De beste julefilmene

Julen er årets koseligste høytid! Man koser seg med de man er glad i, spiser god mat, nyter late dager og hygger oss ekstra mye når desember er her. Julen er også den perfekte tiden til å kose seg foran tv’en med en god julefilm! I dag fikk jeg spørsmål fra en skjønn leser som lurte på om jeg ikke kunne dele mine favoritt julefilmer med dere. Og det er det klart jeg vil! Jeg elsker virkelig julefilmer, så her kommer mine absolutte favoritter

my all-time Christmas movie favourites

En blanding av gamle klassikere, og nye favoritter. Alle er så utrolig fine, på hver sin måte. Ser du kanskje din favoritt her, eller har du noen du vil tilføye på listen? Til lørdag skal jeg og Hilde bake julekaker på dagen, og ha filmkveld i sofaen med en haug av julefilmer når kvelden kommer. I morgen skal jeg nemlig pynte til jul, så jeg kan ikke vente til denne koselige helgen starter. Iiiih, det kiler i magen! Tenk at det er første søndag i advent allerede til søndag! Dette kommer til å bli den beste helgen på lenge

27 kommentarer

 1. Karoline

  Elsker julefilmer! Favorittene er The holiday og Love actually 🙂 Men ingen jul uten Tre nøtter til Askepott og Hjemme alene! Og Flåklypa, den er så koselig 🙂 Skal definitivt sette av tid til julefilmer i desember 🙂 Ha en fin dag, Kristina!

 2. 1. desember er på mandag 🙂

 3. Jeanette

  første desember er på mandag.men søndag er første søndag i advent

 4. Det er første desember til mandag 🙂

 5. Alltid så kjekt å klikke seg inn her hos deg, Kristina. Er innom hver dag. Kjempe koselig at du har begynt å skrive om alt som henger med i julen, kjenne julestemningen sniker seg innpå meg <3 Hiiih, gleder meg til fortsettelsen.

  Ha en superfin dag, fine deg 🙂

 6. Marlene

  Jeg elsker julefilmer 😀

  Har akkurat sett «Single santa seeks mrs claus» 1 og 2. Anbefales 🙂

 7. Det er ikke første desember før på mandag da, hehe, første søndag i advent på søndag!:)

 8. Superkos! Men hvor er Tre Nøtter Til Askepott? Den MÅ man jo se på julaften 🙂

  Også, første desember er på mandag? men første søndag i advent er på søndag! 😀

 9. Sunniva

  Elf og Family stone er mine favoritter 🙂

 10. Glemte du tre nøtter? :))

 11. Karoline

  Hva med Santa Pawsfilmene? De må jo du elske,s å mye som du elsker hunder!

 12. Kristina Andersen

  Karoline: Nei, den har jeg ikke sett! Takk for tips 🙂

  Liana: Nei, ser den hver julaften. Men fikk ikke plass til den i kollasjen :/

 13. Kristina Andersen

  Lisa M: Ha en fin dag du også søte Lisa 3

 14. Rebecca Cathrine

  Elsker disse filmene! Får aldri nok 😀

 15. Herlig, tusen takk for et skikkelig koselig innlegg. Kjenner julestemningen allerede og vil pynte! The holiday og love actually er gode filmer jeg må se. Men skal prøve å få sett noen av disse andre også. Gleder meg. Og sleng gjerne ut noen gode julekake oppskrifter etterhvert også.:-) god dag!! Og takk for komplimentet skjønn!! Hehe. Klem fra meg til deg, hilsen Anja

 16. Jeg elsker også denne tiden på året! Jeg skal selv pynte til advent i helga, men adventsstjerne og lilla lys, det er så koselig! Gleder meg til å se hvordan du pynter leiligheten din, du er så flink med interiør 🙂

 17. Maren S. Helgemo - Ned 25 kg, + 13 men de SKAL forsvinne!

  Elsker disse filmene – julestemningen kommer alltid!

 18. Ingrid Marie J

  Åh, julefilmer er det koseligste i verden <3 Har allerede sett «The Holiday», «Love Actually» og «The Grinch». Klarte ikke å vente til desember – gleder meg sånn til juul 😀

 19. Hvis du ikke har sett Elf så må du se den, den er supersøt!

 20. åå kjente julestemningen komme krypende nå altså:)) bare lurer på, hvor ser du filmene? netflix eller en streaming-nettside, isåfall hvilken?:)

 21. Du burde virkelig sjekke ut rise of the guardians, en utrolig fin film som er litt «glemt» dessverre! 🙂

 22. Elf!

 23. adam moilanen

  koselig hjem du har.veldig flot 🙂 se på den her,ka du syns om d her video?? 🙂

  https://www.youtube.com/watch?v=yoBfxBZXJ3s

 24. CavaforLunch.com

  Åh, The Holiday er en av mine ultimate favoritter! Perfekt til å kickstarte julefølelsen 🙂

 25. Elf er jo den aller beste julefilmen! Den må du se om du ikke har sett den:)

 26. The holiday ♥

 27. A nightmare before christmas! Ellers så liker jeg Flåklypa,a christmas carol og Polarekspressen:) Aldri sett på The holiday som en julefilm :p

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *