My First Thanksgiving

I går feiret jeg Thanksgiving for aller første gang, med en dryss fine jenter

Har dere sett så koselig? Belinda og Bergitte hadde stelt i stand så flott for oss i går! Jeg har aldri feiret Thanksgiving før, da dette egentlig er en feiring i USA – men etter gårsdagen håper jeg virkelig at dette blir en tradisjon fremover. Feire det som feires kan sier nå jeg! Jeg kom så i julestemning, og koste meg så utrolig mye! Julemusikken spilte i bakgrunnen, huset luktet deilig kalkun, vi skålte med god vin og stemningen var topp. Verken jeg eller Belinda klarte å bestemme oss for om vi følte det var juleaften eller nyttårsaften, men en ting er sikkert – gårsdagen var alle tiders!

– Celebrating my first Thanksgiving with a bunch of sweet girls –

Kalkun må forresten være det beste jeg vet. Sammen med hjemmelaget brun saus, poteter og grønnsaker, er det bare helt magisk godt! Ja til kalkun hver dag… Hihi! Feiret dere Thanksgiving i går?

19 kommentarer

 1. Kan du undersøke hva serviset heter? 🙂

 2. Karoline

  Åh, så koselig! Feires det som feires kan er helt riktig tankemåte, hehe 😀 Men synes å huske at du feira det i fjor også? Men det var kanskje en annen xD

 3. Charlotte

  Hei, hadde det vært mulig for deg å høre med hun som eier champagneglassene vist på bildet over hvor hun har kjøpt de?? Har lett etter slike glass i en evighet, men ikke funnet. Hadde vært fantastisk! På forhånd takk for svar !

 4. Kalkunen var sikkert kjempegod men gud bedre så udelikat servert.. Ligger der og spriker med beina så man ser rett hjem og stuffingen velter ut.. Jeg fikk rare assosiasjoner.. Hadde vært lurt å binde sammen beina med hyssing…

 5. Så koselig! 🙂 Føler jeg husker du skrev om at du feira det i fjor også? Uansett, ja til kalkun hver dag 😀

 6. Nytt blogginnlegg, sjekk det ut!! <3

 7. Helene S

  For en utrolig koselig leilighet:) Nå gleder jeg meg skikkelig til jeg er ferdig med eksamen og kan dra hjem til mamma å spise julemiddag haha:D

 8. Hanne Mjåseth

  Åh, så utrolig koselig det så ut <3

  Ha en fin helg 🙂

 9. Kristina Andersen

  Hanne Mjåseth: God helg Hannemor <3

 10. Kristina Andersen

  Silje: Gjorde jeg? Jeg tror ikke det altså :p

 11. Kristina Andersen

  Charlotte: Jeg kan høre med henne 🙂

 12. Blar du i arkivet så ser du at det var første gang i fjor også 🙂

 13. http://kristinaandersen.blogg.no/1385653619_ready_to_celebrate_th.html overskriften stemmer vel ikke helt, husker godt du skrev om det i fjor også 🙂 Såg kjempekoselig ut både i år og ifjor:)

 14. Kan du spørre hvor den stålampen er fra? Kjempekul! 🙂

 15. Hihi, jooo du har feiret før også! sjekk innlegget fra 28.11.2013, du skrev til og med «feires det som feires kan», da også :p

 16. Kristina Andersen

  Silje: Tenk at jeg glemte det, da!! Da ble det andre året på rad da, haha 😀 Godt dere passer på meg <3

 17. Charlotte

  Tusen takk! Si i fra når du vet noe mer :):)

 18. Så nydelig hund! vet du hvilken rase den er? 🙂

 19. Sabina Marthinsen

  Så utrolig koselig!!! 🙂 Var helt fantstisk fint! og så god maten så ut 🙂 Ha en fin helg videre!

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *