A rainy day

I dag hadde jeg virkelig håpet snøen skulle komme dalende, men i stedet kom regnet. Himmelen har vært åpen siden morgenen, og da frister det jammen ikke mye å gå ut. Så torsdagen har gått til hjemmekontor, samt en liten tur på trening som ikke var mye å skryte av. De 50 minuttene jeg var der ble det noen knebøy, litt jogging på mølla og sending av snaps med en klar melding om at «jeg hater trening». Haha! Gleder meg til å bli flink igjen, enn så lenge må jeg bare tvinge meg selv litt 😉

I kveld går turen til Belinda, for å spise kalkun og feire Thanksgiving. Finfin torsdag

4 kommentarer

  1. Du er så flott 😀 Kos deg videre ikveld <3

  2. Hei Kristina!

    Hvilken side ser du keeping up With the kardashian’s på?:)

  3. Kristina Andersen

    Annie: Ha en fin dag snille <3

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *