Det beste av det beste

annonse

Som blogger er jeg utrolig heldig som stadig får teste ut nye og spennende produkter, det er vel alle jenters lille drøm. Det er utrolig mye bra på sminkemarkedet, men likevel er det et knippe produkter som utmerker seg ekstra sterkt. I dag vil jeg vise dere mine absolutte favoritter, som sammen gir en naturlig og clean look. Dette er det beste av det beste innen makeup!

Først ut blir BareSkin Pure Brightening Serum Foundation, som er en flytende foundation fra Bare Minerals. Denne er jeg helt frelst av, jeg vil faktisk gå så langt som å si at dette er den beste foundationen på markedet per dags dato. I denne foundationen er ingenting latt til tilfeldighetene, Bare Minerals brukte nemlig hele 20 år for å komme frem til denne perfekte blandingen. Hvor sykt er ikke det? 20 år, dere! BareSkin har en base fra kokosnøtt, jojoba-belagte mineralpigmenter, og den er helt fri for olje, silikon, parabener og parfyme. Den smelter så fint inn i huden at resultatet bare blir helt nydelig!

Du påfører den med Perfecting Face Brush, som er designet med en unik skål som fanger foundation-dråpene. Børstens utforming gir deg nøyaktig så dekkende effekt som du ønsker ut fra antall dråper du tilfører, og påføringen blir virkelig helt feilfri. Først rister du flasken godt, så slipper du en dråpe ned i børstens skål – før du påfører på huden ved hjelp av børsten i sirkulære bevegelser. På bildet under har jeg kun denne foundationen på meg, og jeg har ikke brukt mer enn tre små dråper for å få et så fint og jevnt resultat. Med andre ord, denne er drøy i bruk og du har en slik flaske lenge.

Denne må dere prøve, jenter! Jeg garanterer at dere vil bli fornøyd, fordi denne er bare helt magisk. Den kommer i flere fargenyanser, jeg bruker nummer 12 som heter Bare Sand.

Under foundationen har jeg alltid en god primer for å sikre meg at sminken holder seg fint gjennom hele dagen, og siden dette er et innlegg om mine store favoritter – vil jeg anbefale dere å bruke Studiomakeup sin Soft Illusion Primer som et underlag. Den er en perfekt base før foundation! Glo Minerals Concealer er min store redder hver eneste dag, den lysner opp under øynene mine og fjerner alt som heter mørke ringer. Som en siste finish på huden, pudrer jeg alltid over med solpudder fra Too Facedpå kinnben, panne og hals – dette pudderet har jeg fortalt dere om mange ganger og jeg har brukt det fast i flere år nå.

 – slik blir resultatet med primer, foundation, concealer og solpudder –

Når det kommer til lepper, bruker jeg mye forskjellig. Men en leppestift som den siste tiden har vokst skikkelig på meg, er denne grønne saken fra Barry M. Herregud, den er så kul! Den er grønn når du ser på den, men på mystisk vis gir den deg plutselig verdens fineste rosa lepper. Jeg ELSKER denne! Den heter Touch Of Magic – så navnet passer perfekt. Fargen denne gir blir virkelig helt nydelig, samt at den gjør leppene myke og kan minne litt om en leppepomade når den sitter på.

– the perfect pink lipstick

Sist, men ikke minst – det er på tide å avsløre min favoritt maskara. NYX Doll Eye Mascara Ja, jeg har vippeextensions – men denne har jeg brukt både før jeg fikk extensions og nå mens jeg har. Og den er a-m-a-z-i-n-g! Den gir deg akkurat det navnet lover, nemlig dukkeaktige øynevipper som nesten blir seende falske ut så fine de blir. Denne bruker også flere av mine venninner, så dersom du er på jakt etter en god maskara som gir deg både volum og lengde – vet du hvilken du burde prøve.

doll eyes lashes –

Så ja, dette var mine favoritter innen sminke! Ikke så veldig mange produkter, men det er jo nettopp det som er med favoritter – det er kun noen få som når helt til topps. Ved å bruke rabattkoden « MAKEUPKA », får dere -15% rabatt på ALT av sminke hos Coverbrands.no (gjelder ikke salgsvarer). Denne koden varer ut torsdag 2.oktober 🙂 Jeg må også få legge til at Coverbrands er en nettbutikk som virkelig har brent seg inn i hjerterota mi, det er en grunn til at det er nettopp de jeg velger å samarbeide med. Coverbrands er best innen netthandel, de er så flinke! Jentene som jobber der er bare helt herlige, de har rask og gratis levering på kun 1-3 dager. Dette er rett og slett en trygg og god nettbutikk å handle fra

26 kommentarer

 1. Stine Helene

  Jeg har aldri funnet en god flytende foundation som ikke føles klissete og ekkel, men den BareSkin er bare helt FANTASTISK! Beste jeg har vært borti 🙂 Den gir så fin glød, og smelter i ett med huden 😀

 2. Kristina Andersen

  Stine Helene: Ikke sant!! Den ER så sinnssykt god at alle bare _MÅ_ prøve den 😀

 3. Hvorfor har du vepsebol liggende ved siden av? har alltid lurt på hvorfor du «lurer» inn sånne ting når du skal ta sånne bider. ser bare rart ut

 4. Hei! Jeg er ei jente på 22 år som skal å få operert inn brysinplantat om en uke. Jeg lurte på om du har mange venner mes silikon? Og om du evt kunne skrive om deres erfaringer om det som du har hørt? Uten å nevne navn så klart 😉

 5. Så gøyt med tips 🙂 skal man ikke bruke oljefri maskara på vippe extensions? syntes også det er så vanskelig å kjøpe sminke på nettet da man ikke helt vet hvilken farge man skal velge, og hvilken som passer best til huden :S

 6. Jeg synes den foundationen er fantastisk! Eneste jeg ikke skjønner er at du bruker primer under, hos meg blir det helt kakete om jeg bruker noe under? Kan ikke ha fuktighetskrem under heller. Eneste minus.

 7. Takk for et fantastisk gjennomført innlegg.Alltid gode tips og rabatter fra deg.Så utrolig fint du har sminket deg.

 8. Kristina

  Nå har jeg bestilt primer, fundation, kost, mascara, og leppestift. Håper virkelig det lever til forventningene! 🙂

 9. Så naturlig og fint sminket.Klikker hjem leppestiften og litt til…

 10. Terese Hagen

  Hahah! Har ikke turt å bestillt den grønne leppestiften før fordi jeg trodde den var grøn. NÅ må jeg ha den 😀 haha

 11. Solveig

  Nå har jeg bestilt mascara og touch of magic! Nå gleder jeg meg til pakke i posten 🙂

 12. Jeanette

  den leppestiften ble kjempestygg på mine lepper,men utrolig fin på deg! varierer en del fra person til person tror jeg.jeg måtte bare kaste min,siden den ikke var fin på 😛

 13. Kristina Andersen

  Solveig: Så gøy 😀 Bare gled deg, hihi!

 14. Kristina Andersen

  Terese Hagen: Haha, samme her! Men etter jeg fikk fingeren ut og testet den, bare elsker jeg den 😀

 15. Kristina Andersen

  Kristina: SÅ gøy! Det vil det gjøre garantert Kristina, disse tingene er med hånden på hjerte helt MAGISKE 🙂

 16. Kristina Andersen

  B: Så merkelig! Alle venninnene mine bruker også primer under. MEN, det kommer jo helt ann på hvilken primer. Min er veldig tynn og sees ikke på huden. Hvordan primer bruker du?

 17. HVilken farge har du i foundationen? Og kunne du fortalt hvilken farger du har i et par andre «kjente» foundations? Vil veldig gjerne ha noe å sammenligne med, før jeg eventuelt kjøper 🙂

 18. Hei. Takk for noen fantastiske tips. Men jeg lurer på hvilken farge bruker du på på solpudderet? Og den concraleren?

  Takk for svar☺

 19. Velidig fine tips og tilbud, men jeg har aldri forstått det med å bruke mascara når man har vippe-ekstentions? Jeg har det selv, og det kunne liksom ikke falt meg inn å ta mascara oppå de. De er jo så fine uten:) Å de må da bli fortere slitt hvis man bruker mascara? Eller er det bare meg? Jeg skal iallefall ta en titt på alle de andre produkten du har i dette innlegget, og så får mascaraen vente til ekstentionet er borte;)

 20. Martine

  Herlighet, du har perfekt hud!!!! :O <3 Trenger en ny maskara, men jeg er ekstremt sensitiv og hovner opp. Tror du denne kan fungere? Og gir den mye volum? Elsker maskaraer som gir volum, men ikke klumper 🙂 Ha en god natt! Klem

 21. Kristina Andersen

  Martine: Den gir masse volum, og klumper ikke 🙂

 22. Kristina Andersen

  martha: Concealeren har jeg fargen natural i, og solpudderet chocolate (den mørkeste).

 23. Legger merke til at du har utrolig fine og hvite tenner!:) Har du tips til tannbleking som faktisk virker?

 24. Tusen takk for svar. Glemte å spørre hvilken farge du bruker i foundation? ☺

 25. Hvilken farge bruker du når det gjelder pudder fra bare minerals, og eventuelt glo minerals? Vanskelig å vite hvordan farge man skal gå på når man kjøper fra nett..

 26. Hei! Hva heter fargenr på neglelakken og hvilket merke er det? mamma synes den var såå fin, så skal prøve å finne den før jul!

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *