Søndag og vaffelkos

 – waffles with the family –

I kveld har lillebror disket opp med vafler, så hele familien koser seg masse sammen. Vi har alle lagt oss godt til rette i vår alt for store sofa, og ser på Kon-Tiki. Har dere sett den? Jeg har faktisk sett den tidligere, når den gikk på kino, og jeg syns den er utrolig interessant. Så jeg deltar mer enn gjerne på søndagens filmkveld, med de fineste menneskene jeg vet om. Mamma, Øyvind og Erik Jeg halvsover litt borti sofahjørnet, men det er så koselig å være i samme rom som de andre. Hvordan har helgen deres vært, da? Fortell meg gjerne, det er alltid kjekt å høre hva dere har funnet på av sprell og hygge 🙂

11 kommentarer

 1. cuskima

  Tømt leiligheten min og solgt noen ting på finn.no

  så kom eg hjem til et bad i kaos etter mine 3 hundejenter hadde revet i stykker en hundekurv….hahaha OMGAWD

  glad du er så mye bedre <3

 2. Henniie

  Så koselig!

  I helgen kom sambo hjem fra sjø <3 😀

 3. Hei. Jeg fikk faktisk tårer i øynene da jeg leste dette. Du hadde virkelig uflaks, og jeg håper det stadig går bedre. Stakkars deg, redd og vondt samtidig er vonde følelser å ha sammen.. Tårene rant da jeg leste det, og spesielt det om at moren og Øyvind hadde vært hjemme å passet på deg og på natten. Det er kjærlighet og famile det.

  I helgen har jeg vært på baseløft kurs via treningssenteret der jeg trener. Med.personlig trener og to andre øvde vi på baseløft. Var veldig bra og inspirerende, men er ganske støl nå. Avsluttet på toppen av det med fotball trening, så nå er jeg sliten og gleder meg til å finne sengen. Har vært hjemme hos mamma og pappa og passet hunden da de har vært på ferie. De kom hjem i går, men synes det var så koselig og varmt å være her, så blir over en natt til! Koste meg sånn! Det var min helg.

  Fikk faktisk vafler jeg Også!

  Klem fra meg til deg, hilsen Anja

 4. Jeg var på reisefot hele lørdagen pga innebandy-kamp, på vei hjemover hoppet jeg av hjemme til mamma og pappa (bor på hybel der jeg går skole), koselig som alltid, eneste som var trist var at senere på kvelden når vi skulle legge oss, fant vi ut at vårt kjære marsvin var død, bare noen få minutter etter lillebror var å koste med han. Ble brått endringer på følelsene våre, men med tanke på at han døde av alderdom, og at han har hatt et friskt og flott liv, så lever vi bare med gode minner, og er glad for at han ikke døde av sykdom. <3

  Så har hatt en litt blandet helg.

 5. Hei Kristina! Jeg må bare si at jeg har aldri kommentert her før, men jeg har lest bloggen din utrolig lenge nå. Synes du er veldig inspirerende og har masse fine bilder her på bloggen. Får alltid humøret opp når jeg titter innom 🙂 Ønsker deg også en god bedring og håper ting går bedre nå. Klem<3

 6. Hørtes ut som en koselig søndagskveld! Vafler er så godt! Jeg har også vært hos mine foreldre ikveld. Koselig. 🙂 Har sett Kon-Tiki jeg også, bra film det. 🙂

  Liker både deg og bloggen din veldig godt! Du har virkelig skjønt det at man ikke trenger å legge ut drøye bilder for å få lesere sånn som visse andre gjør. You go girl! 🙂

 7. Jeg har sett Harry Potter 5 med mine flatmates, vi kaller det «Harry Potter Sunday» og har sett en HP film hver søndag frem til nå! 😀 God bedring <3

 8. Kristina Andersen

  Malene: Det hørtes koselig ut! Jeg og Øyvind så alltid Harry Potter filmene når jeg var mindre 🙂 Kanskje vi må få sett en igjen, de er jo så spennende!

 9. Kristina Andersen

  Line: Takk Line, så koselig å høre! Tror de som driver på sånn egentlig er de som har missforstått hva blogg-business er, selv om de gjerne påstår det motsatte… Hehe! Stor klem til deg 🙂

 10. Kristina Andersen

  ?: Åå, tusen takk <3 Håper mandagen din blir fin 🙂

  Astrid: Sender deg en klem, alltid vondt når dyr dør. Man blir jo så utrolig glad i dem..

 11. Norsklæreren

  ….DA den gikk på kino. Huskeregel: Den gang da, alltid Når. Jo færre skrivefeil, jo bedre blogg, så håper det er ok at jeg retter deg? Ellers er jeg glad for å se at du er på beina igjen. Ønsker deg ei flott og frisk uke!

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *