førjulstid 🙂 Vi pynter ikke spesielt til jul her i Bergen, for vi reiser hjem til østlandet allerede 15. desember.

 25. Karine Tonning

  hvor har du kjøpt den hjorten i sølv som står på bordet?

  Har en venninne som leter over alt etter en slik pyntehjort, men finner det ikke i noen butikker.. 🙂

  Håper du får en fantastisk adventstid!

 26. Elisabeth

  Heii Kristina,

  Hvor har du kjøpt pynteputene fra? 🙂

 27. Hvor er speilet fra?

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *