Yesterdays look

Acne jeans – BikBok kåpe – Holzweiler skjerf – Celiné solbriller – Bianco sko – Givenchy veske


God morgen, dere Beklager det slitne trynet over, men dessverre er det slik jeg ser ut uten både sminke og søvn. Etter disse bildene ble tatt fikk jeg endelig freshet meg litt opp med en frisørtime hos min skjønne Marianne på Komponisten for å farge over hele håret, samt fikset neglene mine. Det var kult å løpe rundt med neonfargede negler som lyser i mørket når jeg var i tropeland, men ikke så kult her hjemme. Følte jeg var klar for raveparty hele dagen lang…. Haha! Så da var det deilig med en liten oppfriskning, alt falmer jo så ekstremt når man er i sola. Jeg har forresten fått verdens fineste negler, som er vinterinspirerte med snøfnugg, glitter og hele pakka. Tenkte jeg skulle ta bilde å vise dere litt senere, hvis dere vil se? Nå blir det jobb på meg i noen timer, jeg trenger sårt å få unnagjort en god del. Jeg har vært så døgnvill etter at jeg kom hjem, så jeg føler jeg har fått gjort utrolig lite fornuftig. Håper jeg snart kan få tilbake den normale rytmen, jeg er fortsatt i Sri Lanka modus…

14 kommentarer

 1. Hvilken størrelse har du i jakken din? Den satt såå fint på deg i forskjell til meg, så tror vi har ca lik overkropp. vær så snill å svar:)

  klem <3

 2. Kristina Andersen

  Lisa: Det er Hilde sin, den er i størrelse Small 🙂 Klem tilbake!

 3. Kamilla Haaland

  Knallfint antrekk 🙂

 4. Kristina Andersen

  Kamilla Haaland: Takk Kamilla! <3

 5. Maren S. Helgemo - Ned 25 kg, + 13 men de SKAL forsvinne!

  Nydelig!

 6. Rebecca Cathrine

  Drømmeveska! Og for et nydelig antrekk 🙂

 7. Ikke beklag ansiktet ditt, du er nydelig uten sminke akkurat som med sminke Kristina! Det er ikke mange som klarer å dekke over en trøtt og sliten look som deg med ditt nydelige smil!

  Jeg hadde selv en dårlig dag, med mye eksamensstress og vil helst ligge under dyna, men din side er den første jeg sjekker når jeg har en litt demotiverende dag, det gjør det verdt å stå på! Så jeg vil bare ønske deg en strålende dag, slik du gir meg!

  <3

 8. HAPPYBITE - Susanne Nesse

  Åh, du er alltid så fin og fresh, Kristina! Nydelig outfit og nydelig jente <3 Håper du får en deilig lillelørdag, skjønne!

 9. Kristina Andersen

  Susanne Nesse: Så snill du er! Tusen takk Susanne <3

 10. Kristina Andersen

  Leah: Åh, så god du er <3 Koselig å høre at du liker bloggen min! Masse lykke til med eksamen, jeg krysser fingrene for deg 😀

 11. lurte på om du fortsatt injiserer restylane?

 12. Fint antrekk! Når kommer svarene på spørsmålsrunden? 🙂

 13. Kjempe fin jakke! 😀 Er den kjøpt nylig?

 14. Du ser smashing ut!

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *