Magical Morning

– fall in love with moments –

Noen stemningsbilder fra magisk lørdagsmorgen. Det å våkne til et lysende juletre må være en av de beste følelsene som finnes. Det gir meg så flashback til barndommen, når jeg tuslet ut i stua i pyjamasen og mamma allerede hadde tent på juletreet.. Gode minner! Jeg er glad vi satt det opp såpass tidlig i år, så får vi ekstra mye glede av det 🙂 I dag holder vi på å bake for fult her hjemme, jeg har jo lovet dere masse oppskrifter i desember på julekaker og snacks – så nå er vi i gang med to nye slager. Gleder meg til å dele resultatene med dere! Desember skal bli en god og stemningsfull måned her på kristinaandersen.no

Hva er planene deres for lørdagen? Jeg og Hilde skal bare slappe av i kveld, se julefilmer og smake på kakene vi har bakt. Det er lenge siden jeg har brukt en hel lørdag til å bare kose meg hjemme, så dette var virkelig etterlengtet. Hvilepuls og lave skuldre kjennes utrolig deilig ut i dag. Jeg håper du får en helt super helg, og nyter denne fine dagen!

22 kommentarer

 1. Marianne Sulen

  Så utorlig fine bilder, fikk skikkelig julestemning av å lese det!

 2. Jul er en koselig tid og det ser ut til at dere har pyntet kjempefint:) For min del kunne jeg aldri pytet så tildig. Da er jeg redd jeg ikke hadde orket å ha julepynten til jula er over (etter nyttår), og juletreet hadde vel ikke vært grønt lengre på nyttåraften haha:) Jeg er vant med å pynte juletreet lillejulaften eller dagen før, og det samme med resten av huset. Men det er j fint at du har pyntet, så kan jeg se på bloggen din når jeg trenger litt julestemning;) Jeg har pynta til advent jeg, men lilla og hvitt. Blir koselig å tenne det første lyset i adventstaken på søndag:) Ha en fin adventstid dere:)

 3. Åh, for en fin stemning og for noen aldeles himmelske bilder! Kan du ikke ta litt bilder av julestuen din nå? Blir i så deilig, salig stemning av å se på og ikke minst inspirert til å rydde koselig til selv:D

 4. Kristina Andersen

  Anonym: Selvsagt skal dere få se flere bilder 🙂

 5. christine Bekkeli

  hvor er pysjamasen fra ? 😀 digga den

 6. Dette såg skikkelig magisk ut også <3

  Jeg er bekymret for at julestemningen ikke når helt inn til meg i år,pga eksamen og mye jobb, men da er det godt å høre at du har planer for desember på bloggen – det hjelper på 🙂 Klem

 7. Kristina Andersen

  christine Bekkeli: Cubus 😀

 8. Ragnhild

  Hvor er koppen fra? 🙂

 9. Hvor er koppen fra?

 10. Kamilla Haaland

  Så skikkelig herlig ut!

 11. Underbar julstämning och kakorna ser verkligen goda ut!!

  Jag älskar julen med allt som omkring!!

 12. Ingvild

  Så fantastisk stemningsfulle bilder!! Kunne du lagt ut oppskriften på rundstykkene? 🙂

 13. Så fantastisk koselig, kan du ikke komme å pynte hos meg også??!! Så veldig fint ut. Har kjøpt advents stake i dag, så blir pynting i kveld og imorgen. Og imorgen skal jeg på thanksgiving middag med venninnene mine, og jeg skal lage søtpotetmos!! Hmm. I kveld blir det middag hos mamma og pappa, de er barnevakt for broen min sine barn, så får litt tante barn kos også. God lørdag. Klem fra meg til deg, hilsen Anja

 14. HAPPYBITE - Susanne Nesse

  Åh, så innmari koselig! Hørtes ut som en fantastisk deilig dag – slike dager er virkelig gull verdt! Jeg har også bakt og pyntet i dag (og driver forsåvidt på med det enda, hihi!) 🙂 Julen er virkelig årets aller aller beste tid – uten tvil! Kos dere i kveld <3

 15. Hei:) vet du hvor di store adventstjernene di mor har i vinduet er fra? Dødsfine!! Hååper på svar:)

 16. ååh, kan ikke du legge ut bilde av deg med hele pysjen på? den ser så fin ut 🙂

 17. Eari.blogg.no

  Hei! Hvilket kamera bruker du? 🙂

 18. hvilken størrelse har du i pysjen?

 19. Tror det er Hilde sin pysj vi ser her…

 20. Kristina Andersen

  Anonym: Jeg og Hilde har samme:)

 21. Camilla

  Hvor er koppen fra? 😀

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *