Came home to this

I dag kom jeg hjem igjen til egen leilighet, etter å ha bodd over en uke hos mine alt for snille foreldre. Og synet som møtte meg når jeg trasket inn i stua gjorde meg så rørt, glad og takknemlig at jeg har ikke ord

 – feeling grateful and blessed –

Verdens beste Hilde, som har holdt fortet opp her hjemme mens jeg har vært borte. Etter å ha vært bestevenninner i en årrekke, kjenner den jenta meg så alt for godt. Så dere kan tro gaven falt i smak, selv om jeg syns det var alt for mye. Den Muuto bollen har jeg jo siklet på i evigheter, og endelig er den min. Heldige meg! Det er jammen ikke verst å kunne reise fra min fantastiske familie som har pleiet meg i en hel uke, for så å komme hjem til verdens beste venninne som også gjør alt hun kan for meg. Det å ha en trygg og god omgangskrets betyr alt i hele verden, og jeg føler meg mildt sagt velsignet på dette området


annonse/ Nå som jeg endelig klarer å svelge igjen, gleder jeg meg til å få kommet i gang med å ta kosttilskuddene mine! Alt står klart til meg på kjøkkenet, og er det et produkt jeg er ekstra spent på – så er det tablettene med Tranebær. Disse har jeg jo fortalt dere om tidligere, tranebær beskytter mot urinveisinfeksjon og er veldig fint for å styrke immunforsvaret. Så forhåpentligvis skal dette kosttilskuddet, sammen med noen andre, holde meg frisk og rask i tiden fremover! Dersom du vil prøve dette selv, er prisen satt ned til halv (149,-) akkurat nå. Så her er en forkjølelsesfri høst og vinter bare et tastaturklikk unna, hihi!

Og du? Jeg har noen bokser ekstra liggende med tranebær. Vil du teste en du også? Legg igjen en kommentar, da vel!

72 kommentarer

 1. Hei, hadde vært veldig kjekt å fått prøvd dette, har lenge vurdert å prøve det, men har aldri tatt meg rå til å bestille pakken hjem! 🙂

  Hilsen en fattig student!

 2. Christina

  For en utrolig fin gave du fikk av Hilde:) Så heldig du er:) Godt å få noen oppmuntringer i hverdagen når man ikke er helt i form!

  Jeg vil gjerne prøve tranebærtablettene:) Hadde vært kjekt med noe for å styrke immunforsvaret nå som jeg har flere eksamener fremover!

  God bedring til deg!

 3. Hærlig gave!

  Kunne tenke meg å prøve slike, ja:)

 4. Merethe

  Ja, jeg vil veldig gjerne teste 🙂

 5. Sliter så ofte med urinbetenmelse, kunne gjerne testet om det hjalper, har høst at det skal det 😀

 6. Har tidenes dårligste immunforsvar, så denne vil jeg teste! 🙂 Jeg er med!!

 7. Vil veldig gjerne prøve ut Tranebærtilsuddet da jeg trenger å styrke immunforsvaret mitt! 🙂

 8. Martine

  Åh, for en fantastisk velkomst og for en venninne du har! Jeg er sikker på at du er en like god venn<3 Håper du er mye bedre enn du var, for det så bare grusomt ut. Jeg har ekstremt dårlig immunforsvar og i tillegg benskjørhet. Har egentlig gitt opp å finne noe som fungerer av kosttilskudd, men kanskje disse tablettene kan hjelpe? (Vet at benskjørhet ikke har noe med tranebær å gjøre altså, haha). Hadde vært fint å prøvd! Fortsatt god bedring, nydelige deg <3 Klem fra Martine

 9. Jeg vil gjerne teste! 🙂 Høres perfekt ut for meg som sliter med dårlig immunforsvar og lett blir både forkjølet og får UVI.

  Godt å lese at du er tilbake i leiligheten din og så så fine gaver som du fikk! 🙂

 10. therese kristina

  Jaa, eg vil teste! 🙂 God bedring fine deg!

 11. Martine B. N.

  Wow, for en snill venninne! Fortsatt god bedring til deg:) Ønsker gjerne å prøve kosttilskuddet.

 12. Jeg vil gjeerne teste! Har hatt UVI 3 ganger siden januar og vil gjerne se om det kan bedre seg med disse kapselene 🙂

 13. Maiken Jensen

  vil gjerne teste, har myye urinveisinfeksjon 🙂 mesj97@hotmail.com

  God bedring! <3

 14. Så koselig å komme hjem til:) Håper du er bedre.

  Vil veldig gjerne teste ut tranebær kapsler, har som regel urinveisinfeksjon ett par ganger i året, og har enda ikke funnet noe som hjelper meg. Kanskje de kapslene hadde vært tingen:)

 15. Jeg vil teste! 🙂 God bedring, Kristina <3

 16. Ingrid S. Jørgensen

  Åh, jeg vil gjerne teste kosttilskuddet 😀

 17. Lizbeth

  Jeg glemte jo helt å si at jeg har veldig lyst til å teste kosttilskuddet 🙂

 18. Dette er første gang jeg kommenterer bloggen din Kristina, du har vært min favoritt i en årrekke! Elsker bloggen din, du virker så søt og ekte og skriver så utrolig bra! Du er min favoritt!! 😀 og jeg også av alle som kommenterer ønsker å prøve tranebærtablettene, sliter mye med urinveisinfeksjon.. *håpehåpe*

  Ønsker deg alt godt! Du er ett utrolig bra forbilde! 🙂

 19. Christine U

  Vil gjerne prøve tranebær

 20. ingvild

  Vil veldig gjerne prøve tranebær 🙂

 21. KristinaK

  Jeg vil gjerne teste!

  Har kikket på den bollen selv, den er rålekker 🙂

 22. Cecilie

  Vil gjerne teste! 😀

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *