For ett år siden

… ringte jeg første Desember inn med årets første pinnekjøtt hos Tante og Sten Inge, sammen med familien

… mamma pyntet til jul, og inviterte til en haug av koselige sammenkomster

… jeg pyntet til min aller første jul i min nye leilighet

… det var tid for julebord med regnskapsføreren min, og jeg ble kåret til årets kunde hos firmaet hans. Så hyggelig!

… koste meg på flere fine turer i skogen, med gode venner

… late morgenstunder med magasiner og kaffe var obligatorisk

… Torjus var på overnattig her, og vi koste oss med julefilm og godteri. Stemning!

… jeg fikk meg ny jakke, men den ble ikke brukt mer enn denne ene gangen. Hvorfor? Flere av dere påpekte at den så ut som et kvinnelig underliv, og etter å ha sett disse bildene – må jeg faktisk si meg litt enig… Haha!

… Kim Kardashian farget håret lyst, så da måtte selvfølgelig jeg også farge håret lyst. Når jeg ser på disse bildene savner jeg faktisk dette håret, og får lyst å farge det tilbake. Det var jo så fint! Men jeg klarte aldri å vende meg til denne fargen, og ble mørk igjen etter bare noen uker.

… jeg arrangerte Aksjon Juleglede her i Kristiansand, og fikk samlet inn over 200 julegaver som ble levert ut for å glede noen som gruer seg til jul. Hjemløse, samt organisasjoner som Blåkors, Frelsesarmeen og Kirkens Nødhjelp fikk stor glede av disse.

… jeg var så glad og lykkelig over å få så god respons på juleaksjonen

… jeg var på jentejulebord med gode venninner

… og hadde flere koselige hjemmekvelder også med jentene

… jeg reiste hjem til familien med baggen full av julegaver

… det ble sykdom i familien, og julaften 2013 ble brått forandret til en fryktelig tung tid. Men vi prøvde å gjøre det beste ut av situasjonen og fikk en fin kveld tross omstendighetene.

… julesokken stappet med snoperier ble som alltid tatt godt i mot

… jeg brukte romjulsdagene til fine turer i skogen, sammen med familie og venner.


Det er få dager igjen til første desember, derfor syns jeg det var gøy med et lite tilbakeblikk til desember 2013. En måned hvor det skjedde utrolig mye, på både godt og vondt. Dette var starten på det som skulle bli en lang og vond sykdomsperiode for familien, og jeg husker jeg var helt ekstremt sliten som hadde både dette og juleglede aksjonen å tenke på. Men, det var tross alt en så fin måned som det kunne bli tross omstendighetene. Bloggen var preget av ekstremt mye julestemning, og jeg håper dere er klare for akkurat det samme her i år også? Hoho! Desember er jo den beste tiden på året

28 kommentarer

 1. Åh, slike innlegg er så koselige! Er greit å kunne se tilbake på gode stunder, for å huske på hvor lykkelig og heldig man var, samt ikke så gode stunder, for man vet man kom seg gjennom det til slutt. Klem til deg, fine <3

 2. Maren S. Helgemo - Ned 25 kg, + 13 men de SKAL forsvinne!

  Så fine bilder!

 3. Carina Andersen

  Gleder meg til mange fine innlegg som gjør at vi alle kommer i julestemning! 🙂

 4. Rebekka

  Hei!

  Den buede lampen din, som «henger» over sofabordet, hvor er den fra? Og er den såpass høy at du ikke må passe deg for å gå under den? Vurderer en lignende lampe selv 🙂

  Ha en fin dag!

 5. For et fint innlegg! Jeg liker så godt slike tilbakeblikk og du gjør dem så nøye og utfyllende og det settes stor pris på, skal du vite:) Det var faktisk på denne tiden ifjor at jeg begynte å lese bloggen din og jeg ELSKET det lyse håret på deg og syntes det var så trist da du farget så raskt tilbake, men det eneste som teller er jo at du selv er fornøyd♥ Og hallo, du er jo kjempefin med det mørke håret også, for all del:)

  Du er god!!

 6. Ingvild

  Liker sånne innlegg! Håper du får en magisk desember i år :*

 7. Kristian

  Du er vakker!!

 8. sandrakaggerud.com - mamma til Oliver ♥

  Kjempegøy med sånne tilbakeblikk! Mange fine bilder, og tross sykdommen virker det som en helt fantastisk advent- og juletid! Du var utrolig fin med lyst hår, forresten!! 🙂

 9. Kristina Andersen

  Anonym: Takk snille deg 🙂

 10. Kristina Andersen

  Rebekka: Bohus 🙂 Krasjer i den hvis jeg ikke følger godt nok med, haha..

 11. Kristina Andersen

  Mia: <3

 12. Jeg er en av de som elsket at du farget håret lysere! Syns du var såå fin med det og kledde det skikkelug godt..! 🙂 men vet jo hvordan det er selv, morro å teste ut noe nytt, men går raskt tilbake til det man føler seg aller mest komfortabel med 🙂 Håper du får en fin, sporty og koselig desember i år <3

 13. Hei!

  Jeg tenkte å gi penger til hundesenteret du besøkte på Sri Lanka. Når jeg går inn på hjemmesiden deres, så skjønner jeg ikke helt hvilke kontonummer jeg evnt skal overføre til? Kan du hjelpe meg med dette? 🙂

 14. Du kledde håret innmari godt, spesielt slik det var på det nederste bildene! Du burde gjøre det igjen, kanskje mørkbrunt? Du er så pen! 🙂

 15. Når jeg ser på disse bildene, så må jeg har skryte over hvor utrolig vakker du er med kort hår, altså over brystlengde. Litt synd du ikke klarer å gå fra extentionen helt, selv om du i flere innlegger sier at du skal prøve å gå uten. haha, du er søt ^^ mange fine bilder. rart å tenke på at det allerede er 1 år siden du farget håret :O

 16. Siv Renate

  Kjempe koselig og fint innlegg! Du er ei ordentlig solstråle Kristina! Elsker leiligheten din <3 Du har SÅ mye fint!!

 17. Så fine bilder Kristina 🙂 Gleder meg til desember å bake kakemenn med mine tenårings-sønner som er fast tradisjon 🙂 Ha ein fin forjul :))

 18. Herreguuud så nydelig du var med lyst hår 😮 Omg.

 19. sunniva

  Begynte å lese din blogg mye på grunn av de fantastisk jule-/desemberinnleggene. Elsker at den tiden er her igjen 🙂 Håper du får en fin advent- og juletid! Gleder meg til å følge deg videre 🙂

 20. Du var skikkelig fin med det litt lysere håret 🙂 på de bildene hvor du ikke hadde jentejulebord ble det litt for lyst/oransje 🙂 kan vi få se et bilde av deg med den naturlige hårfarge?

 21. Det er så koselig med slike innlegg <3 og herregud, du så dødsbra ut med det lyse håret!! Det kledde du veldig godt 🙂

 22. Åh, sofabordet ditt! Hvor er det fra?

 23. Speilet som du har oppføre sofaen. Hvor er det fra?:)

 24. Noen som vet/ser hvilken julefilm det er? Virker såå kjent, men klarer ikke plassere den 😮

 25. Såå utrolig fin hårfarge du hadde! Du kledde det skikkelig godt ☺☺

 26. Marita-Susan

  pinnekjøtt! DET fikk jeg sykt lyst på nå! Utrolig fine bilder og selvfølgelig, men det pinnekjøttet… <3

 27. cuskima

  wow tiden flyr du…..mange av disse bildene kunne vært for noen uker siden….ikkje julebildene……men sånn at eg føler ikkje det ER lenge siden ,weird

  Håper 2015 blir bedre for oss begge 🙂

  men la oss kose oss med julen så lenge <3

 28. Så fin en kjole, den svarte med blonder! 🙂 Hvor er den fra? 🙂

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *