Home alone

I kveld har jeg rett og slett krøllet meg inn i en chunky strikkegenser, og pakket meg godt under pleddet her i sofaen. En skikkelig alene-kveld med film og total avslapping er akkurat hva jeg trengte denne onsdagen!

– cuddling up at home tonight –

Jeg fikk endelig unnagjort de tingene jeg hadde på planen i dag, så nå har skuldrene senket seg ti hakk. Jeg kan ikke fordra å ha ting hengende over meg, da får jeg så innmari dårlig samvittighet, samt at jeg blir både sur og stresset. Så da er det godt å endelig bli á-jour med alt jeg trengte, slik at jeg kan slappe av i kveld med god samvittighet 🙂 Tidligere i dag var jeg å raidet butikken for frukt og nøtter, så nå skal jeg snurre julefilm og kose meg her på sofaen til jeg sovner

15 kommentarer

 1. Zoë Noel

  Høres deilig ut! 🙂

  Kos deg masse 😀

 2. Hørtes perfekt ut! Så koselig, viktig og koselig å sette av litt tid til seg selv og kose kveld! Hvordan film så du? Kan du ikke lage en jule film liste?!! Gleder meg sånn til advent og jule tiden! Klem fra meg til deg, hilsen Anja

 3. Anne Marte

  Så vakker du er! Veldig fin stue har du også 😉 god kveld!

 4. Kine Borkmo

  Så koselig! Enjoy <3

 5. Koselig innlegg 🙂 TAKK!

 6. Kristina Andersen

  Anja: DET kan jeg gjøre! Takk for flott tips, Anja 🙂 Skal få laget et slikt innlegg med en gang, og poste det allerede i dag. Klem tilbake <3

 7. Hvor i kr.sand ligger starbucks? 😮

 8. Anniken

  Hvor er stålampen fra?:)

 9. Kunne du lagd et innlegg med punkter som gir deg julestemning ? 🙂

 10. Åh, du er FIN, Kristina! Håper du koser deg masse i kveld!:-)<3

  Må si meg enig med Anja, hadde vært kjempegøy å få se for eksempel en «Topp 10 julefilmer» liste fra deg! 😀

  Klem <3

 11. Mariannee

  Hei på deg 🙂 veldig koselig å lese bloggen din! Lurte på hvor lampen over stuebordet er kjøpt? Den var så fin ! 🙂

 12. Kristina Andersen

  Mariannee: Bohus 🙂

 13. Fine deg!

  Kan jeg spørre hvor de lekre putene dine er fra?

  Klem

 14. Hvor er dine sko fra? Ugg?

 15. Mariell

  Digger de mønstrete-putene! Hvor kan man få kjøpt dem? 🙂

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *