Kvalitetstid

– late night dinner with my bestie –

I kveld har jeg hatt skikkelig kvalitetstid med verdens beste samboer. Klart jeg måtte det etter å ha vært borte så lenge! Hilde var så snill å stelte i stand med ferske havregryn-rundstykker, og hjemmelaget tomatsuppe. Sistnevnte har det blitt alt for mye av de siste dagene, jeg har hatt suppe til nesten alle måltider. Slik er det når man ikke kan tygge, hehe! Men jeg blir aldri lei, tomatsuppe er noe av det beste jeg vet – spesielt når den blir laget helt fra bunnen av. Etter en litt sen middag, catchet vi opp med de siste tre episodene til Sons Of Anarchy. Den serien ass, den har blitt så voldelig og gal at det er nesten ikke kjekt å følge med på lengre…. Håper Jax snart kan skjerpe seg, jeg er helt sikker på at det enda bor noe godt i han, langt langt der inne i hjertet hans. Dere som også følger med på serien skjønner sikkert hva jeg mener? Det er jo umulig å ikke leve seg inn i den gale verdenen de folkene lever i, jeg blir helt svimmel jeg altså… Haha! Anyways, nok mas og kjas fra meg. Snart venter senga med nyvasket sengetøy, denne frøkna er stuptrøtt!

11 kommentarer

 1. Huff, god bedring skjønne deg <3 håper du snart føler deg frisk!

  Du har det så utrolig fint i hjemmet ditt 🙂 kan jeg spørre hvor blomstervasen og de telysestakene er fra? 🙂

 2. Så deilig 😀

  Du jeg har forsøkt meg på disse rundstykkene flere ganger nå, og jeg føler de aldri blir helt vellykket og ser hvertfall aldri slik som deres. De synker på en måte litt sammen, og de hever ikke skikkelig.. ser litt ut som myke kjeks istedet. Hjelper det kanskje med mer bakepulver evt. havregryn? Har tatt oppskriften du la ut til punkt og prikke 😉 ha en fin kveld!

 3. Kamilla Haaland

  Så herlig. Kos deg 🙂

 4. Kristina Andersen

  Tone: Disse er heller ikke store og fluffy, slik som vanlige rundstykker. De blir litt tunge og kompakte, altså 🙂 Prøv med litt til bakepulver, så kanskje det hjelper? 🙂

 5. Kristina Andersen

  Stine: Blomstervasen er fra Asa Design og telysestakene fra Broste Copenhagen 🙂

 6. therese kristina

  Det såg skikkelig godt ut 🙂

 7. Har prøvd rundstykkene dine, og de er bare helt himmelske! kunne du lagt ut oppskrift på suppa her på bloggen? den så kjempe god ut 🙂

 8. Henriette

  Hei 🙂 Hvilken rase er Milo? Han er jo skjønn 🙂

 9. Henriette

  Wææ, fikk litt julestemning av noen av bildene! 🙂 du er forresten utrolig pen! 🙂

 10. ååååååååååh. har ikke kommet like langt som deg i SOA og nå ble det bare BLÆ. hahaha 🙁

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *