Waking up to this

– happy monday –

God mandagsmorgen, dere! Litt bilder fra en nydelig morgen her på campen.  I dag har vi fri fra surfing, så vi skal sjekke inn på The Fortress, slappe av der ved bassenget og ta diverse spabehandlinger. Gjett om vi skal kose oss! Jeg trenger forresten litt hjelp av dere. Mens jeg er her har jeg veldig lyst å besøke SOS Animal Sri Lanka, som er et shelter for hjemløse og syke hunder. Er det noen av dere som har vært der, og vet litt mer om hva de driver med? Jeg ønsker å ta turen dit, samt litt annet – men helt ærlig er jeg redd for om jeg kommer til å bli helt knust av synet. Er det noen av dere som kan hjelpe meg og fortelle litt mer? Tips om dette mottas med stor takk, hvis jeg kan hjelpe dyrene her nede ville det virkelig gjort turen komplett

8 kommentarer

 1. Hei. Så fantastisk det ser ut. Som paradis. Kos deg i dag, og snille deg som tenker på dyrene også. Lykke til med det også.

  Klem fra meg til deg, hilsen Anja

 2. Zoë Noel

  Ser ut som ut som en nydelig morgen! 🙂

  Har dessverre ikke hørt om det stedet før, men jeg syns bare du bør dra og se. Lykke til!

  Og ha en flott dag videre 😀

 3. Kristina Andersen

  Zoë Noel: Jeg får gjøre det! Ha en fin dag du også 🙂

  Anja: Takk snille <3

 4. Åå, så fint! Hvorfor er du på blogg.no igjen? Plutselig er du oppe på lista igjen 🙂

 5. Kine Borkmo

  Åh, det ser deilig ut å være der! Her i Trondheim er det kaldt, surt og grått! 🙁 Nyt oppholdet!

 6. Kristina Andersen

  Maja: Nettavisen har kjøpt opp blogg.no 🙂 Så nå skal jeg ha både .no og blogg.no 🙂

 7. Maiken Go Hansen

  Veldig fin blogg du har, stå på videre! Du er en stor inspirasjon for mange mennesker og det er fint å se at du fortsetter å blogge med dårlig og gode kritikk fra lesere. Ha en super dag. Hilsen maikengohansen.blogg.no.

 8. Sigrid Elise

  Åh, så herlig! Kjenner jeg trenger en ferie snart, men først – eksamen. Kos deg videre:)

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *