Ringer julen inn

– It’s beginning to look a lot like Christmas –

God fredagskveld Åååh, nå kan dere tro vi koser oss her hjemme. Jeg og Hilde pyntet nemlig nettopp juletreet! Litt i tidligste laget kanskje, men vi er begge to så innmari glade i jul – så da fant vi ut at i år skal vi gjøre slik at den varer ekstra lenge. Haha! Og ikke nok med det, i ettermiddag dro jeg ut med Øyvind og Eirik for å kjøpe både kalender- og julegaver. Så nå er jeg i tidenes julestemning, smilet mitt hadde garantert gått rundt om det kunne. Hoho! Både julepynt og julestjerne er også hengt opp, og nå er det så fint her i leiligheten at jeg dåner helt her jeg sitter. Gleder meg til å vise dere bilder 🙂

Hva gjør dere i kveld? Her skal vi snurre film og bare slappe helt av. Jeg kjenner det skal bli magisk å kunne sove lengre enn 06.00 i morgen…. Endelig er det helg! Nyt kvelden, dere

16 kommentarer

 1. Linn Theree

  Jeg har (som du kanskje allerede vet ut fra mine kommentarer i ny og ne) lest bloggen din en god stund. Har alltid likt bloggen din veldig godt og har vært innom daglig, men jeg må bare si at du virkelig har forbedret deg i det siste! Du skriver veldig engasjerende og morsomt, samtidig som det er mye informasjon og fine bilder. Digger det! Du har alltid skrevet bra, ellers hadde jeg ikke lest bloggen din daglig, men det er virkelig noe som har skjedd den siste tiden. Du blir bare bedre og bedre <3

 2. Kamilla Haaland

  Nydelige bilder av deg! Elsket snøen som kom med <3 Skikkelig stemning 🙂

 3. Veronika

  God helg 🙂 hvor er cardiganen fra?

 4. Hei Kristina! Jeg har fulgt bloggen din i årevis, og de siste årene har jeg vært så rørt over at du har hjulpet noen i jula. Jeg har alltid hatt lyst til å hjelpe deg (haha), for jeg synes det er så utrolig inspirerende. Jeg har nettopp flyttet til Kristiansand, og jeg hååååper du vet om noen som arrangerer noe lignende i år også. Hvis ikke, vet du hvor jeg evt kan finne det ut?

  Klem!

 5. Hanne Mjåseth

  Ååå, så herlig <3 Denne årstiden må være den fineste av dem alle 🙂 Gleder meg sånn til jul og til juleferie, må bare bli ferdig med eksamen og jobb først før jeg kan dra hjem til jul 🙂

 6. Anne-Stine

  Å herlighet, nå ble jeg misunnelig! Jeg sitter med fysiologi-pensum helt opp til ørene, har eksamen på mandag så denne helgen blir det utelukkende lesing og siste pugging som gjelder! og etter det enda en eksamen. Skulle virkelig ønske jeg også kunne nyte adventstiden! Men det blir ekstra fortjent med ferie når den kommer, og jeg har hengt opp en julestjerne om ikke annet, hehe 🙂

  God helg 😉

 7. Lyst å dele hvor vesken er ifra? 🙂 Kjempefin både den og du!

 8. Så nydelig du er! Og utrolig fin «location» å ta bildene i, de ser veldig gjennomtenkte ut 🙂

 9. Kristina Andersen

  Anonym: Takk snille <3 Vil alltid ha best mulig bilder å vise dere 🙂

 10. Kristina Andersen

  Ingrid: Den er fra Michael Kors 🙂

 11. Kristina Andersen

  Anne: Flinke deg! Lykke til med lesing og kommende eksamen. Sender deg masse gode tanker 🙂

 12. Kristina Andersen

  Celina: Blir sannsynligvis Aksjon Juleglede i år også. Kommer tilbake til dette den kommende uken 🙂

  Veronika: TopShop 🙂

 13. Jeg synes dere er heldig som liker julen, jeg hater den og gruer meg fra november til 2.juledag.

  Kos dere masse 🙂

 14. Kristina Andersen

  Anonym: Off.. Det er så fælt at så mange har det sånn med julen 🙁 Sender deg verdens største klem, og håper du kan bli overrasket med noe gledelig denne julen, kjære deg <3

 15. Sunniva

  Er litt trist siden vi skal bort i år og jeg får ikke feiret jul hjemme før om 2 år igjen… Thailand i år og flytter utenlands neste år… Kommer virkelig til å savne jula..

 16. Sååå koselig og stemningsfullt!! Takk for at du gir meg ekstra stemning:D

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *