Tid for helgekos

Nå er det helg, og en perfekt unnskyldning til å kose seg litt ekstra Den siste tiden har jeg vært veldig glad i å dele oppskrifter og fristende snacks med dere her på bloggen, så jeg ville bare tipse dere om å stikke innom mat og kosthold kategorien min hvis dere trenger litt inspirasjon til helgens matvarehandel. Her finner du både sunt og usunt, frokoster og middager, samt snacks og bakst. Litt av alt, og ting jeg er sikker på at faller i smak hos de fleste 🙂

–  god helg, dere –

14 kommentarer

 1. Helene Viktoria

  Så utrolig mye god mat det var bilder av her…. Blir jo sulten av å se på bildene, og jeg har akkurat spist 😛

  Ønsker deg en fin dag videre og god bedring 🙂

 2. Ingvild

  ÅÅÅ nam

 3. Kristina Andersen

  Helene Viktoria: Takk snille 🙂 God helg til deg Helene <3

 4. Håper formen din bedre, får helt vondt av deg når jeg ser bildene av deg. Du er tøff som står på å blogger til tross for smertehelvete.

 5. Kristina Andersen

  V: Takk <3 Håper formen kommer seg snart, enn så lenge slapper jeg bare av og sover nesten hele tiden. God helg til deg 🙂

 6. Hvor får du kjøpt kelloggsgranolaen? 🙂

 7. Åh, så mye deilig og fristende:D Takk for at du deler:) Og håper og ber om at formen din må komme seg veldig raskt. Har så vondt av deg for at du fikk komplikasjoner og vansker i forbindelse med tanntrekkingen.

 8. Kristina,jeg må bare få si at det er helt utrolig at du orker å blogge når du har det så vondt. All creds til deg! Utrolig motiverende å se at du holder ut. Håper du blir bedre snart! Jeg heier på deg! God bedring <3 Gode tanker fra meg 🙂

 9. Kamilla Haaland

  åh, herregud så mye godt!

 10. Helene Viktoria

  Det høres fornuftig ut med avslapning. Kos deg litt med det, så kommer du nok sterkere tilbake når det ikke gjør så vondt i munnen… Jeg husker selv hvor vondt det var etter 1 visdomstann, så all medfølelse til deg fra meg her <3

 11. Toril Hornnes

  Herrefred, så mange fristelser! Elsker at du er så flink på å dele oppskrifter – det løfter bloggen din enda flere hakk enn den er fra før av! Stå på, Kristina! <3 Selv om jeg ikke er så flink å kommentere (skal prøve å bli flinkere..) så er jeg fast følger her inne, og bloggen din gir meg så mye glede og energi! Tusen takk for at du skriver den <3

 12. Kristina Andersen

  Toril Hornnes: Så koselig du la igjen en kommentar, takk for at du leser her inne Toril 🙂 Ønsker deg en fin søndag!

 13. Kristina Andersen

  ing: Tusen takk! <3

 14. Kjære gode Kristina! Det er akkurat dette som gjør deg mitt forbilde. Du er ikke en del av de «ikke spise usunt» bloggerne, men du viser at det går an å kose seg i en sunn livsstil! 🙂 Tusen takk for inspirasjonen du gir meg hver dag!

  God bedring forresten!!! 😀

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *