On the run

I går hadde jeg og Hilde en skikkelig fin helaften – med sushi og kino. Vi så Heaven Is For Real, og den var så fin og gripende at jeg satt med frysninger under nesten hele filmen. Jeg tenker å skrive et eget innlegg om den i løpet av helgen, for jeg like den bare så utrolig godt! Jeg ble så ivrig etter å ha sett denne, så resten av kvelden snakket jeg hull i hodet på bestis om døden, troen, himmelen og alt med seg. Altså, slike dype og gode samtaler er vel det beste man kan ha? Gårsdagen var virkelig en av de herligste kveldene jeg har hatt på lenge


Men nå, dere! Nå er jeg straks på vei til Sørlandssenteret for å promotere Nordisk Design fra Specsavers! Og dere? Kom innom meg i dag, da! Så hjelper jeg deg å finne briller som passer deg og sørger for at du blir kjempefin. Jeg har fått super opplæring i dette fra et fantastisk team, så jeg føler meg veldig trygg og klar for min første dag i butikken 🙂 I dag er det gode tilbud på Specsavers i Sørlandsparken, blant annet halv pris på synsundersøkelse, samt at du får med deg en gratis designerbrille når du kjøper briller fra 1595,-. Gode tilbud på ting som briller og synstest er gull verdt, fordi det er utrolig viktig å ta vare på øynene sine. Så nå skal jeg få på meg noen fine briller og komme meg avgårde. Vi sees senere! 🙂

H&M trend shirt – lindex bukse – topshop cardigan – office sko – marc jacobs klokke – givenchy veske

11 kommentarer

 1. Kommer å kjøper briller av deg idag.Så gøy at du er blitt ambasadør for specsavers.Fantastisk antrekk idag.

 2. Var det mellom klokka 12 og 16 du skulle i butikken til Specsavers…Kommer å hilser på.

 3. Kristina Andersen

  Anonym: Ja 🙂

  Anonym: Tusen takk, så snill du er!

 4. Åh! Lika så godt når du skrive om filma, ja takk til meir av det 😀 Veldig fint antrekk!

 5. Hei!

  Liker bloggen din kjempegodt! du virker som ei superherlig jente 🙂 Lurte litt på om du har noe innlegg om extentions? og hvis du ikke har det, om du kunne laget et innlegg om det? 🙂

 6. Har du nedsatt syn? i så fall, foretrekker du briller eller linser? 🙂

  Elsker briller, det er så fresht! Men har du gode tips til briller og trening? Dette funker veldig dårlig for meg 🙁

 7. Lea Annette

  hva betyr det «å skeie» ut for deg? 😀 random, men kanskje til ukas spørsmål hehe

 8. ååh ja, den filmen var så utrolig bra! lo og gråt om hverandre 🙂

 9. Henniie

  Wow, så pent antrekk! Enkelt og klassisk!

 10. Karoline

  For noen flotte bilder! Så fint antrekk 🙂

 11. Hvor kjøpte du vesken og hva kostet den? den er såå fiiiin!!!

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *