Dobbel på to minutter

I kveld har jeg nok en gang storkost meg på fotballkamp! Hvem skulle trodd at jeg, som for ett år siden ikke visste hva en gang frispark var – skulle bli så fotballinteressert? Det er jo så gøy! Og det er klart jeg må heie på Start når de har hjemmekamper. Denne søndagen vant vi 3-1, og ikke nok med det – to av målene ble scoret av samme spiller på to minutter. Om det var stemning, da? Vi hoppet opp og ned i full jubel! Hihi.. Stemning på stadion altså, det er så gøy med seier 🙂

– how i spent my sunday night, drinking loads of Pepsi Max and cheering on the football game –

Nå skal jeg ta meg en lang og varm dusj, før jeg kryper under dyna og avslutter denne fine søndagen med en film i senga. I morgen er det mandag igjen, og det gleder jeg meg til! Tenker å komme meg opp 07.00, spise en god frokost og dra avgårde på trening. Viktig å kickstarte uken så sporty som mulig nå som jeg er klar for å bli sprek igjen. Er dere med meg? JA!

6 kommentarer

 1. hvor er skjerfet fra?

 2. Camilla

  Jaaaaaa, høsten er herlig! Trenigsmotivasjon for fullt – yuhuuuu! Heier på deg Kristina! Klem Camilla

 3. Vindbjart vant også denne helgen. Fikk synes deg det? Er du på de kampene også innimellom?

 4. Kristina Andersen

  Elgen: Jeg ser på min lillebror når han spiller hjemmekamper i blant, men ikke mer enn det.

 5. Kristina Andersen

  Camilla: Klem tilbake fina, du er herlig!

 6. Kristina Andersen

  Anonym: Holzweiler 🙂

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *