Trying to recover

God søndagsmorgen, fine og snille leserne mine

Hvordan har dere det? Her har jeg endelig vist litt fremskritt, og det er godt. Jeg hadde aldri i mine villeste fantasier tenkt at tiden etter operasjonen skulle bli på denne måten, aldri i mitt liv har jeg kjent på en slik smerte. Men det siste døgnet har jeg endelig klart å snakke litt igjen, samt at jeg har fått i meg kald yoghurt og endelig klart å drikke væske – slik at jeg fikk litt mer krefter i kroppen. Jeg unner absolutt ingen å kjenne på det jeg har fått kjenne på, for fy søren – ord kan ikke en gang beskrive. Enn så lenge sover jeg nesten hele tiden, ser litt på tv og lar kroppen få den hvilen jeg trenger.

Jeg tenkte jeg skulle prøver å skrive litt om dette jeg har vært igjennom, fordi jeg så flere av dere ble redde for å trekke tenner i kommentarfeltet etter å ha sett bildene av meg. For å si det slik, det er ikke normalt å trekke fire visdomstenner på samme dag. Normalt trekker tannlegen en side av kjeven om gangen (altså maks to tenner), og lar det gå mange uker før den andre siden blir tatt. I min situasjon ble utrolig nok alle fire tatt, fordi jeg skulle i narkose – så tannlegen min mente det var best med tanke på det. Så kort fortalt opplever man sjeldent det jeg har opplevd, rett og slett fordi det blir så og si aldri trukket fire visdomstenner på en gang. Smerten med å trekke en eller to tenner er mer enn nok, så det sier seg selv at når jeg har røsket ut hele fire tenner – blir reaksjonen til kroppen mye mer kraftig og smertene nesten uutholdelige. I tillegg ble det jo komplikasjoner under operasjonen på meg – så jeg har vært ganske uheldig føler jeg. Derfor må jeg bare si at dere må ikke bli redde, og heller ikke sammenlinke med det som har skjedd meg. Fordi heldigvis skjer dette ytterst sjeldent!

Jeg får veldig sterke smertestillende av legen, uten det hadde dette ikke gått. I tillegg har jeg noen fantastiske foreldre som jeg aldri ville klart meg uten. Mamma og Øyvind har byttet på å ha fri fra jobb, for å kunne være hjemme med meg. De har også sjekket til om nettene, fordi jeg har hatt litt angst for å bli kvalt eller slutte å puste siden det har vært så trangt i halsen og jeg har vært så hoven. Trygghet betyr alt i en slik situasjon, så jeg er utrolig heldig som har så snill familie som passer sånn på meg.

Dette innlegget begynte jeg å skrive for en god stund siden, men har måtte ha en del pauser.. Og nå er jeg helt svimmel i hodet igjen her, så jeg får logge av. Gleder meg så til å kunne bli frisk igjen, blogge og jobbe som normalt! Enn så lenge håper jeg at dere holder ut med meg frem til det skjer. Takk for alle fine ord dere legger igjen her til meg, det betyr utrolig mye for meg. Jeg håper å få oppdatert dere en gang til i dag hvis kreftene er her, så ta gjerne turen innom litt senere

25 kommentarer

 1. Anita ♡

  Ønsker deg god bedring ♡

 2. huff, syntes så synd i deg :/ Marius var slått ut av å «bare» operert ut ei tann om gangen. Han skjønte ikkje kordan du klarte 4! Så du er jaggu sterk! Håper du snart blir bra igjen <3 mange klemmer fra oss!

 3. Toril Hornnes

  God bedring, frøken! Dette fortjener du ikke..

 4. Rebecca

  God bedring, fine deg! Håper du snart blir bedre ❤️

 5. Henriette

  <3<3<3

  Får så utrolig vondt av deg! Høres enkelt og greit ut som et helvette, det der fortjener du virkelig ikke! Plutselig blir det bedre, og det håper jeg virkelig at det blir om ikke lenge! Enn så lenge håper jeg du har det så fint som du kan få det i en slik situasjon. Klem <3

 6. Camilla

  Masse god bedring til deg, fine Kristina <3

 7. Therese

  God bedring søta <3

 8. Caroline

  God bedring, Kristina <3 <3 <3 får skikkelig vondt av deg, bra det går rette veien!

 9. God bedring ta tida til hjelp tenk på deg selv.

 10. Hanne Mjåseth

  Syns utrolig synd i det.. Smertene virker helt forferdelige 🙁

  Godt du har familie rundt deg som passer på <3 Vi gleder oss til å ha deg tilbake også, enn så lenge må du bare slappe av og bli frisk 🙂

 11. God bedering <3

 12. Kristina Andersen

  Caroline: Takk snille Caroline 🙂

 13. Kristina Andersen

  Henriette: Takk for fine ord Henriette 🙂 Håper du har en fin søndag!

 14. Kristina Andersen

  Trude: Mange klemmer tilbake til dere to godtfolk <3

 15. Off, får veldig vondt av deg <3 Masse god bedring videre, jeg gleder meg til du er frisk og rask igjen 🙂

 16. Huff a være mæ. Det herre va da nå ferfærdelighet!!, men så fint at du er på bedringens vei. Ta tiden til hjelp for å komme deg igjen. Så godt at du har en familie som er der for deg. De er gull vært. God bedring og klem fra meg :))

 17. Åh, du skjønne skatt:O Har så grusomt vondt av deg, for en traumatisk opplevelse:O Sant, når man tenker på det i ettertid, er det jo galskap å trekke fire av gangen, selvom jeg skjønner tankegangen med at man likesågodt gjør det når du først er i narkose – men spørs om alle tannleger ville tenkt slik? Uansett, du fortjener ikke dette smertehelvete og du har virkelig vært uheldig, ja. Ber om at det må gå kjapt kjapt over og er så glad for at du har din fine familie hos deg♥ Alt godt og gode, helbredende klemmer!

 18. God bedring, Kristina! <3

 19. Kristina Andersen

  Anonym: <33

 20. for noen måneder siden var min mormor hos tannlegen og trekte noen tenner. hun ble dårlig, og klarte ikke å ta bussen hjem. da hun kom hjem, klarte hun ikke å spise. det gikk mange dager uten at hun klarte å spise. hun bare drakk vann. hun ble svakere og svakere og klarte nesten ikke å stå oppreist og å gå. hun ble tynnere og til slutt måtte vi ringe til legevakten. det endte med at hun måtte på sykehuset å få intravenøst. hun ble heldigvis fort bra igjen og klarte å spise etterhvert. helt utrolig at et tannlegebesøk kan ende slik- håper det går bra med deg. god bedring

 21. Sara Katrin

  Dette er ikke for å være frekk eller stygg, men er disse bildene tatt for å illustrere hvordan dagene dine ser ut akkurat nå, eller er du så pen når du sover?? Jeg bare lurer, for når jeg ligger å sover, så ser jeg ut som om jeg har blitt påkjørt av en traktor.

  Mulig jeg fremstår som en dompapp akkurat nå, men jeg må bare spørre.

  Ellers god bedring, Kristina 🙂 Håper du blir fort frisk igjen 🙂

 22. Sunniva

  Har ikke trukket visdomstennene, fordi jeg har plass til alle- men er utrolig vondt og ubehagelig å ha smerter når tennene vokser frem…

 23. Fortsatt god bedring <3

 24. God bedring 🙂 Godt å høre at det går fremover med deg 🙂 har lest bloggen din noen mnd nå, må innom hver dag 🙂

 25. Uff da! Da jeg opererte ut mine to så var det også ett mareritt i ettertid, så jeg føler med deg! Helt forferdelig! Da jeg begynte og merke bedring og at gropene grodde litt igjen ble jeg så fantastisk glad, det kan ikke en gang beskrives haha 🙂 God bedring til deg, du er over det verste:)

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *