Brilleshopping og ironman

Etter noen timer med hjemmekontor i dag, dro jeg avgårde for å møte Marita og Camilla. Når venninnene mine har dårlig syn, er det klart jeg må dra de med til Specsavers for å fikse både synstest og briller. Så i dag har vi vært på brilleshopping, cafe og hele pakka. Til slutt endte vi dagen med kinamat, og det var veldig kjekt – helt til vi fant noe vi ikke skulle finne i maten og det ble hysteriske tilstander rundt bordet… Man kan tydeligvis ikke vinne hver gang, haha!

I kveld har jeg vært ute å jogge med Sondre, han er uten tvil den sprekeste jeg kjenner og for meg føles det faktisk som en ære at han vil trene med meg. Han skal delta på Ironman i Barcelona nå i helgen, hvor en økt er på mellom 9-13 timer. Hvor ekstremt er ikke det? Jeg skjønner seriøst ikke at det er mulig å være så gjennomtrent som det han her er. Dere skjønner det, at Sondre spiser folk som meg til frokost. Hans oppvarming er min trening, og min trening er ikke hans oppvarming en gang. Skjønner dere greia? Han er en maskin! Så i dag har jeg vært nervøs store deler av dagen, fordi jeg skulle trene med dette mannfolket når kvelden kom. Men så gikk det fint likevel da, fordi Sondre er snill som et lam og motiverer meg på en helt magisk måte. Nei, denne gutten beundrer jeg så stort at jeg finner ikke ord. Jeg vil bli like sprek og flink som han i mitt neste liv! Enn så lenge får jeg nøye meg med å få trene med den beste, og puste og pese som en halvdød hund etter han når vi er på løpetur 😉

Hvordan har tirsdagen deres vært da, godtfolk? Som dere ser har jeg hoppet i koseklærne og er klar for noen avslappende timer før jeg tar kvelden. Jeg tenkte å begynne på sesong to av Homeland, så jeg får logge av her og snurre serie! 🙂

14 kommentarer

 1. Karoline

  Kom akkurat hjem fra jogging selv så når er koseklærna på, kveldsmaten inntatt 🙂 nå skal jeg kose meg med ei bok resten av kvelden! Ha en fin kveld videre 🙂

 2. Hei. Hvor har du kjøpt sofa’n din? Kjempefin! 🙂

 3. Hei skjønneste deg!

  Såg du hadde lagt ut et innlegg før i dag der du hadde bilde av de rosa freshe nike skoene? Men finner ikke igjen innlegget, hvorfor er det borte?? :-s

 4. Har du noen briller å anbefale? Trenger trolig briller til spesielt å se på TV og når jeg kjører bil. 🙂

 5. Caroline hop

  Kjenner meg igjen i hva du sier ang Sondre! Fy flate makan til godt trent… Vanvittig flink til å motivere når han studerte i Bø😃😃😃

 6. Natalie

  Fine Kristina! Jeg lurer på hvordan det går med bil? Er livet bedre ? 😀 Hva er kostnadene dine og synes du det er verdt det? Takk for svar! Hilsen ei som vurderer bil!

 7. Toril Hornnes

  Du er så nydelig! Ha en super kveld, Kristina <3

 8. Kristina Andersen

  Natalie: Livet begynner endelig å bli litt bedre 🙂 Takk som spør snille! Nå har jeg bare hatt bilen min i noen få uker, og til nå syns jeg det er verdt det. Jeg har jo full kasko forsikring på min, pluss at jeg må betale 1000 kroner i parkering hver måned. Så det blir jo dyrt, men likevel så ville jeg ikke vært den foruten nå som jeg endelig har fått den 🙂 Men tenk deg godt om og sett opp budsjett, fordi bil koster noen tusenlapper ekstra i måneden.

 9. Kristina Andersen

  Caroline hop: Han er helt fanastisk 😀

 10. Kristina Andersen

  Lisa M: Det slettet seg helt selv, ufattelig irriterende! Men skoene er fortsatt på lager hos Nelly 🙂

 11. Kristina Andersen

  Ida: IKEA 🙂

 12. Kan du vise frem noen brille-modeller her på bloggen, trenger litt inspirasjon 😉

 13. Liker bloggen din. 🙂

  Hvor har du kjøpt pyjamasen? Synes fargen er så fin.

 14. Du er nydelig Kristina, ønsker deg en super helg 🙂

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *