Litt luksus i hverdagen

Her om dagen var jeg å tok min aller første ordentlige ansiktbehandling. Litt luksus i hverdagen da, vet dere! Og hvorfor har jeg ikke gjort dette før? Det var jo himmelen! Jeg er så heldig at bestevenninnen min er hudpleier, og nå som Hilde også bor hos meg – har jeg blitt litt småbesatt av å se på den alt for stramme huden hennes til alle døgnets tider. Altså, er det mulig? Så nå har jeg vært så stalker at jeg har kjøpt meg akkurat samme hudpleieprodukter som bestis, i tillegg til at jeg skal til henne allerede til lørdag igjen for å få samme behandling som hun bruker selv. Så nå skal det bli fart på sakene her i gården!

– the best facial you will ever have –

Hudpleien jeg fikk av Hilde var med fruktsyrer, hvor du først får renset huden skikkelig og så blir penslet inn med denne fruktsyren. Denne behandlingen fungerer magisk på ansiktet, spesielt hvis man sliter med sorte prikker, tørr og gusten hud eller store porer. Etter denne behandlingen, fikk jeg en helt ekstrem fin glød, og ikke minst blir man sykt stram i ansiktet. Holey moley, sier jeg bare! Jeg følte meg så fresh! Hadde det ikke vært for at jeg skulle røske ut fire tenner dagen etterpå, ville jeg garantert følt meg som min søster Kim Kardashian hele den neste uken. I stedet ble jeg seende ut som månemannen, hvor den fine huden min ikke hjalp meg særlig akkurat da… Men, til lørdag skal jeg tilbake for å gjøre dette igjen – så da har jeg noe å glede meg til! Hilde jobber forresten på Miabell Hudpleie her i Kristiansand, og de har halv pris på denne behandlingen frem til 15.november. Bare et lite vennlig tips, til dere som stadig spør hva min bestevenn gjør for å se så innmari fresh og stram ut i huden. Håper dere snart begynner å spørre meg om det samme, fordi nå svømmer jeg snart rundt i Elixir på badet mitt 😉


Denne fredagen skal jeg faktisk tilbringe i Farsund, så jeg må straks hoppe i bilen og kjøre avgårde. Jeg skal besøke verdens beste Tone, og verdens nydeligste baby. Som jeg gleder meg til å se bestis og lille engelen igjen! Og du? Stikk gjerne innom bloggen litt senere i dag, da kommer jeg med et sunt og morsomt tips til hva du kan servere på helgens Halloween-fest. Enn så lenge håper jeg dagen din blir super Tenk at endelig er helgen her. Det gledes!

14 kommentarer

 1. ..og behandlingen heter?

 2. Hei! 😀 Synes huden din ser stram og fin ut nå også! Jeg bor i Oslo og har også lyst å begynne på desse produktene, men det må bli hudprogram 6. Det er dette programmet: http://www.elixircosmeceuticals.no/sider/hudprogram-6.html . Du eller Hilde vet tilfeldigvis ikke ca hva prisen blir for produktene i dette programmet? Regner med de har ca samme priser i salongene 🙂

  Student.. hater å være student!

 3. Kristina Andersen

  Anonym: Fruktsyrebehandling, vil jeg tro? :p

 4. Kristina Andersen

  Lene: Hilde, hvis du leser dette – kan ikke du svare? 🙂

 5. Lene:)

  Pris på hudprogram 6 er 2090,-

 6. Ingebjørg

  Hva er prisen på den behandlingen? Ble skikkelig gira 😀 studentlicet i slutten av mnd…

 7. Kan du slutte å skrive «og du?»? Høres så falskt ut

 8. Dette skal prøves.Takk for gode tips.

 9. Hva er ca prisen tilsammen på de produktene du har vist over?:-)

 10. Ingvild

  Ååå Farsund! Hadde hytte der i mange år, må virkelig være verdens fineste by!

 11. Ingvild

  Ååh jeg tar faktisk akkurat samme behandling! Var der faktisk i dag å tok en fruktsyrebehandling. Jeg anbefaler ansiktmasken elixir også! Den er sykt bra for porer! ☺️ Jeg bruker også hjemme-peeling kittet. Elsker det 👌

 12. hvor mye koster behandlingen nå?

 13. Kristina Andersen

  tine: 355 kroner nå 🙂

 14. Herregud så hyggelige dere er som svarer! 🙂 Takk! dere virker som to veldig hyggelige jenter begge to!

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *