Winternails

 – my nails are definitely ready for winter –

Har dere sett så fine negler? Jeg syns de ble så utrolig skjønne! Jeg har nettopp begynt å gå til Hilde for å fikse neglene mine, hun jobber på Miabell Hudpleie her i Kristiansand. Og her skal jeg fortsette å gå fremover også 🙂 Bestis er jo verdens flinkeste, så når hun spurte om jeg ville fikse neglene hos henne, var det klart jeg ville det! Hilde har alltid så kreative forslag til hva vi skal gjøre – så jeg gleder meg til en neglefin tid fremover. Hva syns dere? Elsker det lille snøfnugget

13 kommentarer

 1. Så flink hun er! Veldig fin kombinasjon av det søte snøfnugget og glitteret:)

 2. Reklame? Sponset?

 3. Petrine Angell

  Åh, så fine de var!! 🙂

 4. Massoma Jurmy

  Ojj så genialt! Holder det seg lenge?:D

 5. Kristina Andersen

  Massoma Jurmy: Cirka tre uker 🙂

 6. Å så stilig,den fargen skal prøves hos Hilde

 7. Kamilla Haaland

  Nydelige negler!

  Jeg har et spørsmål som ikke har noe som helst med negler å gjøre. Haha. Synes å ha lest at du har Canon 6D? I såfall lurer jeg på hvor lang tid batteriet bruker på å lade seg opp? Og om det MÅ være fulladet for at kameraet skal slå seg på? Jeg får det nemlig ikke på, og begynner å bli litt frustrert og redd for at jeg har bestilt et kamera med defekt og må vente enda lengre for å ta det i bruk, haha. Håper på svar 🙂

 8. Henriette

  Anonym: det må ikke være sponset eller reklame selv om Kristina kommer med en anbefaling på bloggen 🙂

 9. camilla

  Ååå de var utrolige fine!!

 10. Hei Henriette. Takk for ditt engasjement. Det var et spørsmål.

  Spørsmålstegn brukes til å fastslå et spørsmål.

 11. Bra sagt Henriette.

 12. Hei! Har du tipp på neglene eller bare din egen negl med gele oppå? Hvis du har tipp, hvordan er det å trene med de? De var nydelige!

 13. Hvor mye koster det for slike negler?:-)

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *