Waking up at home

Gud så deilig det var å våkne opp hjemme i dag! Er det noe jeg har savnet på tur, så er det å våkne opp i en myk dyne, tusle ut i stua for å trakte kaffe og sette seg til i sofaen med frokost-tv. Jeg våknet så tidlig som 04.30 i dag! En kombinasjon av å være døgnvill, samt at jeg er litt for ivrig etter å starte ukas første dag. Haha!

– so good to be back home –

Jeg ble hentet på flyplassen i går av mine foreldre, og det var så godt å se dem igjen! Etter å ha vært på reise i over 36 timer, var det helt magisk å kunne bytte ut det trange flyet med en stor bil. Reisen vår hjem til Norge er den verste jeg noen gang har vært på, vi var maks uheldige med både flytider, forsinkelser og seter. Verst av alt så fikk vi en mellomlanding på Maldivene som ikke gikk som planlagt, på grunn av en nødlanding av et annet fly ble vi holdt igjen fra å kunne lette. Flyet vårt ble nemlig stående stille på bakken, og der satt vi innesperret i over seks timer – før vi skulle fly videre i seks nye timer til Dubai og så seks timer videre igjen til Oslo. Altså, det holdt på å klikke for meg! Med andre ord så er jeg evig glad for å være trygt hjemme, og så ufattelig lei av å fly. Jeg må også si at etter å ha besøkt en fattig øy som Sri Lanka, får jeg bare lyst å gi Norge tidenes største bamseklem. For fy søren, vi i Norge har virkelig vunnet den største og beste gullmedaljen som finnes. Jeg tror ikke det finnes et tryggere, finere og bedre sted man kan bo. Vi er så ufattelig heldige alle sammen!


Så fort dette innlegget er publisert, skal jeg sykle bort på Solsiden og få unnagjort ukens første treningsøkt. Jeg er så gira på å komme i gang igjen! Stingene der visdomstennene var har endelig gått bort, jeg har ikke vondt i munnen lengre og er generelt frisk – så nå er jeg så ufattelig klar for å ta igjen alt det tapte. Dette skal bli en fresh og sporty uke!

Jeg håper mandagen din blir alle tiders! Vi sees igjen senere

13 kommentarer

 1. Kan du oppfordre alle til gi til de hundene igjen glemmer aldri de bildene ..at du klarte se de slik.hadde ikke klart annet enn hylgråte om jeg så de rett foran meg.jeg mener at mennesker ødelegger beina på hunder er djevelskap.

  man kan tenke hva en hadde gjort om noen gjorde det på våre egne .jeg hadde drept vedkomne .:(( skulle vært straffer for dyreovergrep er jo sykt at feks bønder kan la 500 griser sulte sakte ihjel og kun få en fillebot.ofte når jeg skalsove river det så i hjertet med tanke på alle dyra som lider på feks slakterier.. Ingen drap er fine så her skal vi spise vegetarmat til julemat.trist at hele Norge koser seg med spise dyr som lidd i døden…og alle har visst god samvittighet i tilegg..redselen til dyret sitter nok igjen i kjøttet.

 2. Sitter du sånn og ler og smiler døgnet rundt? Så kleint :p Ja, du og livet ditt er perfekt til tusen. Men asså..

 3. Kristina F

  Var det ikke fint å mellomlande på Maldivdene altså? Hehe, eller var det på natten så dere ikke så noe? Kjipt å måtte sitte å vente i 6 timer inne i flyet.. Men fikk du sett noe av Maldivene fra flyvinduet? 🙂 Nå kan du jo si du har vært på Maldivene også, haha 🙂

 4. Kamilla

  Borte bra men hjemme best 🙂 Kan tenke Milo er fornøyd nå som du er hjemme igjen 🙂 🙂

 5. jeg blir skikkelig, skikkelig inspirert av måten du skriver på og generelt bare innleggene dine!! du er veldig flink, Kristina 🙂

 6. Maren S. Helgemo - Ned 25 kg, + 13 men de SKAL forsvinne!

  04:30?! Du kommer i alle fall til å sovne godt i kveld forstår jeg.:>

 7. Hanne Slette

  Ja vi er såå heldige som bor i Norge!! Ha en fin uke 🙂

 8. Kristina Andersen

  Maren Helgemo: Haha! La oss håpe det 😀

 9. Kristina Andersen

  Anonym: Så koselig å høre! Tusen takk for fin kommentar 😀

 10. Kristina Andersen

  Kristina F: Mellomlandingen der hadde ikke gjort noe hvis vi hadde fått sett noe, men eneste vi så var flyplassen.. Haha! Typisk meg og min flaks. Når jeg først er på Maldivene, så sitter jeg stuck i et FLY…

 11. Aase Camilla

  Velkommen hjem søte Kristina 🙂 Hvor har du kjøpt de tøflene? De så herlige ut 🙂 Ha en fortsatt fin kveld. Klem AC

 12. Hvor er dine bukser og sweat fra ?

 13. Ja, hvor har du kjøpt de tøflene?

  Tror jeg må sette noe lignende på ønskelisten min til jul 😀 😛

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *