Unblogged outfit

topshop cardigan – 2nd day shirt – zara bukse – michael kors crossover – nike sko


God onsdag, fine dere Tenkte det var på tide med noen antrekkbilder igjen, nå begynner det virkelig å bli for lenge siden sist. Disse er tatt for rundt to uker tilbake, men av en eller annen grunn fikk jeg aldri postet bildene. Det var kanskje like greit, for da kom de virkelig til nytte i dag. Alltid kjekt å ha en liten reserveløsning på lur 😉

Formen min begynner endelig å bli mye bedre, jeg har trappet ned på smertestillende og hevelsen i ansiktet er nesten helt borte. Så da kan jeg virkelig ikke klage! Endelig sier jeg bare. Dette har virkelig vært ganske så uutholdelig, men trøster meg med at jeg aldri skal gjennom noe liknende igjen. Satser på at jeg er tilbake som normalt her på bloggen i morgen eller fredag, jeg tror både dere og samarbeidspartnerne mine vil ha meg tilbake i jobb så fort som mulig. Selv om alle har vært utrolig forståelsesfulle og snille, noe som betyr utrolig mye når man er i en slik hjelpeløs situasjon. Problemet er bare at jeg svimler og blir kvalm av å sitte en liten halvtime foran dataskjermen, og sover gjerne to timer etterpå. Men jeg håper dette også kan løsne og at jeg kan trene meg opp litt igjen, sakte men sikkert. Men, hvordan har dere det? Jeg håper alt står fint til

8 kommentarer

 1. Godt å høre at du er blitt friskere, Kristina! Fortsatt god bedring 🙂

 2. Kristina Andersen

  Mari H: Takk Mari 🙂

 3. Hei! 🙂

  Stakkars deg, jammen var du maks uheldig! Godt at du endelig begynner å bli bedre 🙂 Vet du hva modellen på Nike skoene heter?

  Ønsker deg en fin dag, jeg har fått luftet meg med en laaang trilletur i dag, så deilig i høstsola =) Regner med at du savner frsikluft og å komme deg i aktivtet igjen nå, fortsatt god bedring. Plutselig er du utenfor døra i tights igjen :p 🙂

 4. Kristina Andersen

  Anette: Haha, la oss håpe det! Deilig med trilletur i finværet, solen skinner godt i dag 🙂 Modellen på skoene er forresten Air Max Thea 🙂

 5. Solveig

  Ååå de skoa…!! Stemmer for ny header snart :):)

 6. Hei Kristina! Jeg prøver å finne en nettbutikk som selger vesken du har på deg, bare i sort. Har du noen ideer?! Er lite av slike butikker på mitt hjemmested gitt:)

 7. Karoline

  Såå stilig antrekk! Gøy å se deg litt annerledes kledd også 😀

 8. Så godt og høre at du snart er frisk! God bedring Kristina!:)

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *