Put the sunday uniform on

 – calm down –

Endelig er det søndag Jeg har mommo sine hjemmebakte rundstykker til tining i ovnen, kaffekoppen står ved siden av meg her i sengen (idyll helt til jeg søler den ut..) og jeg koser meg med tv-serier på sengekanten. Jeg har gledet meg helt siden onsdag til denne morgenen, når ting er hektisk – planlegger jeg alltid en morgen hvor jeg kan tillate meg å ikke gjøre noe. Jeg skal se noen episoder med serier til, drikke masse nytraktet kaffe og spise den ekstra gode frokosten min – før jeg vil rydde leiligheten, komme meg ut på søndagstur og dra på fotballkamp senere. Hvordan ser søndagen din ut?

16 kommentarer

 1. Det høres helt fantastisk ut! Selv starter jeg dagen min med å lese skatterett. Skal prøve å være flink frem til klokka 5 så jeg kan ta meg en tur til familien min. Gleder meg til jeg er ferdig med studiene ja 😀 Ha en fin dag!

 2. Kristina Andersen

  Iselin: Så flink du er, Iselin! Kos deg i dag 🙂

 3. Jeg ligger i sengen nå og innså at jeg virkelig har lyst på tv og frokostbrett på soverommet. Hadde vært deilig å ikke bevege seg ut av rommet for å se serier! Min søndag blir vel søndagstur med samboer og kanskje kino eller noe i kveld.

 4. Hvilken serie ser du på?

 5. Første dagen denne uken hvor jeg lot meg selv sove til jeg våknet! Har våknet tidlig hver enste dag enten fordi jeg må rekke å trene før forelesning, eller om det er en tidlig forelesning. Derfor var denne søndagen med 12 timer søvn i natt, pluss kaffe og en stor skål med havregryn på sengekanten, det lille ekstra jeg trang. Nå blir det ansiktsmaske og noen episoder med Karl Johan! Anbefaler det forresten på det sterkeste hvis du ikke har kikket på det (kan være kjedelig i starten av programmet, men blir mye bedre etterhvert!) Ha en strålende søndag, og nyt den med kamp og kos! <3

  Legger med link til programmet hvis du vil titte litt: http://tv.nrk.no/serie/karl-johan/MUHH49000114/28-08-2014

 6. Camilla

  Denne søndagen blir det jobb på meg 🙂 ha en fin dag!

 7. Kristina Andersen

  Anonym: Gjett en gang :p

 8. Jeg har sovet lenge, hatt en knall frokost, gått tur med hunden og så skal jeg på jobb til kl 21 i kveld. Ha en fin dag, Kristina :))

 9. Søndag er virkelig fantastisk…høres ut som vi har hatt en ganske lik morgen 🙂 deilig!

  Heia Sarpsborg 08! 😉

 10. Camilla

  Søndag har faktisk blitt en av mine favorittdager i uken, kun avslapning og me-time. Forresten, hvilken side ser du serier på?

  Ha en fortsatt deilig søndag 🙂

 11. sunniva

  hvilken tv-serie ser du på? 🙂

 12. Kristina Andersen

  sunniva: Keeping Up With The Kardashians 🙂

 13. Jeanette

  her blir det familiemiddag med fårikål.nam! Ha en fin søndag

 14. Hei Kristina!

  Prøvde å lage den spicy kyllingsuppa i går, var kjempegod! Elsket karri smaken! Jeg blandet også med ris, som var veldig godt!

  Kjempegøy med oppskrifter her på bloggen!

 15. Kristina Andersen

  Thea: Så gøy du likte den! 😀

 16. Isabelle

  Angående serier: Jeg er en seriejunkie selv! Min kos mellom lesing, jobb og andre plikter. Samboeren min var på byen igår kveld, jeg var ajour med alle seriene jeg følger, og måtte ha noe å bedrive kvelden med. Startet på The Blacklist, da jeg har sett så mange reklamer for sesong 2 av den nå. Veeel, nå er jeg på episode 12 😮 Såå, om du ikke har sett det, har du et nytt serietips! Hele sesong 1 ligger blant annet på viaplay 🙂

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *