It’s all about Nike

Velkommen til en himmel av Nike Jeg har alltid hatt ekstremt dilla på disse freshe trenings-skoene, og etter at vi ble to jenter her i leiligheten – har gangen blitt invadert av disse sporty skoene..

– the nike collection –

Har dere sett på maken? Hoho! Jeg må seriøst roe ned på denne sko shoppingen, men det er ikke alltid så lett å dy seg. Verste er vel at dette ikke er alle, det ligger nemlig flere par nede i boden min. Kremt! Trøster meg uansett med at gode sko er viktig, og nye sko gir trenings-motivasjon 😉 Dere er med meg på den tankegangen, sant? Hihi..

21 kommentarer

 1. #barelittmisunnelig 🙉 forresten hva heter de svarte og grå, som står ved siden av de kvite og gule? Dersom du husker hvor du har kjøpt de hadde det og vært fint! For de var SÅ fine😍

 2. Freshe å se på, forferdelig å trene i! Hilsen Asics-jente 🙂

 3. Hvor er de øverste i midten kjøpt? :)))

 4. Hvor er de øverst til høyre kjøpt? 🙂

 5. Gode og freshe treningssko er alfa omega. Elsker det, og viktig å ha gode sko. Har du tips til hvor på nettet man kan kjøpe Nike Sko? Uten så dyr frakt!

  God søndag videre, og lykke til imorgen. Det kommer til å gå bra. Ha noen som kan hente deg, ha godt drikke hjemme, og benkr opp med smertestillende og noen gode tv serier og filmer og bøker. Og lag en god plass i sofaen med gode puter så hodet kommer godt plassert.

  Jeg skal bare til frisøren i morgen jeg før jobb. Har tidenes ettervekst. Har du noen tips for tørt hår?!

  Kos deg videre. Klem fra meg til deg, hilsen Anja

 6. Du sier gode sko er viktig, også kjøper du søppelsko fra Nike som er blant det verste du kan ha på føttene under trening? Hmmm… De er dødsfine, men kjære deg – gå til innkjøp av sko som faktisk gir ordentlig stabilitet for ankler, legger og spesielt knær! Snakker av erfaring! 🙂

 7. Ingvild

  Jeg har tre par, men føler ikke akkurat at det holder 😀 blir vel noen fler etterhvert! hihi

 8. Det har du heilt rett i! Såå mange fine sko!:)

 9. Så freshe sko! Hvor får du kjøpt disse? Føler de som er i «vanlige» sportsbutikker er så kjedelige..har du noen gode tips for noen kule nike sko som er gode å jogge på 3dmølle med?? 😀

 10. Hvor har du kjøpt de sorte med grå lisser? Har søkt rundt, men finner de ikke noen steder! 😊

 11. Kunne du ha laget et innlegg med lenker til hvor du kjøper treningssko?:)

 12. Blærk, jeg fordrar ikke nike etter de fortsatte og fortsetter sponsingen av udyret michael vick som drev med hundeslåsskamper av pitbuller og jeg boikotter merket fullstendig etter det. Det gjør meg så kvalmende dårlig å se at så å si alle bruker nike og ikke tar et standpunkt selvom de vet (sier ikke at du vet, for det vet jeg jo ikke om du gjør). Å tie taler svært høyt, det også.

 13. Kristina Andersen

  Malin: Det kan jeg 🙂

 14. Kristina Andersen

  Astrid: Noen er fra Miami og London, mens andre er kjøpt i nettbutikker. Handler mye hos zalando og sportamore 🙂

 15. Kristina Andersen

  Stine: Jeg har andre sko jeg løper på, dette er fritids- og styrkeskoene 🙂

 16. Hvilken modell er de sorte til høyre på det nederste bildet? 🙂

 17. Hvilke sko vil du anbefale til jogging på asfalt?

 18. Veit du hvor man kan få tak i nike free run skoa?

  Den modellen har kanskje gått ut? Vil gjerne ha de i svarte eller blå :-))

 19. Etter antallet å regne ser jeg at du sliter fælt med motivasjonen. Og har altfor lite å bruke pengene på. Seriøst, at du tør å vise dette frem?

 20. Hvilke modeller er de svarte Nr. 2 og Nr. 4? 🙂

 21. Skulle ønske jeg hadde råd til så mange par sko som passer til forskjellige antrekk, men nå er det viktigere ting som må prioriteres.

  Men hva skal du forresten med tre like svarte par? hehe…

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *