October Nails

– Negler gjort av Anita på Auds Minste Hudpleie i Kristiansand –

Forrige uke var jeg å fikset neglene mine, og jeg har helt glemt å vise dere bildene jeg knipset. De ble jo så fine, så klart jeg måtte vise dere eget bilde av resultatet! Siden det er oktober, og det er ekstra fokus på kampen mot brystkreft denne måneden – tenkte jeg å vise ekstra støtte ved å ha rosa sløyfe negler. Alle neglene er i rosa, mens på begge lillefingrene har jeg en sløyfe tegnet i sølv. Det er både fint, og så støtter jeg en enda finere sak

4 kommentarer

  1. HAPPYBITE - Susanne Nesse

    Så utrolig fint! Jeg har tenkt litt på å kanskje fikse neglene mine der jeg også. Kan jeg spør hvor prisene ligger? 🙂

  2. Wow, nydelig! Takk for god inspirasjon 🙂

    Ha en fin dag 🙂

  3. Kristina Andersen

    Susanne Nesse: Det varierer på hva du skal ha, om du kun skal ha shellac, eller shellac + gele. Ring Anita, så får du svarene du trenger 🙂

  4. Hvor heter grunn fargen?? 🙂

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *