Julegavehjelper

annonse

Elkjøp har spurt 10 000 kunder hva de ønsker seg til jul. Slik vil de nå hjelpe deg å finne julens beste gaver! Julegavehjelperen er for de som ikke helt vet hva man skal gi til venner og familie. Jeg har selv testet ut denne utrolig smarte hjelperen, og kom både i julestemning og pakkehumør av denne koselige siden

HER kan du prøve julegavehjelperen

Her har jeg plottet inn min egen alder, samt oppgitt mine interesser. Og det dukket opp så utrolig mye kult på gavetips-siden min! Ting som definitivt ville falt i smak dersom jeg fikk noe av det under årets juletre 🙂 Jeg syns dette er et helt genialt påfunn av Elkjøp, da det ofte kan være ekstremt vanskelig å vite hva man skal gi til andre. Hva gir man til den som har alt, og hva gir man hvis man har et stramt budsjett å forholde seg til? Vil ikke kjæresten sin hva han ønsker deg, eller er du i tvil hva du skal gi bestefar? Du er garantert ikke alene. Litt hjelp i denne tiden er alltid kjekt å få! Er dere ikke enige?

Sjekk ut flere julegavetips fra Elkjøp

3 kommentarer

  1. De fleste tingene her er altfor, altfor dyrt for min del til å gi i julegave til folk. Men en donasjon til for eksempel det hundemottaket i Sri Lanka – DÉT er en gave å gi til dem som ikke har noe! Har delt linken din på Facebook og håper så mange som mulig donerer <3 Kan ikke tenke meg mer verdig og bedre måte å bruke pengene på, tusen takk for at du opplyste oss om det<3

  2. Kristina Andersen

    Anonym: Fantastisk av deg! En superjulegave å gi bort 😀

  3. Takk for godt tips.Denne skal brukes til julegaver.

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *