58 days left

– warm sweaters, hot cocoa, cold snow, bright lights, movie nights –

Tenk at det bare er 58 dager igjen til jul! Jeg gleder meg så Syns bildene over var så utrolig fine og stemningsfulle, så da var det klart jeg måtte dele de med dere for å spre litt julestemning. Hope you dont mind? Hihi! I desember har jeg forresten tenkt å dele oppskrifter på forskjellig julebakst med dere. Kanskje de syv sortene, helt etter tradisjonene? Eller kanskje en blanding av dette, og noe helt nytt? Gi meg gjerne en tilbakemelding på hva dere tenker! En ting er sikkert, og det er at når julen er her – skal bloggen min bli et lunt, koselig og enda mer inspirasjonsrikt sted å klikke seg inn på. Jeg har mye spennende planer og tanker på gang, men dersom dere har noe dere ønsker her for den tiden, må dere mer enn gjerne si i fra

29 kommentarer

 1. Hvordan kan man ikke se frem til jul etter dette innlegget? Så koselig!

 2. Hei hei, hadde sutte veldig pris på om du hadde laga gavetips inlegg ,inlegg om hva du ønsker deg og kansje noen tips om gaver til sporty jenter! Kan ikke vente med og følge deg videre <3

 3. Ja, takk til masse julebakst og annen juleinspirasjon! Jeg vil gjerne ha nye oppskrifter da oppskrifter på tradisjonskakene aldri kommer til å byttes ut i denne familien, haha!

  Håper det går bedre med deg, Kristina! Klem

 4. Åh som jeg elsker julen! Må bare si at jeg har lest bloggen din i maaange år, og husker den tiden da matbloggingen din var om alle de katastrofale forsøkene dine på kjøkkenet. Haha, hva skjedde? Gøy å være med på utviklingen hvertfall! Håper du føler deg bedre snart, og at du får en fantastisk fin høst og jul. Det er virkelig noe spesielt med denne tiden av året. Klem <3

 5. Åh dette var skikkelig koselig å lese i pausen fra eksamensforbredelser! Blei helt varm om hjertet <3

  Jeg liker å lese oppskrifter som den som har lagt ut oppskriften faktisk liker, så om det blir de tradisjonelle eller litt annerledes oppskrifter tror jeg ikke spiller så stor rolle. Også håper jeg det blir noen oppskrifter på noe man kan gi i julegave(type brente mandler, marsipan, granola osv) 🙂

  Klem

 6. HAPPYBITE - Susanne Nesse

  Ååååh, som jeg gleder meg til jul! Jeg er et julemenneske uten like – julen er virkelig den beste tiden på året! <3

 7. Jeg er skikkelig i julestemning allerede, vet ikke om det er helt bra:p

  jeg ønsker meg julegave tips på bloggen din!

  Fortsatt god bedring til deg! 🙂

 8. May-Lene i Edinburgh

  Så koselige bilder! Elsker slike inspirasjonsinnlegg, og gleder meg masse til jul <3

 9. Cathrine Lyster

  Elser vinteren! Blir så koselig når snøen daler ned så det blir friskt, lunt og lyst i mørketidene:)

 10. Kristina Andersen

  Susanne Nesse: Heelt sant <3

 11. Kristina Andersen

  Ingrid: Likte veldig godt tipset ditt om hjemmelaget julegave! Dette skal jeg absolutt få til et innlegg eller to om 😀 Klem tilbake!

 12. Sara Katrin

  Jula er virkelig den beste tiden på året. Likte spesielt bildene av kveldslysene. Herlighet, slike bilder gir meg skikkelig julestemning.

  Selv om vinteren er skuffende her i Norge og ellers sur og kald, så er det fortsatt en av de koseligste årstidene vi har.

  Gleder meg til den dagen vinteren kan overraske oss like mye sommeren gjorde i år – med masse snø overalt. Det er kun da jeg får julestemning. Jeg krysser hvertfall alt jeg har for at det blir hvit jul i år 😀 En jul uten snø er bare trist i mine øyne 🙁

 13. Katrine

  Ah,julestemning! <3 håper du kan lage innlegg om tips til julegaver som man kan lage selv, julepynt som man kan lage selv og selvfølgelig julebakst! 🙂 skal du ha adventskalender i år? Fortsatt god bedring til deg! 🙂

 14. Kristina Andersen

  Katrine: Jeg er litt usikker enda. Hver dag blir det ikke, men vurderer hver søndag hvis jeg får det til og dere har lyst? 🙂

 15. Åh jeg er i såå julestemning om dagen, så det var utrolig koselig å titte innom bloggen din nå:) både venner og familie klager på at jeg maser så om jul, er vel ingenting galt i å være litt overivrig når det kommer til jul vel?:D glad vi er fler. Blir også skikkelig lei meg etter jul , hver 1 januar går jeg med en tom vond klump i magen som varer en mnd tid for alt føles så tomt og trist etter jul 🙂 hehe. Jeg kunne gjerne likt å sett ønskelisten din , altså hva du ønsker deg, syns alltid det er gøy:) gleder meg til å lese flere juleinnlegg, blir folk lei har du fortsatt meg:)) hihi.

  Måtte høst/juletida aldri ta slutt:D klem fra meg og god bedring.

 16. Gleder meg veldig til jul jeg å!! Har nettopp fått avklart fra legen at jeg kan verken ha mel eller melk, så håper på at du har noen innlegg på julebakst med en sunnere vri:) God bedring!

 17. Ååh, nå fikk jeg julestemning<3

 18. Katrine

  Det hørtes koselig ut! uansett så gleder jeg meg til juleinspirasjon og julestemning fra deg 🙂 håper du får en fin tirsdag:-)

 19. Åhåh, så koselig Kristina! Trenger at noen sprer julestemining i eksamensperioden, særlig siden det er sommer her hvor jeg bor. Gleder meg til å komme hjem til Norge i julen! Skriv gjerne om hjemmelagde julegaver, julebakst, juletradisjoner og julekalender tips! Jeg pleier å lage til kjæresten og det er vanskelig å finne på hva som skal være i den 🙂 Tusen takk for din kjempefine blogg! Blir så glad og inspirert av å lese den. 🙂

 20. Vil gjerne ha masse juleoppskrifter og noen andre tips:

  -julegavetips til familie/venner

  -julemusikk du anbefaler

  -hvordan du pynter til jul

  🎅🎄😊

 21. Jeanette

  så koselige bilder!

 22. Her står julemusikken på i stuen og jeg har hoppet i julepysjamasen og er klar for eksamenslesing! haha, jeg er så klar for jul. Dette innlegget hjalp bare enda mer på julestemningen.

  Ja takk til oppskrifter! Du er kjempeflink. Heia deg, søte!

 23. Hihi, sånn hunder som er på et av de øverste bildene er samme som jeg har! Apropo det, igår kjørte jeg rundt i hele s parken som en idiot i håp om å finne en hvit «lodden» genser til bebisen, vet du hvor jeg kan få kjøpt det? I krs? Jeg hååååper du vet hvor man kan! Hun er ca like stor som milo.

  Isf, takk på forhånd!:)

 24. Høres perfekt ut. Kanskje du kan begynne med litt advents pynt? Og selvfølgelig mange gode oppskrifter, gleder meg allerede! Klem fra meg til deg, hilsen Anja

 25. Håper det går bedre med deg 🙂

 26. Therese

  Aahh, elsker desember! Beste måneden i året <3

 27. Så fine bilder! Er det fra pinterest og hva har du isåfall søkt på da? Ønsker deg fortsatt god bedring! Bra du er ferdig nå og blir frisk til adventstiden begynner 🙂

 28. Du må jo heller telle ned til 1.desember! Det er jo da alt det koselige starter<3 Og i år er både Tangerudbakken og Månetoppen adventskalendere! Jeg har en lei følelse av at eksamensperioden (les: desember) kommer til å gå litt dårlig gitt… Men fortsett med sånne innlegg. Er så koselig med jul:)

 29. Kanskje du kunne lagd en blanding av sunne og vanlige oppskrifter? 🙂 Noen litt sunnifiserte julekaker også? 🙂 Hadde vært kjekt!

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *