A friend like you

Dere vet de menneskene man har i livet sitt, som gjør deg ekstra glad og som løfter deg så opp at du føler du svever etter noen timer med dem? Den personen har Tone alltid vært for meg, hun er den eneste som får meg til å le når jeg egentlig vil grine. Gårsdagen var virkelig en energi-innsprøyting for meg, herregud å vi koste oss fra morgen til sent på kvelden! Jeg er helt forelsket i den lille bebisen hennes, og jeg tror han er det i meg også – fordi han kunne ikke få tittet nok på meg med de små øynene sine. Smelt! Så gårsdagen gikk til masse snikksnakk, fine samtaler, trilletur ute i duskregnet, baking av hjemmelaget pizza og egentlig bare kvalitetstid med den beste venninna jeg kunne ønsket meg. Alle skulle hatt en Tone i livet sitt

Nå skal jeg rydde litt her hjemme, og så dra en tur på butikken for å handle inn diverse godsaker og snacks til kvelden. I kveld får jeg nemlig besøk av en bukett med fine jenter, og jeg gleder meg så!

filippa k genser – holzweiler jeans – office sko – michael kors veske – acne skjerf

10 kommentarer

 1. Du er så flink til å oppdatere tidlig på dagen, til og med i helgen, og det setter jeg stor pris på, skal du vite:) Storkos deg med jentene ikveld!!

 2. Kristina Andersen

  Anonym: Så koselig å høre! Ha en fin kveld du også 😀

 3. For en vakker skapning du er!! <3 håper du får en kjempefin lørdag 😀

 4. Kristina Andersen

  Leser: Å <3 Takk kjære deg 🙂 I like så!

 5. maria :)

  Du er så fin Kristina! Beundrer deg!!

 6. ikke at jeg har noe med det, men har du ikke lest artiklene om hvordan de lager acne skjerfene? Stakkar kaninene :/

 7. Du over, det er ikke angora i de skjerfene fra Acne. Det er 100% ull!

  Hva heter babyen til Tone? Er så godt å ha ei sånn venninne som du beskriver:) har ei slik en jeg også <3 vi er superheldige!

 8. Vera Lynn

  Acne som firma bruker i alle fall angoraull i sine produkter uansett. Ved å bruke produkter fra Acne er hun med å støtter opp om den forferdelige mishandlingen, så det er det samme om ikke skjerfet inneholder angoraull! Like fælt for det om.

 9. Rikke Tansøy

  For er nydelig veske! Vet du hvor den fåes kjøpt, eventuelt bestillt? 🙂

 10. Rikke Tansøy

  Haha, nå har jeg lett i gjennom mange innlegg! Hva heter denne modellen på veska? 🙂

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *