My Monday

God mandagskveld, dere

Denne dagen har virkelig bare flydd avgårde, men jeg har kost meg sånn! Jeg og mamma dro avgårde på shopping sammen i formiddag, jeg hadde lyst på nye puter, pledd, vaser og slikt til leiligheten nå som det går mot høst. Så vi var rundt å handlet i over fem timer, haha! Leiligheten er stappet med poser og nye ting nå, så jeg gleder meg til å ordne litt på plass her. Mamma er så flink med interiør, så jeg må alltid få hjelp av henne når jeg skal til med forandringer 🙂 Etterpå gikk turen rett på spinning sammen med Hilde, før vi dro hjem for å lage hjemmelaget tomatsuppe med egg og kjøttboller. Og dere vet hva det betyr? I morgen kommer det ny oppskrift til dere! Håper det høres fint ut? Hihi.. Nå skal vi slappe av resten av kvelden, se Jakten på kjærligheten, Sons Of Anarchy og Farmen. En real kosekveld

zara bukse og skjorte – bikbok genser – givenchy veske – bianco sko

22 kommentarer

 1. May-Lene i Edinburgh

  Høres ut som du har en kjempekoselig mandag! Merker jeg savner norske tv-programmer som Farmen og Jakten på kjærligheten på kveldene nå.. Det er virkelig overraskende lite man får sett på sumo fra utlandet 🙁

 2. Camilla Korsnes

  Gleder meg til jakten på kjærligheten og farmen jeg også, ekstra digg med noe god mat til:) Ha en nydelig kveld fine du!

 3. Oi 😛 litt uheldig med det siste bildet?

 4. Fy, jeg skjønner virkelig ikke at du kan kalle deg sliten og utbrent av denne «jobben» din jeg.. Kjære deg, dette er jo ikke jobb, dette er jo bare ting andre gjør etter sin opprinnelige jobb… 5 timer shopping, spinning og lage middag som det eneste du evnt må ta noen bilder av for å få til et innlegg i morgen.. Og jeg vet hva jeg snakker om, har en vanlig 8-4 jobb og jobber opptil 40 timer overtid på en uke… Herremin, du burde virkelig fått prøvd deg ute i den virkelige verden.

 5. Kristine Rokke

  Heisann 🙂

  Jeg skal på besøk til en venninne i Kristiansand nå i oktober (bor selv i Bergen) , og vi har bestemt oss for å dra på Mother India i og med at vi begge elsker Indisk mat. Jeg har sett gjennom menyen på nett og synes det er veldig vanskelig å bestemme seg når det var SÅ mye å velge mellom. Derfor lurte jeg på om du hadde noen anbefalinger? Du har jo vært der noen ganger.

  Tar også gjerne imot råd og tips til hva en må gjøre når man er i Kristiansand, og kun har en helg på seg.

 6. Hvordan får man slike krøller/bølger? Det er fint.

 7. Du ser fantastisk bra ut, Kristina!!

 8. Kristina Andersen

  Yvonne: Tusen takk, Yvonne <3

 9. Kristina Andersen

  Anonym: Jeg har brukt Mast Vol.2 her 🙂

 10. Kristina Andersen

  Kristine Rokke: Jeg spiser alltid kylling tikkamasala der, den er såå god 😀 Pass på å ikke ta for høy styrke da, fordi da ryker det fort ut av ørene. Haha!

 11. Er skoene nye? Døøøøøds fine!!

 12. Kristina Andersen

  Janne: De er fra i fjor :/

 13. Du stråler fortiden! Blir glad av å se på deg.

  Min dag var sååå fin, startet høstferien med amerikansk frokost med noen venniner, endte på sofaen med pustevansker, feiret bursdagen til ei vennine med mat og dessert, og endte på sofaen og trodde seriøst min tid var kommet. Rett inn på legevakten, og fikk erklært at jeg har en infeksjon som har spredd seg i hele kroppen, og det skyldtes smertene. Rett på hestekur! Flott start på høstferien.. Men igjen evig takknemlig for en lege som endelig tok meg alvorlig. De andre har bare sjekket pusten, og sendt meg ut igjen. Haha! Skal bli deiliig å bli frisk. Ha en flott uke 🙂

 14. Kristina Andersen

  Isa: God bedring kjære deg <3

 15. Caroline Opsahl

  Trude; Ikke vær bitter fordi noen mennesker får til det du bare drømmer om. Kristina har en egen evne der hun tiltrekker seg mennesker, muligheter og penger. Man må ikke være ordinær å jobbe 40+ timer for å vite hvordan «livet egentlig er». Det er du som har misforstått og det er ditt eget problem at du ikke forstår at vi alle fortjener bedre. Til og med du gjør det, Trude. Men når du ikke viser forståelse for hvordan andre mennesker lykkes, og ikke unner de det en gang… Nei, da er det lite håp for deg. Jeg sender deg gode vibber, for det er tydeligvis noe som har skjedd i ditt liv som har fjernet det fra sjelen din.

  Kristina; Du ser nydelig ut! Fortsett slik, du inspirerer meg min min drøm hver, eneste dag.

 16. Hanne Mjåseth

  For en produktiv mandag 🙂 Flinkis!

 17. Caroline Opsahl: HAHAHAHAHAHA, du ga meg dagens latterkule.. Takk for den:)) Du kan ikke være gamle skrotten 😉 Jeg bare henviser til alle innleggene frøken KA har skrevet den siste tiden jeg, om å være utbrent, utslitt og at hun har verdens «tyngste» jobb med så ufattelig mye press.. Selv du Caroline kan jo se at dette ikke kan oppfattes som en stressende hverdag.. Jeg sier ikke at ikke alle kan gjøre som de vil med livet sitt og jeg er absolutt ikke misfornøyd med mitt, jeg tjener betraktelig mer enn frøken KA her så det handler ikke om bitterhet:) Men at hun kan skrive innlegg etter innlegg for å få sympati for hvor slitsom hverdag hun har så bør hun heller prise vår herre for at hun slipper å ha en ordinær hverdag for det hadde hun ikke greid siden hun blir så sliten av det livet hun lever nå. Hun prater jo om at hun jobber, jobber og jobber hele tiden, og det er det virkelig ikke, 5 timer shopping, trening og middagslaging karakteriseres ikke som jobb, men som fritid. Men du har sikkert heller ikke kommet så godt i gang med voksenlivet, men lykke til til deg med det 🙂

 18. Caroline Opsahl

  Trude: Du er bitter fordi du unner ikke Kristina det aller beste. Du aner ikke hva hun sliter med. Man burde ønske at gode ting skal skje for andre. For du skjønner det, at når du ønsker andre godt så får du det bedre selv. Jeg er mer enn voksen nok. Jeg eier både hus, leier ut min nedbetalte leilighet, har to biler og har mer enn nok penger. Det som skiller deg fra meg er at min sjel ikke er fylt med forakt.

  Sender deg lykke og kjærlighet.

 19. Den diskusjonen hvem som eier mest orker jeg rett og slett ikke gå inn på, men du kan jo svare meg på et enkelt spørsmål da.. Synes du virkelig det KA gjør kan karakteriseres som en jobb? En jobb man kan bli utbrent av?

 20. Kristina Andersen

  Trude: En ting er sikkert, og det er at du må bli utbrent av å stalke bloggen min såpass mye som det du gjør… Haha! IP-teller vet du, skal si du er ivrig og har mye ekstra tid i hverdagen din? :p

 21. Caroline Opsahl

  Kristina: Hun leter vel etter en bedre måte å leve livet sitt på. Og kanskje du gir henne inspirasjon, selv om hun irriterer seg grønn over alt du får til «uten å jobbe». Jeg forstår heller ikke hvorfor man skal tvinge seg selv til å jobbe med noe man misliker. Det føles jo ikke som en jobb om man elsker det man gjør. De som forstår det har ikke tid, vilje eller ønske om å rakke ned på noen som lykkes. Og en annen ting, de som spyr hat her på bloggen bruker ikke sitt fulle navn på kommentaren, så de står jo heller ikke for det de sier. Godt er det, så mye tid folk kaster bort på negativitet.

  Trude: Jeg vil heller være positiv og glede meg over hva andre får til, enn å hamstre så mye vonde følelser så jeg får behov for å kritisere og hånle av andre.

 22. Kristina Andersen

  Caroline Opsahl: <3 til deg

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *